JaanaH: Omat matkat

JaanaH

nainen
Helsinki
Liittynyt: 22. kesäkuuta, 2008

Tulevat matkat

JaanaH ei ole lisännyt yhtään tulevaa matkaa.

Menneet matkat

  • Tema
    Matkan ajankohta: Syyskuu 14, 2011
    Olen menossa työharjoitteluun 3kuukaudeksi sairaalaan. Hiukan vielä avointa että mihin lopulta päädyn. Mutta ilmeisesti Temaan. :)
  • Rodos
    Lähtö: Kesäkuu 06, 2010
    Paluu: Kesäkuu 13, 2010
    Olin hyvän ystäväni kanssa lomailemassa ja rentoutumassa Rodoksella. Oli kyllä oikein mukavaa, mutta kallista ja paljon turisteja ja tosi moni niistä juovuksissa, varsinkin iltaa kohden. Mutta kohteliaita paikalliset ja päivän ostosreissulla piipahdettiin Turkin puolella. :)
  • Haapsalu
    Lähtö: Maaliskuu 21, 2008
    Paluu: Maaliskuu 24, 2008
    Menin ystäväni kanssa viettämään hiukan vapaa-aikaa Suomen rajojen ulkopuolelle. Opinnäytetyö kun oli saatu tehtyä niin palkitsimme itsemme Eestin matkalla! Oli todella ukava reissu, saimme paljon uusia tuttavuuksia. :)
  • Fuengirola
    Lähtö: Lokakuu 12, 2007
    Paluu: Marraskuu 25, 2007
    Olin työharjoittelussa Aurinkorannikon suomalaisessa seurakunnassa, lähinnä työni koostui kotikäynneistä ja hieronnasta. :) Nautin työharjoittelu ajastani, työskentelin suomalaisten kanssa joten ei tullu kielimuuria vastaan. Myös harjoittelun ulkopuolella tutustuin uusiin ihmisiin ja usein vietin vapaa-aikaani rannalla makoillen tai kauppoja kierrellen. Paikalliset naiset olivat hiukan kylmiä meitä nais-turisteja kohtaan mutta muuten viihdyin oikein hyvin Fuengirolassa. Toivon mukaan pääsen vielä käymään siellä :)
Pieni hetki, sivua ladataan.