Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Uutiskirjeen tilaajat - kilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestäjä on Napsu Oy, PL 111, 01801 Klaukkala, www.napsu.fi

2. Kilpailun voimassaoloaika sekä osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan tilaamalla Napsun uutiskirje viimeistään 31.05.2018.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt (alle 18-vuotiailla huoltajan suostumus). Napsun henkilökunnalla tai näiden läheisillä perheenjäsenillä ei ole mahdollisuutta voittaa palkintoa.

Kilpailuun osallistumalla annat, kilpailun voittaessasi, Napsu Oy:lle oikeuden julkaista nimesi ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

3. Arvonnan suorittamistapa ja ajankohta

Kilpailun järjestäjä suorittaa arvonnan kilpailun järjestäjän tiloissa osallistumisajan päätyttyä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse.

4. Palkinto ja siihen liittyvät ehdot

Uutiskirjeen tilanneiden kesken suoritetaan arvonta, jonka palkintona on 1 000 euron matkalahjakortti.

Palkinnon lunastamisesta sovitaan tarkemmin voitosta ilmoittamisen yhteydessä. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi eikä toiseksi palkinnoksi. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta kahden viikon sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta.

5. Osallistujien tietojen käyttö

Kilpailuun osallistuminen edellyttää, että osallistujaan voidaan ottaa yhteyttä sähköpostitse. Voittajan nimi julkaistaan yrityksen sivustolla ja sosiaalisessa viestinnässä. Voittajan yhteystietoja ei julkaista tai luovuteta eteenpäin.

Kampanjaan osallistuminen on vapaaehtoista ja osallistujat luovuttavat henkilötiedot suostumuksellaan henkilötietolain (523/1999) 8.1 §:n 1 kohdan mukaisesti. Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman osallistujan suostumusta.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu ja oikeudet

Palkintojen voittajat vapauttavat kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa kilpailumateriaaleista mahdollisesti löytyvistä painovirheistä tai niistä seuraavista seuraamuksista.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

Järjestäjällä on oikeus muuttaa kilpailun sääntöjä, keskeyttää kilpailu tai muuttaa kilpailua ilman erityistä ilmoitusta koko kilpailun voimassaolon ajan.

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Pieni hetki, sivua ladataan.