Kysytty: 17.08.2009 - 19:57

mikä jauhe? merkki on knox jauheen nimi on gelatine

Lisätty: 18.08.2009 - 19:36

KIITTI NYT LÖYTY TEIN SIITÄ IHMISEN LIHAA VASTAAVAN AMPUMA TAULUN TOSI HYVÄ!!

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 18.08.2009 - 00:19

Liivatettahan se, niinkuin hurjattakin tiesi.


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Ida
Vastattu: 17.08.2009 - 20:09

Olisikohan se joku rasvasyöppö kenties.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 17.08.2009 - 20:33

Gelatine viittaisi hyytelöimisaineeseen.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 17.08.2009 - 21:47

Liivarerra sen täytyy olla. Käytetään kakun hedelmien hyytelöimiseen, juustokakkuun ym. Ei sellaisenaan nautittavaksi. Tehdään luujauhosta, muistaakseni. Kasviperäinen ainen on agar-agar.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 17.08.2009 - 22:18

hurjatta sen kertoi. gelatiinia ja agaria käytetään hyvin paljon myäs makeisteollisuudessa hyytymis ja sidosaineena.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 18.08.2009 - 04:25

Hyvä, että lehdessä oli yksityiskohtaisesti selitetty liivatteen käyttö. Olen aikaisemminkin yrittänyt tehdä hyytelöitä, mutta ne eivät koskaan hyytyneet. Nyt tiedän, että liivatteiden liotuksen jälkeen ruokaan lisätään liivatteet eikä sitä liotusvettä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vieras
Vastattu: 26.08.2009 - 00:20

Liivatteeksi minä sitä luulen, eli käytetään hyytelöissä ja muissa hyytymistä tarvittavissa ruuissa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.