mikä jauhe? merkki on knox jauheen nimi on gelatine
KIITTI NYT LÖYTY TEIN SIITÄ IHMISEN LIHAA VASTAAVAN AMPUMA TAULUN TOSI HYVÄ!!
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Muut vastaukset
Liivarerra sen täytyy olla. Käytetään kakun hedelmien hyytelöimiseen, juustokakkuun ym. Ei sellaisenaan nautittavaksi. Tehdään luujauhosta, muistaakseni. Kasviperäinen ainen on agar-agar.
Ilmoita asiaton vastaus
hurjatta sen kertoi. gelatiinia ja agaria käytetään hyvin paljon myäs makeisteollisuudessa hyytymis ja sidosaineena.
Ilmoita asiaton vastaus
Hyvä, että lehdessä oli yksityiskohtaisesti selitetty liivatteen käyttö. Olen aikaisemminkin yrittänyt tehdä hyytelöitä, mutta ne eivät koskaan hyytyneet. Nyt tiedän, että liivatteiden liotuksen jälkeen ruokaan lisätään liivatteet eikä sitä liotusvettä.
Ilmoita asiaton vastaus
Liivatteeksi minä sitä luulen, eli käytetään hyytelöissä ja muissa hyytymistä tarvittavissa ruuissa.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.