Onkos kaikki martat ja martit jo heränneet? Huomenta vaan. Mitä ruuaksi tänään?
Minulla on nyt niitä pangasiusfileitä ja koetan etsiä napsulaisten vastauksia ja kommentteja miten olivat laittaneet.
Syöty on ja tykkäsin kovasti. Maistakaa ihmeessä pangasiusta. Ne olikin valmiiksi leivitettyjä, joten paistoin uunissa 200 asteessa noin 25min.
Avainsanat: tänään menu
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
tämän päivän ruuat on jo syöty,,meillä grillattuja hummereita , katkarapuja ja sellaisia maalla eläviä rapuja ,tavaraa oli niin reilusti että riitti grillattavaa koko päiväksi,lisukkeena riisiä ja vihannes soppa
Kysyjän kommentti
Nam, mitkä eväät.
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Huomenta sinullekin. Ajattelin lämmittää eilen armeijalle tehtyä makkarakeittoa.
Ilmoita asiaton vastaus
Huomenta hereillä ollaan, nää formulat. En löytänyt varsinaisia vastauksia Napsusta tuosta kalasta noitten ruokaohjeiden muodossa ainakaan ja ite ostin siitä tehtyä pitsakalaa, joka tarvitti vaan laittaa uuniin, mutta löysin tällaset ohjeet googlesta (muistakaa laittaa näitä avainsanoja jatkossa esim. pangasius, niin sitten kun tietoa tarvitsee joku, niin löytyypi Napsusta helposti avainsanojen kautta):
Suikaloi 2 kpl. Pangasiusfilettä ja kuullota öljyssä. Lisää pussillinen wokkivihanneksia ja 5 dl kalalientä (hiukan valkoviiniä jos sattuu olemaan). Keitä pussillinen pikanuudeleita ohjeen mukaan ja sekoita ne joukkoon. Mausta mielesi mukaan (chilikastiketta, curryä, pippuria, valkosipulia) ja ei muuta kuin syömään.
Viinisuosituksena voisi olla vaikka kylmä kuiva alsacelainen Gewürztraminer tai Riesling.
Seljankka:
Toisena kokeiluna Kiiski suosittelee pangasiuksesta tehtyä venäläistä seljankkaa. Kuullota öljyssä 3 Pangasius-filettä, pussillinen pakastejuureksia ja pieni tölkki tomaattipyrettä. Lisää 2 litraa kalalientä ja hauduta n. 15 minuuttia. Lisää joukkoon pienennetty maustekurkku, valkosipulia maun mukaan ja tilliä. Tarjoa smetanan ja ruisleivän kera.
Viinisuosituksena voisi kokeilla vaikka jotain Loiren alueen pirteää Muscadet-viiniä.
Tänään meinaan ite tehä sisäpaistista ja omasta päästä:) lihapataa, johon laitan erivärisiä paprikoita, porkkanaa, herkkusieniä jne, saas nähä kuin käy...
Ja onnea kalanvalmistukseen, ja muista et tuon kalan paistoaika on kans lyhyt...
Lähteet:
www.fishfood.fi/index.php?pa...mp;lang=fi
Ilmoita asiaton vastaus
Hyvää huomenta!
En ole koskaan syönyt pangasiusta. Eikä koskaan ole tullut vastaan kalatiskillä. Valmistusohjeita luin netistä ihan mielenkiinnolla.
Minulla menu tänään tällainen:
Possun sisäfilettä uunissa, perunamuussia, sienikastiketta ja yksinkertainen salaatti sipulista, tomaatista ja paprikasta.
Ilmoita asiaton vastaus
tänään olisi kaalilaatikkoa puolukkasurvoksen kera, porkkanaraastettakin pitäisi raastaa ja tehdä vielä joku salaatti
Ilmoita asiaton vastaus
Eiliset kaalikääryleet syömme loppuun. Ehkä illemmalla kuhaa, verkoista tuli kuusi vonkaletta. Tulkaa hakeen !
Ilmoita asiaton vastaus
Herätty on ja huomenta, vaan johan taitaakin lähestyä puolipäivä. Ruoasta ei ole vielä mitään havaintoa. Saatan keittää jonkun sopan.
Ilmoita asiaton vastaus
Huomenta
Minulla oli ruokana leipää ja keitettyjä perunoita.
Ilmoita asiaton vastaus
Vähän pikkusen myöhään nyt vastailen. Mistäs ihmeestä Mariaana muuten tuntee minun etunimeni. Nyt ihan vastaukseen karjalanpaisti on tänään päivällä syöty. Eilen kävin yhdelle tuttavapariskunnalle tekemässä ruuat kun he ovat ns. uusavuttomia, kävin kaupassa ja ostin heille porsaankyljyksiä ja proilerin koipia ja lohkoperunoita, ne heille valmistin ja samalla pesin heidän viikon astiat tiskipöydältä. Mutta olipa herrasväki tyytyväisiä, läshtiessäni pistin vielä heidän pyykkinsä koneeseen pestäväksi ja toivotin hyvää loppuiltaa.
Lähteet:
Kiirettä on pitänyt.
Ilmoita asiaton vastaus
Olin päivän reissussa ja illalla pakastimesta pyttipannua.
Tänään laavulla makkaraa ja pari nakkia sekä kotona lettuja.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.