Syötkö kananmunan mieluummin keitettynä vai paistettuna vai tökkäätkö neulalla kuoreen reiän ja imaset sisällön raakana?
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Keitettynä ja paistettuna menee ,mutta syön harvoin kananmunia,joskus sitten tulee oikein himo ja niitä pitää saada.
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Nuorena urheilijana rikoin raaat munat lasiin ja join ne siitä. Ne kalvot eivät tuntuneet mukavilta suussa eikä se muutenkaan ollut erikoisen hyvää, mutta ravintoaineiden takia niitä nautittiinkin. Nyt mieluiten keitettynä tai paistettuna.
Ilmoita asiaton vastaus
ihan kumpana vaan, mut nyt oon enemmän paistanut.. tuntuu että siinä on enemmän syötävää tai että se täyttää enemmän paistettuna.. et se niinku loppuu nopeemmin keitettynä.. outoa.. =)
Ilmoita asiaton vastaus
Keitettynä ja paistettuna voin kyllä syödä mutta en kyllä muuten.
Ilmoita asiaton vastaus
kaikella tavalla maistuu, parasta kuitenkin kunnon munakas
Ilmoita asiaton vastaus
Jos keitettynä, niin vähän "löysänä".
Jos paistettuna, niin molemmin puolin paistettuna.
Raakaa kanamunaa en muuten syö, mutta hyvän tartar-pihvin päälle se kyllä kuuluu.
Kaikki siis käy, kiitos vain!
Ilmoita asiaton vastaus
Keitettynä ja imeskeltynä. Ja pullan sivelymuna on parasta.
Ilmoita asiaton vastaus
Mieluiten paistettuna ja maustettuna (suolaa, mustapippuria, vähän grillimaustetta ja ripaus tilliä) ruisleivän päällä, tai sitten keitettynä ja vähän löysänä.
Ilmoita asiaton vastaus
En juo suoraan kuoreen tehdystä reiästä, mutta raakana menee tartarin kanssa. Muuten keitän tai paistan.
Ilmoita asiaton vastaus
Pidän molemmilla tavoilla kokatuista kananmunista, sekä keitettynä, nämä yleensä viipaloin leivän päälle tai sitten lohkoina pinaattikeiton sekaan, vain toiselta puolelta paistettui kananmunia sitten pyttipannun kera tai paahtiksen päälle yleensä sunnuntain aamupalalla. Samoin pidän munakkaista ja munakokkelista sunnuntaki... nammm.. tosin näit aika harvoin tulee tehtyä, enemmän talvisin...
Ilmoita asiaton vastaus
syön sekä että.. joskus ihan tekee mieli kananmunaa
Ilmoita asiaton vastaus
keitettynä, Herbamare-suolaa päälle. Jos paistan niin maustan edellä mainitsemallani suolalla ja ripauksella chiliä+maustepippuria. Nam.
Ilmoita asiaton vastaus
kaikella muulla tapaa, mutta ei raakan munasta suoraan...
Ilmoita asiaton vastaus
Mieluiten paistettuna ja eikä mitään "häränsilmää" vaan molemmin puolin paistettuna :)
Raakana ei ollenkaan ..
Ilmoita asiaton vastaus
Keitettynä ja varmaan lähinnä siksi että seisovissa pöydissä se on oikeastaan ainoa muoto.
Paistettuna tosin yleensä maukkaampi...
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.