Millaisena haluat syödä kananmunasi?
Syötkö kananmunia usein?
Avainsanat: kananmuna
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
Minä vanha ja rutistunut mummeli kaipaan , että muna on kova(kananmuna siis) muut munat saa olla
mitä ovat.
Lääkäri laittoi minut juomaan raakana yhden munan päivässä vatsahaavan vuoksi.
Kyllä siinä temppu seisoi, että sain hulautettua sen vatsaani. Yäk, mutta kaikkensa tekee, jotta
saataisi vatsalaukku kuntoon. Molemmin puolin paistettu kananmuna on myös hyvää.
Kysyjän kommentti
Kiitos vastauksesta!
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Harvoin syön mutta mieluiten syön pannulla paistettuna.
Ilmoita asiaton vastaus
Minä tykkään että kananmunia keitetään 4 minuuttia, keltuainen just ja just hyytynyt.
Ilmoita asiaton vastaus
Kovaksi keitettynä, 8-10 min tai hyvin paistettuna. Kokkelikin kelpaa.
Ilmoita asiaton vastaus
Minulle menee paistettuna ( vain toiselta puolen ja keltuainen ehjä ja raaka), kokkelina ja mikä on vielä nam munakasrulla..
Keitettynä totta kai mutta keltuainen pitää olla raaka.
Ilmoita asiaton vastaus
Minä tykkään raakana . Reikä kuoreen ja imuksi.
Ilmoita asiaton vastaus
Paistettuna paras ja leivälle. Pyttipannun kanssa kuitenkin keltuainen ehjänä ja hieman vetelänä, nami nami!
Paras tietämäni voileipä on muna-anjovis!
Ilmoita asiaton vastaus
Keitetty kananmuna ei haise munalle kuten paistettu,keitän munakeittimessä keskikovaksi eli lusikalla syätävä ja keskeltä ihanan pehmeä.Viikossa 2-4 ja paras on espanjalainen munakas sämpyn välissä vaikka eväänä.Jami jami...
Ilmoita asiaton vastaus
vältän kananmunien nauttimista, jos on uskomista että se vaikuttaisi kolesteroliarvoihin jotka ovat koholla.
aikaisemmin aloitin aamuni munalla, milloin kovalla milloin löysemmällä. paistettuna tai keitettynä.
Ilmoita asiaton vastaus
Syön joka päivä vähintään 2 luomukananmunaa. Pehmeäksi keitettyinä, yhdeltä puolen paistettuna tai sitten munakokkelina johon lisään tuoretta basilikaa, kuohukermaa, suolaa ja paistan tietenkin voissa. Munakokkelin kanssa tomaattia. Toisinaan teen munakkaan, johon veden sijasta lisään lorauksen kuohukermaa. Täytteeksi raastan juustoa ja esim. meetvurstia. Kananmunat kannattaa ostaa luomuina: silloin niissä on ravintoarvot tallella.
Ilmoita asiaton vastaus
kotona keitetty kolmen minuutin
reisussa yleensä kokelin (jos on saatavissa)
oliskohan kulutuksen keskiarvo neljä munaa viikossa
Ilmoita asiaton vastaus
Keitän kananmunat 7-8 minuuttia..että kovanpuoleisesta tykkään..Jos paistan munia pitää paistaa,että ei jää häränsilmää.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.