Uutiskirjeen tilaajat - kilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestäjä on Napsu Oy, Lars Sonckin kaari 14, 02600 Espoo, www.napsu.fi

2. Kilpailun voimassaoloaika sekä osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan tilaamalla Napsun uutiskirje viimeistään 16.12.2024.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt (alle 18-vuotiailla huoltajan suostumus). Napsun henkilökunnalla tai näiden läheisillä perheenjäsenillä ei ole mahdollisuutta voittaa palkintoa.

Kilpailuun osallistumalla annat, kilpailun voittaessasi, Napsu Oy:lle oikeuden julkaista nimesi ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

3. Arvonnan suorittamistapa ja ajankohta

Kilpailun järjestäjä suorittaa arvonnan kilpailun järjestäjän tiloissa osallistumisajan päätyttyä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse.

4. Palkinto ja siihen liittyvät ehdot

Uutiskirjeen tilanneiden kesken suoritetaan arvonta, jonka palkintona on 500 euron matkalahjakortti.

Palkinnon lunastamisesta sovitaan tarkemmin voitosta ilmoittamisen yhteydessä. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi eikä toiseksi palkinnoksi. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta kahden viikon sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta.

5. Osallistujien tietojen käyttö

Kilpailuun osallistuminen edellyttää, että osallistujaan voidaan ottaa yhteyttä sähköpostitse. Voittajan nimi julkaistaan yrityksen sivustolla ja sosiaalisessa viestinnässä. Voittajan yhteystietoja ei julkaista tai luovuteta eteenpäin.

Kampanjaan osallistuminen on vapaaehtoista ja osallistujat luovuttavat henkilötiedot suostumuksellaan henkilötietolain (523/1999) 8.1 §:n 1 kohdan mukaisesti.

Kampanjaan osallistuneiden sähköpostiosoitteeseen lähetetään Napsun uutiskirje, joka sisältää matkavinkkejä ja tarjouksia Napsulta ja tämän yhteistyökumppaneilta.

Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa milloin tahansa jokaisen Napsun lähettämän uutiskirjeen peruutuslinkin kautta tai ottamalla yhteyttä Napsuun ([email protected]).

Kampanjaan osallistuneiden tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Lue lisää Napsun tietosuojakäytännöistä tietosuojaselosteesta.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu ja oikeudet

Palkintojen voittajat vapauttavat kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa kilpailumateriaaleista mahdollisesti löytyvistä painovirheistä tai niistä seuraavista seuraamuksista.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

Järjestäjällä on oikeus muuttaa kilpailun sääntöjä, keskeyttää kilpailu tai muuttaa kilpailua ilman erityistä ilmoitusta koko kilpailun voimassaolon ajan.

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Aiemmat arvonnat uutiskirjeen tilaajien kesken

16.12.2023 päättyneen arvonnan voitti Arttu Pirskanen.

Pieni hetki, sivua ladataan.