Mitä jälkiruokaa voisi tehdä raejuustosta?
Jos tarkoituksena on välttää liikaa sokeria ja rasvaa.
Avainsanat: raejuusto jälkiruoka
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
1 1/2 dl raejuustoa
1/2 dl maitorahkaa
2 rkl sitruunamehua
tuoreita hedelmiä esim. viinirypäleitä tai mandariinia
1/2 dl Canderelia
Paloittele hedelmät ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Jaa annosmaljoihin ja tarjoile viileänä.
Täytyypä kokeilla itekin tätä reseptiä...
Lähteet:
www.canderel.fi/reseptit/pri...php?sid=76
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Minä käytän sitä enemmänkin pääruokaan, kalan ja riisin kanssa.
Jälkiruoasta ei yhtäkkiä tule mieleen kuin, että se saattaisi sopia porkkanaraasteen sekaan.
Ilmoita asiaton vastaus
salaatin sekaan vaan sellaisenaan ja joukkoon kurkkua, tomaattia, paprikaa,....yms ja hyvä oman reseptini mukaan tekemä öljypohjainen salaatinkastike joukkon ja sitten vaan kaikki sekaisin.
Ilmoita asiaton vastaus
erillaisia hedelmiä ja voit myös laittaa säilukehedelmiä tuoreiden joukkoon, saat hieman kosteutta niihin hedelmiin...ja päälle vähänrasvaista kermavaahtoa, jos on juhla ruokailu...arkeen jätä vahdot pois...
Ilmoita asiaton vastaus
Sekoita joukkoon rahkaa,vaniljasokeria ja hedelmäpaloja.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.