Käytättekö ruoan laitossa öljyä, vai voita?
Kumpaa enemmin ja miksi?
Avainsanat: öljy voi
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
eikös kaikki gurmeekokit käytä paistamiseen puolet voita ja puolet rypsiöljyä.
salaatteihin oliiviöljyä.
Kysyjän kommentti
Kiitos gurmee kokille vastauksesta :)
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Pääsääntöisesti öljyä, rypsi- t. oliiviöljyä. Huushollistani harvoin löytyy voita.
Ilmoita asiaton vastaus
Voilla ja gheellä paistoin tänään makrillia. Ei palanut, vaan kypsyi mehukkaaksi. Minun aivoni tarvitsevat rakennusaineekseen rasvaa. Voi on siihen takoitukseen mahdollisimman puhdas luonnontuote.
Ilmoita asiaton vastaus
Voita, oliiviöljyä, kookosöljyä tai avokadoöljyä. Yksinkertaisesti: terveyssyistä.
Ilmoita asiaton vastaus
vaikken nyt (ihan) gurmeekokki olekkaan niin voi ja rypsiöljy sieltä paistinpannulta löytyy, muita öljyä sitten muista paikoista, öljyä sitä nykyään enemmän kuluu
syy siihen että voin suhteellinen osuus on jonkun verran laskenut lienee siinä terveyspropagandassa jota tässä maassa niin tehokkaasti on levitetty
Ilmoita asiaton vastaus
Oivariiniä laitan pannulle jos jotain siinä paistan,salaatissa käytän hyvää linna öljyä.En kyllä pdä öljystä.
Ilmoita asiaton vastaus
Rypsiöljy, oivariini ja voi ovat ne mitä käytän ja lisäksi salaatteihin tietty oliiviöljyä.
Ilmoita asiaton vastaus
Molempia, riippuu ruuasta. Mutta enimmäkseen se on voi mikä pannulla tirisee.
Ilmoita asiaton vastaus
Voita ja öljyä tasapuolisesti. Esim kalan paistan voissa, jossa pieni tilkka öljyä.
Ilmoita asiaton vastaus
Öljyä ( rasvakeittimessä), margariinia ja voita (kalaan ja lettuihin) pannulle
Ilmoita asiaton vastaus
Minä kaupasta ostan 1/2kg voita ja sekoitan yleiskoneella voin ja auringonkukan ,tai rypsiöljyn 4dl+2dl vettä sekoitan tasaiseksi ja laitan kolmeen rasiaan. Siitä laitan leivälle ja paistan.On öljypullo kaapissa.Piirakoihin ja sämpylöihin pelkkää öljyä. Paistaessa voi antaa hyvän maun.
Ilmoita asiaton vastaus
Käytän säännöllisesti oliiviöljyä, olen käyttänyt jo vuosikymmeniä, ja sen lisäksi hieman voita. Voita käytän lihan paistamiseen oliiviöljyn rinnalla, ja ne jäivät kyllä syömättä, heitin ne biojätteisiin.
Ilmoita asiaton vastaus
Minä käytän rypsiöljyä ja kalan paistamiseen voita.
Ilmoita asiaton vastaus
Kalan paistamiseen käytän aina voita ja välillä kyllä muuhunkin paistamiseen,kun voi ei roisku sillälailla,kun öljy.Oljyistä käytän rypsiöljyä.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.