Pidätkö kanankoivista?
Ostin eilen pitkästä aikaa kanan reisikoipi paloja ja paistoin ne uunissa.Olivat oikein maukkaita,marinaadi oli hyvä ja maukas,ei liian öljyinen ja suolainen.Niistä tuli kauniin ruskeita.
Avainsanat: kana reisi koipi
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
Pidän kyllä ja usein teenkin. Joskus niissä vain on turhan paljon sitä marinadia.
Kysyjän kommentti
Nämä kanankoivet mitä ostettiin oli tosi hyvässä marinaadissa,eikä ällöttävän rasvaisia.Terveisin kissaäiti.
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Kyllähän kanankoivet ihan kelvollista arkiruokaa ovat jollei niitä syö kovin usein ja niiden kanssa ei tarjoile joka kerta samoja lisukkeita. Juhlaruokaa niistä ei saa kuin vaivaa ja aikaa kuluttamalla, niissä kun on (valitettavasti) liikaa luita lihamääräänsä nähden.
Ilmoita asiaton vastaus
Pidän kovasti, kaikissa muodoissa. Uunissa helppo tehdä, syödä heti lämpimänä ja pakastaa annoksia joista teen usein wokkiruokia.
Ilmoita asiaton vastaus
Pidän kovastikin ja usein niitä tuleekin tehtyä.
Ilmoita asiaton vastaus
herkkujen listalle kuuluvat , sekä melkein viikottaiseen ruokalistaankin..just söin muuten broiskua sekään ei ollut kuivaa , vaan sopivan kosteaa ja hyvää ...
Ilmoita asiaton vastaus
kyllä pidän, vähän on sottaista syätävää, muuta ei se haittaa.
Ilmoita asiaton vastaus
harvemmin tulee niiden kanssa nyhrättyä,
sopii 'poikien' kaljailtaan pikkusotkuksi
Ilmoita asiaton vastaus
Kyllä kanankoivet ovat ihan hyvää ruokaa, kevyttä.
Joskus kun mieli herahtaa esim. kävelylenkillä niin ostan paikallisesta
kaupasta tullessani krillissä paistetun kanankoiven, on muuten tosi
hyvän makuinen, yksi koipi maksaa krittanuna noin 1 euron jopa alle.
Ilmoita asiaton vastaus
Ovat hyviä ja halpoja ruokia. En vaan siedä sitä punertavaa marinadia. Pesen sen aina pois ja laitan omat sörsselit.Nam.
Ilmoita asiaton vastaus
Meillä syödään paljonkin koipia ja reisiä. Viikonloppuna viimeksi oli broilerin koivet ruokalistalla.
Ilmoita asiaton vastaus
Mielummin ostan rintafileitä.On enemmän syötävää, eikä tarvitse kaluta.
Ilmoita asiaton vastaus
Minusta on koivet kaikkein maukkaumpia meheviä..Kesäällä tulee paljon grillattua koipia...mutta kyllä laitan talvellakin..On vaan vähän hankalia syödä..ja paljon menee hukkaan..Niitä on kiva syödä ihan käsistä..ja puoli naamaa rasvassa..
Ilmoita asiaton vastaus
KYLLÄ.Ainoa mitä syön kanasta on koivet.Rintapalat kuivia...yök!!!Ja suikaleet yleensä jossain ihmetökötis josta en tykkää.
Ilmoita asiaton vastaus
Kun kysyt ,että pidätkö, niin vastaus on KYLLÄ!
Mutta sitten alkaakin kaikki se ,onko se terveelistä ja niinpoispäin. Luin juuri lehdestä, ettei kananlihaakaan olisi hyvä syödä ja kalakin vain makeanveden kaloja saisi syödä, joten se siitä!
Ilmoita asiaton vastaus
Kyllä tykkään ja nykyään laitan perjantai-iltaisin koipia uuniin tunniksi ja sitten eikun syömään. Ja sormin tietysti onnistuu parhaiten.
Ilmoita asiaton vastaus
Reisi-koivet ovat hyviä. Laitan uunipellille ja annan tiristä niin, että nahka on rutussa ja syödessä liha hömöää irti luista. Joskus käy niinkin, et ovat aikas kuivaakin.... Aina ei voi vaan muistaa.... ainaskaan minä....
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.