Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
Tietysti silptut lantut (1 cm halkaisija) ja pannulle (voitahan sen pitää olla). Silputtu sipuli (maun mukaan) sekaan käristymään Sokeria ripaus hetken kuluttua. Annan paistua lahes kypsäksi. Sitten hunajaa (runsaasti) ja aromisuola ripotellen päälle. Hetkinen ja maut tasaantuu. Siinäpä se. Käytän myös välillä yrttimausteita aromisuolan yhteydessä.
Lähteet:
muistilokero
Kysyjän kommentti
Kiitos..hyviä olivat..
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Ostan valmiin lanttukuutiopakasteen. Sulatan sen hyvin. Voi pannulle, kuutiot sekaan ja kevyt ruskistus. En laita mitään imellyksiä sekaan. Ja syön sellaisenaan tai karjalanpaistin kanssa.
Ilmoita asiaton vastaus
En ymmärrä tuon hyvän päälle mitään kun vatsani ei siedä lanttua.
Ilmoita asiaton vastaus
samoin kuin idallakin ja nyt vaan kuolaan...kuulostipa nuo hyvälle pappa4 kuutiot.....njam ... :)
Ilmoita asiaton vastaus
Papan ohjetta pitää kokeilla. Vesi tulee kielelle.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.