Kysytty: 29.03.2010 - 07:53

Kummalleko puolelle näkkäriä laitat voita?



Avainsanat: näkkärin voitelu

  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Kysyjän valitsema paras vastaus

Vastattu: 29.03.2010 - 09:46

Onko alapuoli se missä ei ole reikiä. Sinnepä tietenkin....


Lähteet:
oma kokemus


Kysyjän kommentti


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 29.03.2010 - 08:03

Tätä viime viikolla kysyttiin ja edelleenkin sille rumemmalle puolelle keijuni levitän.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 29.03.2010 - 08:11

No sille silleelle puolelle tietty, nii menee vähemmän sitä rasvaakin. Säästöö se on pienikin säästö eiköstä ja maistuu paremmalt (hmmm luulisin?). pätee vieläkin ja se pieni pyöreä ruisnäkkäri..nammm...

Lisätty: 29.03.2010 - 08:11

www.napsu.fi/vastaukset/kysy...480#223633


  Ilmoita asiaton vastaus
Ida
Vastattu: 29.03.2010 - 08:45

Ida Vastattu: 27.03.2010 - 08:55
Sille puolelle mikä karisee enemmän. Vaasan Maukas on sitten hyvää...


Lisää tietoja vastaukseesi


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 29.03.2010 - 09:48

En voi syödä näkkäriä ollenkaan .Hammaslääkäri kielsi.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 29.03.2010 - 10:35

Laitan oivariiniä sileälle puolelle,äsken söin näkkäriä juustolla ja kinkulla.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 29.03.2010 - 10:53

Sille pääli puolelle tietenkin missä on niitä monttuja.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 29.03.2010 - 11:20

Kyllä minä becelini levitän yleensä sileälle puolelle.,mutta jos ahneus iskee ja olen yksin,'
kyllä minä ne kolot täytän rasvalla, on nääs maukkaaampaa molemmin puolin, koska siinä on
ravaa enempi.Joltain sain vinkin,että jos rasvaan molemmat puolet niin ,vaikka se putoaisi lattialle,
niin osuu aina voipuoli alas.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 29.03.2010 - 12:15

Nurjalle puolelle sipaisen Oivariinia ja tuoretta tomaattia ja joskus jos on niin basilikaa kyytipojaksi. Ja tietenkin nautitaan kylmän maidon kera.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 29.03.2010 - 12:16

Yleensä sileälle,kun käytän kasvismargariinia,ei tarvi laittaa paljoa maun takia.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 29.03.2010 - 14:00

Minulla on tapana laittaa "monttupuolelle"Beceliä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vieras
Vastattu: 29.03.2010 - 14:23

No sille väärälle puolelle kuten jo toissapäivänä vastasin.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 29.03.2010 - 14:33

Sileälle puolelle laitan.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 29.03.2010 - 14:43

En kummallekaan! Vuolen paljaan näkkärini päälle paksun siivun punaleima-emmentalia ja hörpin rouskuttelun lomassa kuumaa teetä isosta mukista..


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 29.03.2010 - 15:28

Toiselle puolelle.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 29.03.2010 - 18:52

Sileälle puolelle laitan..niin pääsee vähemmällä rasvamäärällä..


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 04.04.2010 - 15:48

En kummallekaan.
Laitan siihen vaan pari palaa höylällä raapastua juustoa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.