hurjatta: Viestit

hurjatta

nainen
Suomi ja Egypti
Liittynyt: 1. maaliskuuta, 2009
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
onttopohjaoy - 24.05.2009 klo 13:05

Terve! Munkki halusi erottaa minut Napsusta! Siinä siis ylläpidon viestin tarkoitus.

Yhteinen taulu   
onttopohjaoy - 24.05.2009 klo 01:57

Terve! Tiedoksi tilanteeseen. Sain tämän viestin Napsun ylläpidolta. Munkki: tervemenoa,,kiitoksia ylläpidolle Hei onttopohjaoy, Luin tuon vastaukseni sinulle uudestaan ja huomasin, että saattaisit saada väärän käsityksen sähköpostini sisällöstä. Kirjoitin vastauksessani siis yleisesti ottaen valituksista ja käyttäjistä Napsussa. Emme siis missään tapauksessa halua sinua heittää ulos Napsusta, päinvastoin. Olet ollut ehdottomasti yksi parhaista käyttäjistä liityttyäsi Napsuun ja olisi todella sääli menettää sinut joukosta. Pahoittelen siis. Ystävällisin terveisin, Sami Leinonen Napsun ylläpito http://www.napsu.fi

Yhteinen taulu   
jumppis - 22.05.2009 klo 14:39

Nillä egyptiläisillä on tavat huonontunut, koska naulanreiät rikkovat puun. Siellä on puutavara suhteettoman kallista joten kaikki pysty- ja vakapuiden liitoset tehdään telineissä köysillä. Se kestävä ja nopea, sekä puuta rikkomaton tapa liitoksiin. Ennen muinoin kysymykseeni, miksi täytyy tehdä veistämällä oli vastaus, huokoset menee tukkoon, ettei pääse mahd vesi ja lika puun sisään ja lahota puuta. Olen kuullut että sama parrutavara kiertää kymmeniä vuosia työmaalta toiselle?

Yhteinen taulu   
onttopohjaoy - 21.05.2009 klo 23:27

Moi! Sulla oli tosi hyvät perustelut kysymykseeni. Halusit tietää minne haluaisin matkustaa? Tässä lisätietoja sanasta TUI. Tui tarkoittaa mm. myös seuraavia asioita: Tui, kaupunki Pontevedran maakunnassa Galiciassa, Espanjassa Tui, Uudelle Seelannille endeeminen lintulaji TUI Travel PLC, brittiläis-saksalainen matkailualan yhtiö TUI AG, saksalainen matkailu- ja kuljetusalan yhtiö Text User Interface, tekstipohjainen käyttöliittymä saudiarabialaisen Turaifin lentokentän IATA-koodi TUI Nordic ja Finnmatkat tekevät työtä kestävän kehityksen ja ekologisen monimuotoisuuden eteen oman organisaation lisäksi ulkoisten yhteistyökumppaneiden . TUI AG (Touristik Union International) on saksalainen yritys, jonka alaa ovat matkatoimistot, hotellit, lentoyhtiöt ja merikuljetukset. TUI Fly NordicTätä jatkuvaa työtä kehitetään koko ajan yhteistyössä muiden eurooppalaiseen World of TUI –konserniin kuuluvien lentoyhtiöiden kanssa. Finnmatkat Lomalennon operoi TUIfly Nordic, joka on osa maailman suurinta tilauslentoyhtiötä, TUI Airlinesia. Samaan konserniin kuuluvat englantilainen Matkatoimisto Finnmatkat on osa TUI Nordicia, joka markkinoi valmismatkoja ... Finnmatkojen ollessa osa kansainvälistä World of TUI -matkailumaailmaa (: itse tulin juuri tui:n lennolta ja ihan hyvin kelpasi. todella ahtaat jalkatilat ja ehkäpä paikkojenjako ainoat miinukset(meidät perheen kanssa Tekstipohjainen käyttöliittymä (Text User Interface eli TUI) on tietokoneenkäyttötapa, jossa kommunikointi tapahtuu ruudulle syötettävän tekstin avulla ... Tui elää Uudessa-Seelannissa noin 50 000 neliökilometrin alueella. Laji on taantunut voimakkaasti eurooppalaisten tulon jälkeen elinympäristöjen Matkailualan konserni TUI on valinnut it-yhtiö Satama Interactiven pääyhteistyökumppanikseen Pohjoismaissa sähköisen Kiinalainen hieronta tunnetaan nimellä "Tui Na", käännettynä se tarkoittaa "työntää ja kiinniottaa". Tekniikka sisältää monia erilaisia hierontaotteita Pontevedra Parador de Tui Hotel: Välitön vahvistus ja edulliset hinnat Pontevedra Parador de Tui Hotel Agodasta Pontevedra tarjoaa matkalaiselle monenlaista Ensimmäinen suuri menetys koettiin, kun matkatoimistojätti TUI ilmoitti yllättäen, ettei se enää ensi talvena lennä lumilomamatkoja Lappiin. Finlandia-talolla 19.10.2008 esiintyneen Tui De Royn klassisesta Galapagos-kirjasta on otettu jo kymmenen uudistettua laitosta. ... Tui-Las Oy. Käyntiosoite. Kuusistontie 4 05400 JOKELA. Puhelin, 040 767 7800. Y-tunnus, 1495887-7. Toimiala - varokaa paviaanit Tui tarttuu. :D oon tartuttanut sen jo satoihin ellen tuhansiin Jatkuu edelleen ........................ Mutta lähde aineistoon tarkemmin tutustuneena ja ankaran itse tutkistelun jälkeen ja edellä olevien tosiasioihin perusteellisen harkinnan jälkeen on sellainen mututuntuman, että se suuttui tuntui ihan kivalta vaihtoehdolta.

Yhteinen taulu   
jumppis - 21.05.2009 klo 06:36

Kyllä huomasin aamukuvasi Gardalta, ja vieläpä mainostuksesi siitä jossakin vastauksessa napsussa. Minulla on ollut aina aurinko seläntakana kun olen autoillut ko järven rantamia. Tässä eräs kuva sieltä http://kuvablogi.com/nayta/1928898/ kopioi ja liitä selaimeesi. En taida enää paljon kuvia napsutella, kun on näitä boxeja muitakin.

Yhteinen taulu   
onttopohjaoy - 16.05.2009 klo 00:19

Valitettavasti se on ollut vääräsivu, sillä se ei koske minua. Omani on sillä alias nimellä, eli konjuktio sanalle. Mukavaa viikonloppua! : )

Yhteinen taulu   
Gristalli - 12.05.2009 klo 19:44

Kiitos vinkistä.Mutta kuulun siihen jälkimmäiseen porukkaan,joka ei oikein viihdy Hurghadassa.En tiedä mistä johtuu,mutta oli tosi kiva,että viestittelit.Hyvää loppuviikkoa sinulle:Gristalli

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.