Hoo: Omat matkat

Hoo

nainen
Vierumäki
Liittynyt: 26. heinäkuuta, 2009

Tulevat matkat

Hoo ei ole lisännyt yhtään tulevaa matkaa.

Menneet matkat

  • Istanbul
    Lähtö: Heinäkuu, 2010
    Paluu: Heinäkuu, 2010
  • Kuala Lumpur
    Lähtö: Helmikuu, 2010
    Paluu: Helmikuu, 2010
    Kierrellään vähän muutenkin...
  • Ylläs
    Lähtö: Syyskuu, 2009
    Paluu: Syyskuu, 2009
    Hetasta Pallakselle vaellus syysruskasta nauttien.
  • Hong Kong (Hongkong)
    Lähtö: Heinäkuu 06, 2009
    Paluu: Heinäkuu 13, 2009
    Erittäin positiivinen reissukokemus kaiken kaikkiaan, ei mitään huonoa sanottavaa. Etukäteen sääennusteita katselleina varauduimme viikon sateisiin, joita ei kuitenkaan näkynyt koko reissun aikana, kelit oli muutoin kyllä kosteat ja kuumat. Kahden yön Macaun reissu "casino helvettiin" oli mielenkiintoinen kokemus. Venetican "pikku Italia" oli jotain ihan mieletöntä, kaikkea ne keksii rakentaa. Ja reissunhan kruunasi shoppailun himoisille Espritin outlet myymälät - se oli ihan oma lukunsa! Aikaa ja rahaa siellä tuhlaantui, mutta myös vaatekaappi sai mukavat täydennykset ;-)
  • Fuengirola
    Lähtö: Huhtikuu 30, 2009
    Paluu: Toukokuu 10, 2009
    Vuokrasimme netin kautta porukalla (10 hlöä) huvilan "Fugesta" ja otimme varaslähdön kesään. Manner Espanjasta ei ollut aiempia kokemuksia, joten kohde oli kaikille uusi. Huvilan sijainti oli loistava, vain muutama minuutti rantakadulle ja samainen matka renfelle. Alue oli rauhallinen ja tuohon aikaan keväästä ei turisteja ollut vielä ruuhkaksi asti. Vierestä mennellä renfellä pääsi kätevästi suuntaan jos toiseen, katsomaan lähikylät ja shoppailumestat. Mijaksen valkoinen kylä oli kaunis paikka ja siellä saattoi katsella maisemia, lounastaa ja kierrellä pieniä kauppoja. Teimme myös päiväretken Gibraltarille, brittiläisyys näkyi siellä selkeästi. Kokonaisuutena kiva reissu ja huvila oli sellainen, että sen voisi vuokrata toisenkin kerran.
  • Dubai
    Lähtö: Tammikuu, 2009
    Paluu: Helmikuu, 2009
    Viikon reissulla vietimme ensin neljä yötä akkuja lataillen Fujairahissa ja loput kolme yötä Dubaissa Bur Jumanissa. Ilmasto oli miellyttävä, lämmintä ja pieni leppoisa tuuli. Dubaissa oli toistaan hulppeampia rakennuksia ja ostoskeskuksia, osa liikkeistä oli sellaisia, jotka tavis turisti voi kiertää näyteikkunaostoksia tehden. Paljon jäi vielä nähtävää, joten ei mahdoton ajatus palata joskus takaisin. Maan vaurautta kuvastaa ilmastoidut bussipysäkit ;-)
Pieni hetki, sivua ladataan.