Kumpaa käytät liikaa, sokeria vai suolaa ?
Avainsanat: suolaa sokeria
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
se liikakäytön raja taitaa olla aika epämääräinen,
en nyt menis mitään niin varmoiksi sanomaan,
mutta eipä ainakaan tähän mennessä kummastakaan ole ollut haittaa
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Huomenta matilda.Sokeria käytän tosi vähän, suolaa hieman enemmän. Mutta tuskin liikaa.
Ilmoita asiaton vastaus
En kumpaakaan jos itse jotakin teen, mutta makeasta kyllä tykkään.
Ilmoita asiaton vastaus
Sokeria en käytä lainkaan, ja suolaakin olen oppinut käyttämään hyvin vähän. Suolaa siis käytän enemmän.
Ilmoita asiaton vastaus
En kumpaakaan, mutta välillä retkahdan karkkeihin. Niissä on sitä sokeria.
Ilmoita asiaton vastaus
Suolaa tuppaan lisäämään liikaa joka ruokaan. Sokeri jää vähemmälle perheen diabeetikon vuoksi
Ilmoita asiaton vastaus
Makea, karvainen, suolainen ja rasvainen minimissä. Täytyy muistaa, että rasva on kaikista pahin.
Ilmoita asiaton vastaus
Ilmeisesti molempii, en oo niin tsekkaillu, kahviin laitan sokerii, niihin muutamiin kupposilisiin mitä päiväs juon, mut suolaa laitan kyllä, jos leivän päällä tuorekurkkua tai tomaattia, makua antamaan... ruokiin en laita varsinaisesti suolaa juuri koskaan, käytän tuot Knorrin lihalientä padoissa, kastikkeissa ja keitoissa, niin tulee sopivan makusta eikä tarvitte suolan kans kikkailla (mutta ihmiset kyl tarvii määrätyn määrän suolaa ettei suolatasapaino järky, jolloin ihmisestä saattaa tulla jopa sekava)
Ilmoita asiaton vastaus
Liha-ja kanaliemikuutioita lisään kastikkeisiin. Suolaa en käytä juuri nimeksikään. Makeutusaineita kahviin. Muuten käytän leivonnaisiin sokeria.
Ilmoita asiaton vastaus
Kyllä varmaan sokeri..mitkä tulee leivonnaisita..kahviin teehen en laita sokeri..Käytän aika paljon mausteita..ja olen vähentänny suolaa..
Ilmoita asiaton vastaus
Kyl se sokeri taitaa olla vaik oonki innostunu syömää suolapähkinöitä.Pitäs varmaan vaihtaa tavallisiin maapähkinöihi.
Ilmoita asiaton vastaus
Suolan käyttö on lähes nollassa, toki suolaa kotona on.
Sokeria hillitysti. Kakun leipominen ilman sokeria ei onnistu,siinä yksi esimerkki sokerin
käytöstä.
Ilmoita asiaton vastaus
En kumpaakaan.Koska kohtuudella on pitänyt melkein pakosti oppia käyttämään näitä mausteita.
Ilmoita asiaton vastaus
Kumpaakin nimimaalisen vähän, suolaa on toki laitettava hieman koska se tehostaa myös muita makuja.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.