JarkkoD: Omat matkat

JarkkoD


Liittynyt: 11. huhtikuuta, 2018

Tulevat matkat

JarkkoD ei ole lisännyt yhtään tulevaa matkaa.

Menneet matkat

  • Udon Thani
    Lähtö: Kesäkuu 10, 2017
    Paluu: Kesäkuu 10, 2017
    Udon Thani on hyvin rauhallinen kohde, ainakin tuolloin kun itse olin off-seasonilla matkassa. Reissasin ympäri Thaimaata reppu selässä ja tutustuin tähänkin paikkaan. Alueella asuu paljon myös länsimaalaisia, näkemän mukaan eniten miehiä :) Udon Thanissa ei sinällään ole mitään erityistä nähtävää. Ostosmahdollisuudet ovat pääasiassa UD town-kauppakeskus ja Night Market, jossa on paljon paikallista ruokaa ostettavana. Mikäli hakee bile-elämää, tämä ei ole paras kohde, vaikka alueella joitain ravintoloita onkin.
  • Chiang Mai
    Lähtö: Syyskuu 15, 2015
    Paluu: Syyskuu 15, 2015
    Chian Maihin on helppo matkustaa Bangkokista joko lentäen tai junalla, kuten itse tein (kokemuksen vuoksi). Itseasiassa junamatka (yöjuna) oli erittäin miellyttävä reppureissaajalle. Junassa oli hyvä palvelu ja mukava nukkua. Juna oli myös yllättävän tarkasti ajallaan perillä (kesto 11-12h).\r\n\r\nChiang Mai on mukavan monipuolinen kaupunki. Nähtävyyksiä mm. hyvin monia temppelejä, aktiviteetteja, kuten vaellusta, Muay Thai-treenausta jne. Yöelämä ei ole vilkasta, mutta sitä on. Suhteellisen rauhallinen kaupunki, mutta kokemus oli enimmäkseen oikein hyvä.
  • Rayong Beach
    Lähtö: Syyskuu 15, 2015
    Paluu: Syyskuu 15, 2015
    Lähdin tutustumaan Ban Phen alueeseen. Ban Phe:tä suosittelen (varsinkin tuohon aikaan) jos haluaa olla todella kaukana turismista. Syyskuussa emme nähneet kuin pari länsimaalaista alueella ja paikalliset tulivat jopa ottamaan kuvia meistä. Tosin en osaa sanoa minkälainen paikka tämä on kovimpaan turistiaikaan.\r\n\r\nBan Phessä ei sinällään ole mitään ihmeellistä, eikä luksusta. Mutta jos haluaa rauhaa, niin tämä voi toimia. Täällä söin myös parhaimpia sea foodeja, joita olen Thaimaan reissuillani syönyt. Monissa ravintoloissa oli enimmäkseen paikallisia ruokailemassa.\r\n\r\nBan Phe:n satamasta lähtee myös lautta Ko Sametille, jonne lähdimmekin seuraavaksi.
Pieni hetki, sivua ladataan.