Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
Savustettu se on ja ite tehty ilma kiirettä. Paremmaksi tulee kun on ite kalastettu, perattu ja suolattu.
Loimutu on konsti hieno,
siinä savun maku vieno.
Katajanoksan vain suolaan kastan,
lohelta poistan tuon liekin tuskan.
Valmis lohi jo päästä kotvan on,
makunautinto tuo aivan verraton.
Lähteet:
muistilokero
Kysyjän kommentti
Savulohi se paras onkin, itse tehty..
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
kylmäsavustettu lohi tai graavilohi.
lämminsavustettua en diggaa.
Ilmoita asiaton vastaus
Graavattu vuonolohi. Kylmäsavukin on ok, mutta on tullut syötyä vähän liian usein.
Ilmoita asiaton vastaus
Gaavilohta tulee usein laitettua...mutta kun kesä tulee ,kyllä sitten vie voiton oma savustama Lohi..oikein tulee vesi kielelle,kun on niin hyvää..
Ilmoita asiaton vastaus
Sekä että ennen savustusta voi jättää graavipalan
Ilmoita asiaton vastaus
Savu lohi, tyttäreni toi minulle männä viikoll vävyn savustamaa lohta ja söin sitä
vain murusen kerrallaan oli niin hyvää.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.