Kysytty: 07.04.2009 - 11:48

Millä vois korvata TALKUNAN tähän hyveeseen, kun ei pidä talkunasta, mutta reseppi tuntuu hyvälle...?

TALKKUNAHYVE

Ainekset:

2 dl kuohukermaa
250 g maitorahkaa
2 dl puolukoita
1 dl talkkunajauhoja
n. 1/2 dl sokeria


Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita rahka, puolukat, talkkunajauhot ja sokeri joukkoon, sekoita. Nostele tarjoilumaljoihin ja ripottele puolukoita pinnalle. Hyve sopii valmistaa mainiosti myös mustikoista

Lisätty: 07.04.2009 - 11:49

KIITOS RYPPY oli herkullinen ohje..mutta talkkuna hm..



Avainsanat: talkkunahyve korvatta aines muu kuin talkkuna

  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Kysyjän valitsema paras vastaus

Vastattu: 07.04.2009 - 16:17

Pane aluksi vähän vähemmän talkkunaa, niin totut makuun. Tämä talkkunahyve ON tosi hyvää!



Kysyjän kommentti

kiitos kaille vastanneille ja lennulle, hyvästä vinkistä, että puolet talkkunasta tai neljäsosa....


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 07.04.2009 - 11:51

Minä murskaisin ranskalaisia pastilleja tilalle. Saattaisi kelvata jopa tyttärelle?
Enpä taida moista kaloripommia kuitenkaan tehdä. ;-)


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.04.2009 - 11:53

Keitä vaikka mannaryynejä tai puuroriisiä siihen vähän.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.04.2009 - 11:59

Heips ciby,älä anna ennakkoluulolle valtaa.Hyve on hyvää ;-),olen jokunen kesä sitten tehnyt vastaavanlaista mustikan kera ja oli herkullista.Ruisjauho on aika krouvin makuista(jos sillä korvais),talkkuna hienon makuista ja kermahan pehmittää makuja.HERKKUA!


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.04.2009 - 13:44

älä korvaa, jos haluat talkkunahyvettä


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.04.2009 - 14:41

ehkä mysliä, muroja tai jotain sen tapaista..ja hyvältä ainakin kuulostais jos keksejä murskattuna/hiennonnettuna laittais? hmm kokeilemalla selviää


  Ilmoita asiaton vastaus
Ida
Vastattu: 07.04.2009 - 15:06

Voi sinnuu, ilman talkkunaa se Ei Ole Talkkunahyvettä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vieras
Vastattu: 07.04.2009 - 15:51

Riisimuroja hienoksi murskattuna.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.04.2009 - 17:17

Kypsytetty irtoriisi. Murot. Tämä taitaa olla ainoa ohje jossa olen syönyt talkkunaa ja se oli aivan Karjalaisherkun makuista eli hyvää. Kannattaa kokeilla talkkunalla ennakkoluulottomasti, parempaa en ohjeeseen keksi kuin talkkuna itse. Kuvittelisin tämän olevan melko kumman makusta ilman talkkunaa. Makua lähelle pääset ruisleivän muruilla.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.04.2009 - 18:47

Vehnäjauhoja,tai leseitä tai ryynejä,spelttiä...Talkkunahan on hyvää tossa reseptissä!Ei pidä ollla enakkoluulonen....


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.