Kummalleko puolelle näkkäriä laitat voita?
Avainsanat: näkkärin voitelu
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
Onko alapuoli se missä ei ole reikiä. Sinnepä tietenkin....
Lähteet:
oma kokemus
Kysyjän kommentti
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Tätä viime viikolla kysyttiin ja edelleenkin sille rumemmalle puolelle keijuni levitän.
Ilmoita asiaton vastaus
No sille silleelle puolelle tietty, nii menee vähemmän sitä rasvaakin. Säästöö se on pienikin säästö eiköstä ja maistuu paremmalt (hmmm luulisin?). pätee vieläkin ja se pieni pyöreä ruisnäkkäri..nammm...
www.napsu.fi/vastaukset/kysy...480#223633
Ilmoita asiaton vastaus
Ida Vastattu: 27.03.2010 - 08:55
Sille puolelle mikä karisee enemmän. Vaasan Maukas on sitten hyvää...
Lisää tietoja vastaukseesi
Ilmoita asiaton vastaus
En voi syödä näkkäriä ollenkaan .Hammaslääkäri kielsi.
Ilmoita asiaton vastaus
Laitan oivariiniä sileälle puolelle,äsken söin näkkäriä juustolla ja kinkulla.
Ilmoita asiaton vastaus
Sille pääli puolelle tietenkin missä on niitä monttuja.
Ilmoita asiaton vastaus
Kyllä minä becelini levitän yleensä sileälle puolelle.,mutta jos ahneus iskee ja olen yksin,'
kyllä minä ne kolot täytän rasvalla, on nääs maukkaaampaa molemmin puolin, koska siinä on
ravaa enempi.Joltain sain vinkin,että jos rasvaan molemmat puolet niin ,vaikka se putoaisi lattialle,
niin osuu aina voipuoli alas.
Ilmoita asiaton vastaus
Nurjalle puolelle sipaisen Oivariinia ja tuoretta tomaattia ja joskus jos on niin basilikaa kyytipojaksi. Ja tietenkin nautitaan kylmän maidon kera.
Ilmoita asiaton vastaus
Yleensä sileälle,kun käytän kasvismargariinia,ei tarvi laittaa paljoa maun takia.
Ilmoita asiaton vastaus
Minulla on tapana laittaa "monttupuolelle"Beceliä.
Ilmoita asiaton vastaus
No sille väärälle puolelle kuten jo toissapäivänä vastasin.
Ilmoita asiaton vastaus
En kummallekaan! Vuolen paljaan näkkärini päälle paksun siivun punaleima-emmentalia ja hörpin rouskuttelun lomassa kuumaa teetä isosta mukista..
Ilmoita asiaton vastaus
Sileälle puolelle laitan..niin pääsee vähemmällä rasvamäärällä..
Ilmoita asiaton vastaus
En kummallekaan.
Laitan siihen vaan pari palaa höylällä raapastua juustoa.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.