Kysytty: 05.11.2010 - 15:20

Minulla on hirven ulkofilee, josta teen pihvit. Miten paistan, 1-1½ cm kauanko ? Ja kermakastike, miten teen? Rosemaripippuria on.

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 05.11.2010 - 15:32

Paista kuten naudanpihvit: medium 1,5 min kummaltakin puolelta, rose 1 min kummaltakin puolelta. Kuumenna valurautapannu, johon laitat voin ja annat sen hieman ruskistua. Lisää pihvit, jotka ovat olleet huoneenlämmössä n. 2 tuntia. Kermakastike: musta- tai rosepippuri murskataan kerman sekaan ja lisätään suola. Kiehautetaan ja kaadetaan pihvien päälle. Jos haluat voit saostaa Maizenalla, mutta tämä vie makua.


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 05.11.2010 - 16:06

Juuri noin, kuin tuossa edellä. Itse teen kastikkeen nykyisin ruokakermaan. Hirvipihveihin sellaisiin arkisiin, ohkaisiin laitan mausteeksi vain suolaa ja ripauksen valkopippuria.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 05.11.2010 - 18:06

Sieltä ne parhaat ohjeet ja aineet tulikin. Ei muutaku syömään ja nauttimaan. Kyllä noilla eväillä passaa maiskutella. Ai ,Ai vesi herahti kielelle.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 06.11.2010 - 09:57

Hyvät ohjeet sait,ei mitään lisättävää.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 06.11.2010 - 10:40

www.makuhaku.fi/mh/app/searc...irven+file

tässä jokunen ohje...


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2010 - 18:53

Hyvät ohjeet sait..toivon mukaan tuli maukasta..


  Ilmoita asiaton vastaus
Ida
Vastattu: 11.11.2010 - 22:08

Vanha vihje: paista kunnes kudosneste melkein helmeilee pihvin pinnalla, käännä ja toista kuten ensimmäinen puoli. Jos sattuu olemaan uuni kuuma, niin laita 200 asteeseen vielä n. 5 minuutiksi.
Kastike: helpoin on kun ostat valmiin kastikkeen. Jos itse teet, tee vaalea ruskeakastike johon laitat sitä kermaa. Rouhi siihen rosepippuria ja mausta suolalla.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.