onko hyvä idea paistaa graavilohta pannulla
en oo koskaan okeillu
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
ookkaha savolaasta syntyperää, mun avomiehelläni on aiva yhtä omituusia ruokajuttuja kans(kuopios käyny syntymäs ja rautalammilla kakarana kasvanu, jottemmin helsingin kautta rautavaaralla nuoruutensa). jotta hyvää ruokahalua vaa.
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Minkä vuoksi sitä suolaista kalaa pitäisi paistaa, pilalle menee kalasi.
Ilmoita asiaton vastaus
ei suolakala paistamalla parane, päin vastoin
jos et halua sellaisenaan syödä, tee vaikka lohilaatikkoa (silalakkalaatikon reseptillä)
Ilmoita asiaton vastaus
Älä kuule graavia pannuun laita laita hapanleivän päälle suoraan ja lasi maitoa.Osta tuoretta lohta tiskistä.Siihen vähän pippuria ja suolaa se paistin panuun ja 4min puolelta ja toiselta.
Ilmoita asiaton vastaus
Enpä minäkään oikein "raaasta" kalasta välitä. Silli kyllä menee uusien perunoiden kanssa, mutta muuten ei mielellään.
Ilmoita asiaton vastaus
En ole koskaan kokeillut, mutta kokeilemallahan tuokin asia parhaiten selviäisi.
Ilmoita asiaton vastaus
Empä ole minkään pannulle graavilohta laittanut, kyllä se leivän päällä menee että humps.
Ja tosiaan jos sitä nyt kovin paljon jää, tee laatikkoa siinä se on paikallaan.
Minä laitan tuoreen lohen mikrossa, olen niin laiska paistamaan. Samoin uunissa tulee
hyvää.
Ilmoita asiaton vastaus
Jo vähän vanhasta graavilohesta tulee hyvää janssonin kiusausta uunissa.
Ilmoita asiaton vastaus
Pannulle vaan paistumaan,ethän sitä muuten tiedä.Miksi kysellä muilta,kun voi itse kokeilla...
pappa,anonyymi on II eli innokas ja intuitiivinen
Ilmoita asiaton vastaus
Kyllä itse syön kraavilohen tumman leivän päällä...ja olen tehnyt lohipiirakkaa,jos on ollut reilusti lohta.
Voithan kokeilla paistamista..ja kerro sitten meillekin minkälaista oli..
Ilmoita asiaton vastaus
Mitähän vitsiä siinä olisi, graavattu kalahan on sellaisenaan jo syötävää. Graavattua kalaa olen laittanut kyllä kiusaukseen ja piirakkaan.
Lisään vielä ettei ole hyvä idea. Kokeilla saa.
Ilmoita asiaton vastaus
Ei misssään tapauksessa kannata niin tehdä. Heitä vain suoraan kraavattuna jäteastiaan. Säästyy paistamisen vaiva.
Ilmoita asiaton vastaus
Paistoin kerran kylmäsavulohta pannulla. Se tuli aivan liian suolaisen makuiseksi. Uskoisin saman tapahtuvan graavilohellekin. Suosittelen jotain muuta tapaa "kypsentää" se, ehkä keitossa tai paistoksessa sen maku ei muutu liian suolaIseksi. Kandee koklaa...
Ilmoita asiaton vastaus
Itse teen aivan ihanaa lohilaatikkoa ja ainoastaan vain kraavilohesta...
Ilmoita asiaton vastaus
Riippuu lohen suolaisuudesta. Siitä tulee ihan hyvä kalalaatikkokin ellei ole liian suolaista. Mutta graavihan on graavia ja sen käyttötarkoitus on ihan toinen. Kokeilumielessä vaikka tämä:
viipaloitua graavilohta asetaan levymäisesti folion päälle. Pinnalle levitetään sulatejuustoa oman maun mukaan. Kääritään kuin kääretorttu ja pakastetaan. Sitten hieman ennen tarjoilua otetaan esiin ja leikataan viipaleiksi. Sopii erinomaisesti uusien perunoiden, miksei myös vanhojen perunoiden kanssa tarjottaksi. Tai leivän päälle.
Ilmoita asiaton vastaus
En ole koskaan kokeilllut. Olen syönyt sellaisenaan.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.