Avainsana: Monk

Avainsanalla "Monk" löytyy seuraavat 12 käyttäjää.

ainamarina

Lempi TV-sarjat: CSI, Monk

Jousimies Anne

Olen nopea, suht rohkea, eloisa ja sosiaalinen, nuorekas ja nuorenmielinen hoikahko pitkä nainen. Huumorintajua löytyy ja itseironiaa, muttei hyvää kielitaitoa tosin sen korvaa mielikuvitus ja uskallus. En lähde lomalle kännäämään vaan tutustumaan uusiin kohteisiin ja ihmisiin. Jaksan ja haluan kävellä, mutten jaksa istua paikallani pitkään. Auringon otto on tärkeää, kuten omatoimi retkeily ja avoin mieli uudelle. En ole kiviriippa enkä sellaita halua seuraksikaan, enkä narise ja valita, asiat selviää suoraan sanomalla ja eikä koko aikaa tarvitse yhdessä kulkea kuin paita ja peppu. Jahkailijat, arat, ujot, hiljaiset, hitaat ja tätimäiset vievät hermoni ja minä heidän. Selvyyden vuoksi vielä, ettei ed. kuvaus johda harhaan, osaan kyllä käyttäytyä. Tosin on sanottava, mikä minulle on luonnollista/itsestään selvyys saattaa toiselle olla yli ymmärryksen. Vähän sama juttui kuin kauneus on katsojan silmissä:)

Lempi TV-sarjat: Huippumalli haussa, Elisan tytär, Monk, Emmerdale

kattom

Olen Karjalan neito, joka muutti Hämeeseen. Ja miksi? Töiden perässä. Ja, mitäs minä sitten teen työkseni? Olen lähihoitajana vanhainkodissa, vakituisessa työsuhteessa. Ja kyllä, pidän työstäni.

Lempi TV-sarjat: dokumentit, luonto-ohjelmat, Gossip Girl, Las Vegas, Monk, Päivien Viemää, House, Täydelliset Naiset, Lost

kuonokas

Olen äiti.

Lempi TV-sarjat: Monk, House

m1r3ll4

Mirella, -92 likka, Pohjois-Pohjanmaalta muuttanut Tampereelle . Positiivinen luonne ja reiluihin ystäviin on aina mukava tutustua :) Maskeerausta ja naamiointia opiskelen Tampereen Make-Up Artist Academy koulussa . :) Jos meikattavaksi haluaa niin ottaa yhteyttä niin aina mahdollista tulla, ilmaiseksi. sillä malleja aina tarvitaan ! :)

Lempi TV-sarjat: Frendit, Simpsonit, Pasila, Monk, House

Pantsu

Nainen joka matkustelee paljon

Lempi TV-sarjat: House, Monk

pipsa10

mie

Lempi TV-sarjat: House, Monk, Pokka pitää, Vielä virtaa, antiikkia, Antiikkia

pyhtila

Aktiivinen Suomensillan rakentaja: asunut Virossa vuosina 1989, 1990, 1991-2001, 2003-2006 ja KOTIni on Emajoen Ateenassa, Tartossa, vaikka nyt asunkin Suomen Ateenassa, Jyväskylässä.

Lempi TV-sarjat: Monk

Se_perinteinen

-93 syntynyt, itsenäinen tyttö Lahdesta. Paljon on tullu ikään nähden näettyä ja koettua, moni ihmettelee rauhallisuuttani ja kypsyyttäni. Elämänasenne yleispositiivinen ja muutenkin oon nauravainen.

Lempi TV-sarjat: House, C.S.I Miami, Monk, Talent Suomi, ...

taitava

Tavis.siis omasta mielestäni ja muut kyllä kertoo ettei ikävä kanssani tule missään tilanteessa.

Lempi TV-sarjat: monk, csi, pako, ja dokumentit kiinnostaa.

tappinen

Välimeren matkaaja

Lempi TV-sarjat: Simpsonit, Super Ntural, Life, Salaiset Kansiot, Csi:t, Ncis, Monk

tapsa_net

Lempi TV-sarjat: Monk
Pieni hetki, sivua ladataan.