Kysytty: 06.09.2009 - 20:41

Mitäs kun tulee paljon luumuja..Mitä kaikkea kivaa niistä voisi tehdä?

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Kysyjän valitsema paras vastaus

Ida
Vastattu: 06.09.2009 - 20:49

Tuolla on aivan ihanan näköinen piirakka ja sitä varten varmaan tarvitset sosetta.


Lähteet:
viltsunruoka.com/blog/775539


Kysyjän kommentti

Kiitos...ja hyvän makuinen tuli...


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 06.09.2009 - 20:48

luumuhilloa nyt ainakin...


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 06.09.2009 - 21:17

mä ainakin vaan söisin niitä


  Ilmoita asiaton vastaus
Vieras
Vastattu: 06.09.2009 - 23:43

Minäkin pistelisin tuoreena poskeeni niin paljon kuin ikinä mahdollista. Loput hilloiksi.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.09.2009 - 00:26

Meillä näkyy näätä käyvän pahimman nälkänsä tyydyttymässä jo puissa.
On vaan niin arka kuvattava.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.09.2009 - 00:40

Kaikkea kivaa?...... Palinkaa suosittelen tekemään, joka tunnetaan myös nimellä Ţuica. Romanian kansallisjuomaa, eli luumuviinaa. Palinka on jotain luumu-uutetta sisältävää alkoholia ja niin pahaa, että söisin vaikka mämmiä kaalikääryileillä ennemmin kuin joisin sitä. Oli kyl silti ihan jännää laittaa hunajaa joukkoon. "When you come to Romania, this is water.", sanoivat paikalliset, kun sitä Romaniassa meille tarjoiltiin litran tuopeissa. Tehoa löytyy kuin hevosen potkusta ja voltteja on varmaan melkein sata. Jos sitä tuopin joi, ei enää kyennyt syömään, hyvä kun hotelliin enää takaisin löysi, vaikka ravintola ja hotelli olivat samassa talossa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Eme
Vastattu: 07.09.2009 - 01:19

hilloa!


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.09.2009 - 07:42

Minä söisin ,tekisin hilloa ja sit vois tehdä luumu viinaa,on kuulema kova aine.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.09.2009 - 08:52

Luumuhilloa.

Lisätty: 08.09.2009 - 09:07

Luumuista voi tehdä myös pottia eli lasipurkkiin laitetaan kerros luumuja (pilkottuja), sitten päälle vahvaa alkoholia(vaaleata rommia), laitetaan jääkaappiin ja muutaman päivän kuluttua lisätään taas luumua ja rommia. Tarkkaa reseptiä en nyt muista eli tuleeko siihen myös sokeria - luultavasti. Voi käyttää selalisenaan jälkiruokana. Useimmiten potti tehdään useammasta raaka-aineesta eli siinä voi olal myös tuontihedelmiä, marjoja jne.

Lisätty: 08.09.2009 - 09:07

Luumuista voi tehdä myös pottia eli lasipurkkiin laitetaan kerros luumuja (pilkottuja), sitten päälle vahvaa alkoholia(vaaleata rommia), laitetaan jääkaappiin ja muutaman päivän kuluttua lisätään taas luumua ja rommia. Tarkkaa reseptiä en nyt muista eli tuleeko siihen myös sokeria - luultavasti. Voi käyttää selalisenaan jälkiruokana. Useimmiten potti tehdään useammasta raaka-aineesta eli siinä voi olal myös tuontihedelmiä, marjoja jne.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.09.2009 - 09:25

luumuhilloa,
rommiruukku,
luumupiirakka,
ym ym.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.09.2009 - 10:23

vaikka viiniä vois tehdä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.