Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
punkkua sen olla pitää
useimmiten Cabernet Sauvignon ja kotosin Chilestä
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Punaviinin ystävä olen. Joskaan en nyt ihan valkoviinilasiinkaan sylje.
Ilmoita asiaton vastaus
Kyllä olen vakoviinin ystävä..sellaisen puolikuivan..ei ole liian hapokas.
Ilmoita asiaton vastaus
kumpikin käy:) Paras ehkä on australialainen "postimerkki" viini jossa on koalankuva - valkkari - Tuottja on Harveys tai Hardys tai jotakin sinnepäin. Maku liittyy ihan tiettyyn miellyttävään tapahtumaan - aikaan ja paikkaan jossa sitä ensikerran siemailin.
Voi tosin olla että Alkossa enään ei edes ole kun on aikaa vierähtänyt siitä kun viimeksi sitä hankin.
Ilmoita asiaton vastaus
Minä en ole kummankaan ystävä. Olen maistellut joskus aikoinaan erilaisia viinejä, mutten ole päässyt niiden makuun.
Ilmoita asiaton vastaus
En kummankaan ystävä. Saan niistä migreenin jos niitä juon.
Ilmoita asiaton vastaus
Valkoviini ja mieluiten italialainen tai espanjalainen.
Ilmoita asiaton vastaus
Ennemmin valkoviinin, mutta ei sekään maistu järin ihanalta, mutta paljon punaviiniä paremmalta kuitenkin
Ilmoita asiaton vastaus
Puolikuivan valkkarin, mutta kyllä oranssinenkin viini maistuu hyvältä.
Ilmoita asiaton vastaus
molempi parempi, riippuu missä yhteydessä nautitaan
valkkareista olen tottunut Riesling tyyppisiin makuihin
punaviineissä löytyy sitten useampiakin suosikkeja
Ilmoita asiaton vastaus
Punaviiniä viikonloppuisin ruuan kanssa ja valkkaria muuten, puolikuivia ja mieluiten Chileläistä kuten VV:kin tai Argentiinalaista. Eurooppalaisten hinta/laatusuhde on heikko.
Jotkut ihmiset aivastelee, viineissä olevasta rikistä johtuen.
Ilmoita asiaton vastaus
Ei oikein kumpikaan vaikka kuinka olen yrittänyt harjoitella niitä juomaan ;D
Ilmoita asiaton vastaus
Kumpikin käy. Vuodenaika määrittää minulla kumpaa suosin enempi. Valkkari on enempi kesäjuomaa ja punkku kylmän saapuessa lämmittävämpää. Toki ruoka vaikuttaa valintaan ympäri vuoden.
Ilmoita asiaton vastaus
Pidän molempien mausta yhtälailla. Jotkut punaviinit tosin sisältävät senverran reilunlaisesti rikkiä, että niitä nauttiessani sieraimeni tahtovat tukkiutua joksikin toviksi. Tämä estää nauttimasta kaikkia punaviinejä. Harmittava, mutta tosi kiusa johon ei ole muuta apukeinoa kuin jättää reilurikkiset punaviinit nauttimatta varsinkin runsaina määrinä. Se mitkä ovat reilurikkisiä punaviinejä ja aiheuttavat allergissia reaktioita selviää vain kokkeilun ja kokemuksen kautta.
Ilmoita asiaton vastaus
Sekä että. Riippuu ihan ruoasta mitä milloinkin on tarjolla. Talviaikaan on punaviini useammin se valinta.
Ilmoita asiaton vastaus
Voimakas punaviini ja mielellään Australian tai Chilen valmistamana.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.