Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Ohuet tummat suklaat esim.Valrhona,70 g,just meni siivouksen lomassa yks levy,kun tuli hirmu himo.
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Kaikki tummat suklaat, mitä väkevämpi, sen parempi.
KAIKKEIN PARAS on kuitenkin sellainen kirsikkakonvehti, jossa on se kirsikka siellä suklaakuoren sisällä lillimässä liköörissä.
Ilmoita asiaton vastaus
Nämä "makeat" kysymykset eivät tuota minulle ongelmaa.
En ole suklaan ystävä, enkä minkään karkin ystävä. En syö jäätelöäkään.
Jouluna saa kyllä kaikki makea jäädä muiden syötäväksi, kuin muutenkin.
Ilmoita asiaton vastaus
Kyllä se on sopivan tumma suklaa joka on kunnolla konksattu ja kalanteroitu ja sopivan lievästi maustettu ja temperointi kohdallaan.
Lähteet:
Suklaan parissa työskennellyt
Ilmoita asiaton vastaus
Simpukan malliset konvehtirasiamaisessa pakkauksessa, liekkö saksalaista, kun Lidlissä ainakin myyvät. Vaikea on nimi, joten en muista. Sitten salmiakkisuklaa.
Ilmoita asiaton vastaus
Valkoinen suklaa.
Oikeastaan kaikki ihan siitä valkoisesta Kinderistä Tobleroneen...
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.