Millä vois korvata TALKUNAN tähän hyveeseen, kun ei pidä talkunasta, mutta reseppi tuntuu hyvälle...?
TALKKUNAHYVE
Ainekset:
2 dl kuohukermaa
250 g maitorahkaa
2 dl puolukoita
1 dl talkkunajauhoja
n. 1/2 dl sokeria
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita rahka, puolukat, talkkunajauhot ja sokeri joukkoon, sekoita. Nostele tarjoilumaljoihin ja ripottele puolukoita pinnalle. Hyve sopii valmistaa mainiosti myös mustikoista
KIITOS RYPPY oli herkullinen ohje..mutta talkkuna hm..
Avainsanat: talkkunahyve korvatta aines muu kuin talkkuna
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
Pane aluksi vähän vähemmän talkkunaa, niin totut makuun. Tämä talkkunahyve ON tosi hyvää!
Kysyjän kommentti
kiitos kaille vastanneille ja lennulle, hyvästä vinkistä, että puolet talkkunasta tai neljäsosa....
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Minä murskaisin ranskalaisia pastilleja tilalle. Saattaisi kelvata jopa tyttärelle?
Enpä taida moista kaloripommia kuitenkaan tehdä. ;-)
Ilmoita asiaton vastaus
Keitä vaikka mannaryynejä tai puuroriisiä siihen vähän.
Ilmoita asiaton vastaus
Heips ciby,älä anna ennakkoluulolle valtaa.Hyve on hyvää ;-),olen jokunen kesä sitten tehnyt vastaavanlaista mustikan kera ja oli herkullista.Ruisjauho on aika krouvin makuista(jos sillä korvais),talkkuna hienon makuista ja kermahan pehmittää makuja.HERKKUA!
Ilmoita asiaton vastaus
ehkä mysliä, muroja tai jotain sen tapaista..ja hyvältä ainakin kuulostais jos keksejä murskattuna/hiennonnettuna laittais? hmm kokeilemalla selviää
Ilmoita asiaton vastaus
Voi sinnuu, ilman talkkunaa se Ei Ole Talkkunahyvettä.
Ilmoita asiaton vastaus
Kypsytetty irtoriisi. Murot. Tämä taitaa olla ainoa ohje jossa olen syönyt talkkunaa ja se oli aivan Karjalaisherkun makuista eli hyvää. Kannattaa kokeilla talkkunalla ennakkoluulottomasti, parempaa en ohjeeseen keksi kuin talkkuna itse. Kuvittelisin tämän olevan melko kumman makusta ilman talkkunaa. Makua lähelle pääset ruisleivän muruilla.
Ilmoita asiaton vastaus
Vehnäjauhoja,tai leseitä tai ryynejä,spelttiä...Talkkunahan on hyvää tossa reseptissä!Ei pidä ollla enakkoluulonen....
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.