Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
Pikkupurtavaa: esim. oliiveja, juustoa, kinkkua tms. Käsittääkseni espanjalaiset kuittaavat tällä lounaan. Meillä puhutaan yleensä alkupaloista.
Kysyjän kommentti
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Espanjalainen alkupala juomineen. Reseptistä ei tietoa mutta tarjoiltu on
Ilmoita asiaton vastaus
Tapas on espanjalaisen keittiön pikkupurtavaa joka nautitaan juoman kera. Olen ollut aterialla, joka on kertynyt useasta eri aineksesta, ja jotka on ollut tarkoitus syödä käsin...keitettyä kananmunaa, olviiveja, marinoitua sipulia jne. Pöydässä on ollut monenlaista kippoa ja kuppia.
Lähteet:
Välipala matkalla Kanarialla
Ilmoita asiaton vastaus
On kait suomeksi sanottuna lähinnä alkupalavalikoima tai olisko sittenkin pikkupurtavaa... monta kertaa espanjalaiset korvaavat keskipäivän aterian tapaslajitelmalla.
Ilmoita asiaton vastaus
Alkuperäinen tapas on leipäviipale sherrylasin päällä estämässä kärpäsien pääsyn lasiin.
Ilmoita asiaton vastaus
Espanjalaisten ruokakotkotuksia. En ole maistanut.
Ilmoita asiaton vastaus
Alkupaloja naposteltavaski ennen varsinaista ruokaa.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.