Kysytty: 28.10.2010 - 19:54

Harrastetaanko keittiössänne molekyylikokkausta?

Ei kuulemma vaadi insinööritaitoja, aikaa ja viitseliäisyyttä kylläkin.

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 28.10.2010 - 20:01

äiti opetti ettei ruualla saa leikkiä,

siispä kuuliaisena poikana pidän huolen siitä ettei meillä sorruta tuollaiseen briljeeruakseen ...


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 28.10.2010 - 21:08

Ihan tavallisesti laitetaan ruokaa meillä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 28.10.2010 - 21:15

aika vaivalloista kokkausta oli,
telkkarista vilkaisin poikien keittiöhommia.
eipä innostanut kokeilemaan.


  Ilmoita asiaton vastaus
Ida
Vastattu: 28.10.2010 - 21:55

Perinteiseen tapaan ja niillä taidoilla mitä on elämässään oppinut minä soppani väännän ja paistini paistan.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 28.10.2010 - 22:05

Katselin televisiosta tuota kokkausta.Kieltämättä hyvännäköistä tulosta. Oli mehevän näköistä, mutta aivan erinlaista. Kyllä pitäisi alkeet opetella.Tottumis kysymys, niinkuin tavallinen ruuanlaaaaaittokin.
Kiittää pitää aina ruuasta.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 29.10.2010 - 07:12

En tiedä mitä mamma keittiössä muokkaa;
www.chezmarius.fi/2010/05/26...eittiossa/


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 29.10.2010 - 07:49

No vielä ihan normaalipohjalta tulee tehtyä, jätetään nuo omaan arvoonsa...


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 29.10.2010 - 09:23

Kyllä minäkin teen vain sillä vanhalla systeemillä. Hyvä kun viitsii silläkin tehdä.
Olen siirtynyt paljon tuollaiseen kokkamattomaan ruokaan, laiskuuttani.. Kun yksin tyota enimmäkseen
ruokailen. Jos otan reseptin eteen, jossa sanotaan nypi rasva ja jauhot sekaisin, niin siihen loppuu sen
leivoksen teko.
Että vielä molekyylikokkausta, mihin me menemme.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 29.10.2010 - 09:35

Ruoka ei ole leikkimistä varten, se on välttämätöntä ravintoa ja usein myös kulinarismia. Yritän kyllä seurailla myös muotia, mutta rajansa kaikella, sovellan sitä taipumustani lähinnä vaatetukseen.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 29.10.2010 - 14:26

Oikein televisiossa sitä esittelivät ja vakuuttivat lopputuloksen olevan onnistunut. Sitä ruuan kanssa nauttimaansa punaviiniä se porukka ei varmaan ihan molekyylikokkauksen opeilla ole valmistanut.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 29.10.2010 - 20:49

En nänyt sitä televisiosta..Minä laitan ihan vanhojen ohjeitten mukaan ruuat..


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 30.10.2010 - 00:53

Saman vanhan kaavan mukaan, siis ihan perinteisillä menetelmillä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 31.10.2010 - 06:24

Minä vaan entiseen malliin kokkailen, televisiosta olen kyllä nähnyt sitä tehtävän.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 01.11.2010 - 08:48

Ei missään tapauksessa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.