Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
olisikohan myös sen hullunlehmäntaudin lähde.
Kysyjän kommentti
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
no sitää liivatettahan se
_
Liivate eli gelatiini on proteiinista koostuva ruoka-aine, jota valmistetaan yleensä sian nahasta tai sian tai naudan luista, suolista ja jänteistä pitkään keittämällä.
Lähteet:
tieto/wiki
Ilmoita asiaton vastaus
Liivate, eli gelatiini on proteinista koostuva roka aine.
os,google gelatiin
Lähteet:
Ilmoita asiaton vastaus
sitä käyttämällä saa tehtyä kaikkea herkkuja ... kuten hyytelöitä ... :)
Ilmoita asiaton vastaus
Wiki on samaa mieltä muiden vastaajien kanssa, palisanterin kohdalla hieman miettii:
fi.wikipedia.org/wiki/Liivate
Lähteet:
wiki
Ilmoita asiaton vastaus
Liivate eli gelatiini on proteiinista koostuva ruoka-aine, jota valmistetaan yleensä sian nahasta tai sian tai naudan luista, suolista ja jänteistä pitkään keittämällä. Ulkoisilta ominaisuuksiltaan puhdas liivate on kiinteää ja haurasta, läpikuultavaa tai kellertävää, lähestulkoon hajutonta ja mautonta ainetta. Kotikäytössä liivate on ohuita levyjä tai jauhetta. Se liotetaan kylmässä vedessä, jossa se turpoaa, ja liuotetaan sitten kuumaan nesteeseen, jossa se muodostaa kolloidisen liuoksen. Jäähtyessään liivate jähmettyy.
Lähteet:
fi.wikipedia.org/wiki/Liivate
Ilmoita asiaton vastaus
Suomeksi käännettynä = liivate.
Gelatiinille tuli huono maine hullun lehmän taudin aikaan, en ole liivatetta vieläkään käyttänyt.
Ilmoita asiaton vastaus
Liivate eli gelatiini on proteiinista koostuva ruoka-aine, jota valmistetaan yleensä sian nahasta tai sian tai naudan luista, suolista ja jänteistä pitkään keittämällä.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.