Oletteko käyttäneet maitotuotteita Turkissa? Maitoa murojen kanssa, jugurttia jne? Maitohappobakteerit aloitamme ennen matkaa..
Olin 1995 Kusadasissa. Vaikka koetin vältellä riskiruokia niin sain mielettömän vatsataudin juuri lähtöpäivänä. Lääkäri kävi, sain droppeja, en edes muista mitä kaikkea... mutteivät auttaneet. Ketorin suomalaiselta naapurituristilta taisi olla se mikä sitten avun toi lopulta. Tällä reissulla (Side) toivoisin välttyvämme lasten kanssa tällaiselta kokemukselta. Majoneesit siis bannaan? Entä miten jäätelöiden kanssa? Uskaltaako niitäkään syödä? Vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan :)
Avainsanat: turkki ruokailu maitotuotteet vatsakipu pahoinvointi ripuli side
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
itse käytän maitoa ainoastaan aamiaismyslin kanssa, niin Turkissakin eikä ole ollut ongelmia,
jäätälöä syön harvemmin, mutta syön kuitenkin ja niin olen tehnyt Turkissakin, no problems
mutta totuuden nimessä pitää kyllä huomauttaa että minulla on sellainen melkein kaiken sietävä pötsi joka erittäin harvoin huomauttalee yhtään mistään
jos on kovin herkkävatsaista tyyppiä niin silloin tietysti on viisasta suhtautua vähän varauksella kaikkeen uuteen ja vieraaseen
ongelmatonta lomamatkaa toivotellen
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Me olemme aloittaneet maitohappobakteerin napostelun viikkoa ennen matkaa ja ei pienintäkään ongelmaa ole ruuat tuottaneet...
Ilmoita asiaton vastaus
Olen ihan normaalisti käyttänyt maitotuotteita Turkissa...enkä ole saanut mitään vatsatautia.....Olen syönyt jäätelöä,jukurttia ja kahvin sekaan laittanut maitoa..enkä ole käyttänyt maitohappobakteeria..
Itse lähden Turkkiin Lokakuussa 2:deksi viikoksi..
Ilmoita asiaton vastaus
Ainakin turkkilainen hapanmaitotuote eli jukurtti on maailmankuulua.Vatsapöpö iskee vaan yllättäen katsomatta yleensä paikkaa,mutta jos "taipumusta" herkkyyteen on otettava itse se huomioon.Rentoa Turkin-lomaa!
Ilmoita asiaton vastaus
Ihan normaalisti olen maito tuotteita käyttänyt, ilman mitään mahakipuja. Toivotan kaunista lomaa teidän perheelle.
Ilmoita asiaton vastaus
Turkkilainen jogurtti todella hyvää, myös vatsalle jos se vain ei ole ollut lämpöisessä. Riippuu siis hotellin tai ravintolan tasosta. Maitohappobakteerit ovat yksi hyvä konsti. Kerran olen Turkissa käynyt eikä ollut mitään ongelmia ruuan suhteen.( Aikuisille pieni tilkka konjakkia aamuisin) Hyvää ja terveellistä lomaa teille.
Ilmoita asiaton vastaus
Parhaiten välttyy jos lomansa aikana välttää niitä maitotuotteita. Viikon pari pärjää ilmankin.
Ilmoita asiaton vastaus
Jugurtti on oikein hyvää Turkissa, suosittelen! Sen sijaan en suosittele kananmunia, jotka eivät ole kovaksi keitettyjä. Salmonellaa on niin munissa kuin kanoissakin. Vanha viisaus sanoo hedelmistä: wash it, peel it or leave it.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.