Philadelphiaan pääsee ensi kesänä lentämään Helsingistä yhdellä vaihdolla Reykjavikin kautta. Kuva: Dreamstime
Philadelphiaan pääsee ensi kesänä lentämään Helsingistä yhdellä vaihdolla Reykjavikin kautta. Kuva: Dreamstime

Icelandair avaa uusia reittejä Yhdysvaltoihin – uudet kohteet Philadelphia ja Floridan Tampa

Icelandair on monelle matkailijalle tunnettu erityisesti kauniin Islannin ja Yhdysvaltojen lennot yhdistävistä StopOver-lentokokonaisuuksistaan. Nyt lentoyhtiö lisää reittejä Yhdysvaltoihin ja alkaa lentää ympäri vuoden kahdesti viikossa Floridan Tampaan ja kesällä 2017 neljästi viikossa Philadelphiaan.

Aiemmin Floridan Orlandoon lentänyt Icelandair lisää Tampan myötä Floridan lentonsa päivittäiseksi. Osavaltion länsirannikolla, Meksikonlahden rannalla sijaitsevan Tampan lähistöllä matkailijalle avautuvat lukuisat mahdollisuudet mm. rantalomille ja risteilyille. Tampa sijaitsee parin tunnin ajomatkan päässä Orlandosta ja reilun neljän tunnin päässä etelämpänä Floridan itärannikolla sijaitsevasta Miamista. Icelandair lentää Tampaan kahdesti viikossa maanantaisin ja torstaisin.

Yhdysvaltain itärannikolla New Yorkin ja Washington DC:n puolivälissä sijaitseva Philadelphia on maan viidenneksi suurin kaupunki. Philadelphiaan Icelandair lentää kesäkaudella 30.5.- 6.9.2017 välisenä aikana. Lentopäivät ovat keskiviikko, perjantai, lauantai ja sunnuntai.

Icelandairin molempiin uusiin kohteisiin pääsee Islannin kautta kaikista lentoyhtiön Euroopan kohteista, mukaan lukien Helsingistä, ja niihin on mahdollista liittää jopa seitsemän yön StopOver Islannin inspiroivissa maisemissa.

Lähde: Icelandair

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.