Käytätkö aurinkokuivattuja tomaatteja?
Mihin kaikken käytät...
Avainsanat: aurinkokuivattu tomaatti.
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
Wokkiruokiin,salaatteihin, suolaisiin piirakoihin, pataruokiin.
Kysyjän kommentti
Pitää ihan opetella käyttämään..kiitos..
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Kyllä minä käytän niitä useastikin.
Minä risottoihin, joskus kastikkeeseen olen laittanut, olen pizzoihin laittanut ja salaatteihin.
Ilmoita asiaton vastaus
vähemmän, mutta pariin perinteiseen salaattiin ne kuuluvat ehdottomasti
Ilmoita asiaton vastaus
En ole koskaan kokeillut,yritän muistaa ostaa niitä joskus kaupasta.
Ilmoita asiaton vastaus
Käytän aurinkokuivattuja tomaatteja Tuutikin tapaan lähes kaikkiin ruokiin ja suolaisiin leivonnaisiin, keittoihinkin silloin tällöin. Eiväthän ne korvaa tuoreita maultaan, tai ulkonäöltään, mutta ovat hyvänä lisänä atarioilla varsinlkin silloin kun tuoreet tomaatit ovat kaupassa liian raa-an, tai kypsymeen olisia eikä niitä voi ostaa kotiin.
Ilmoita asiaton vastaus
Yhden kerran olen maistanut, eivätkä olleet minun suun mukaisia.
Ilmoita asiaton vastaus
Eivät kuulu minun suosikkeihini. Itse en käytä. Myöskään en jätä syömättä, jos joku toinen tarjoaa.
Lähteet:
muistilokero
Ilmoita asiaton vastaus
käytämme ainoastaan tuoreita ruokatarvikkeita,mm.perunat ympäri vuoden ns.uusia perunoita,muusiperunat täytyy valita huolella jos haluaa laittaa muusia
Ilmoita asiaton vastaus
Ihme ja kumma,mutta en ole niitä ikinä edes maistanut.
Ilmoita asiaton vastaus
Löytyy aina purkillinen jääkaapista. Käytän niirä ruokiin eli useimmiten kanaruokaan makua antamaan. Pilkon myös jauhelihapihvien taikinaan samasta sysytä kuin tipuruokiinkin. Sopivat hyvin (ne todella kuivat) myös tapasnaposteltaviin yhtenä lajina.
Ilmoita asiaton vastaus
Käytän tomatteja sellaisenaan ja paljon,mutta en ole koskaan kuivattuna käyttänyt, vieroksun vähän tomattisosettakin. Makaroonilaatikon kanssa syön jonkun verran ketzuppia.
Ilmoita asiaton vastaus
Kyllä niitäkin. Esim. fetajuustorasia sisältää sellaisia, joten salaattiin aina tulee laitetuksi.
Ilmoita asiaton vastaus
Just tänään teimme kahden tomaatin pastaa. Kirsikkatomaatteja ja aurinkokuivattuja paistettiin uusissa mausteöljyssä ja sekoitettiin tuorepastan kanssa.
Ei ne musta niin kovin kummoisia ole. Siis ne ovat kuivuneita tomaatteja öljyssä. Miltä kuivunut tomaatti nyt voi maistua? :) Se on yks kova pieni kökkö...
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.