Kysytty: 26.11.2011 - 13:20

Mitä juustoa laitat uunimakkaran väliin?

Mikä on siihen mieletäsi paras juusto?



Avainsanat: juusto uunimakkara

  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Vastattu: 26.11.2011 - 13:53

Laittasisin puna-tai mustaleimasta,jos tekisisin uunimakkaraa,lämppäreiden päällä samaa...

Lisätty: 26.11.2011 - 15:12

Emmentalia tarkoitan puna,sini-tai mustaleimaisella;)


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 26.11.2011 - 14:28

sinileimaa laittaisin jos uunimakkaraa valmistaisin.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 26.11.2011 - 14:40

Silloin aikoinaan, kun uunimakkaraa tein laitoin emmentalia koska siihen aikaan oli aika suppea valikoima juustoista.

Lisätty: 26.11.2011 - 15:34

Niin ja tuosta huomaakin etten ole tehnyt uunimakkaraa ainakaan 15 vuoteen...joskohan joku päivä siihen sortuisin.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 26.11.2011 - 16:02

Mustaleimaemmantalia laittaisin, jos uunimakkaraa tekisin, vaihtoehtona punaleimaemmental, eikä mitään kevytversiota.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 26.11.2011 - 16:05

En ole vuosiin tehnyt uunimakkaraa..jos nyt tekisin laittaisin varmaan aurajuustoa väliin makuu antamaan.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 26.11.2011 - 16:29

Mitä tahansa voimakasta juustoa.Nam!


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 26.11.2011 - 16:35

Mustaleimaemmental on perheemme ehdoton suosikki uunimakkaran väliin sillä se kelpaa myös teinipojallemme. Silloin kun poikaa ei ruokapöydässä näy ja voittamaton uunimakkaran himo iskee laitamme mustaleimaemmentalin lisäksi myös sinihomejuustoa tämän ah niin hyvän mutta kovin lihoittavan herkun väliin.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 26.11.2011 - 18:00

Aura juustoa!!!!


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 26.11.2011 - 19:00

Sinistä emmentalia ehdottomasti viipaleena tai raasteena.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 26.11.2011 - 19:13

mitä tahansa kermajuustoa. esim olttermannia.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 26.11.2011 - 20:15

Mustaleimaista Emmentalia.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 26.11.2011 - 21:57

En aikoihin ole makkaraa laittanut uuniin juuston kanssa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 26.11.2011 - 22:34

Mitä milloinkin. Mozarella on kuitenkin parasta.


  Ilmoita asiaton vastaus
amu
Vastattu: 27.11.2011 - 03:58

oltermannia menee useinmiten, mutta hyvää olisi tuo mustaleimainen emmentaali, ei vaan raaski ostaa kovin usein kun maksaa 3 kertaa enemmän kuin tuo oltermanni ja kulutus on kovaa ;)


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 27.11.2011 - 09:54

Täysirasvaista laitan, mutta en varmaan aina mitään merkkituotetta, sillä kyllä se hyvän maistaa
paistettunakin jokin muukin käyrä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 28.11.2011 - 08:40

Jos paistaisin makkaraa, niin varmaan emmental on sopiva tuohon tarkoitukseen.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 28.11.2011 - 12:44

En syö uunimakkaraa itse, mutta perheelle olen joskus sitä laittanut ja väliin laitoin sitä juustoa, mitä kaapissa juuri silloin oli.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.