Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Frankfurt

Käynyt Frankfurtissa

Oletko sinä käynyt Frankfurtissa? Ilmoita siitä muille!

Himomatkustaja

Kohde: Frankfurt
Ajankohta: Kesäkuu 2011

Markku11

Kohde: Frankfurt
Ajankohta: Lokakuu 09, 2010 - Lokakuu 13, 2010
Kommentti: Kävimme syyslomalla Saksassa, Frankfurt Am Mainissa. Matkasimme Tampere-Pirkkalan lentokentältä Frankfurt-Hahnin kentälle Ryanairin koneella. Taitoimme parin tunnin matkan lentokentältä Frankfurtiin linja-autolla. Kuljimme Mainzin kaupungin läpi. Frankfurtissa yövyimme neljä yötä Falk Suite-hotellissa. Kiertelimme Frankfurtissa, kävimme Römerbergissä ja Maintower-pilvenpiirtäjän huipulla. Näimme myös Saint Bartholomeuksen katedraalin, Saint Paulin kirkon ja Alte Oper-oopperatalon. Vierailimme kahdessa museossa: luonnontieteellisessä museossa; Senkenbergissä ja Museum Für Moderne Kunst-taidemuseossa. Kävelimme paljon Zeil-ostoskadulla ja kävimme upeassa Myzeil-ostoskeskuksessa. Taitoimme valtaosan välimatkoista kävellen, mutta kuljimme myös turistibussilla.

poubelle-

Kohde: Frankfurt
Ajankohta: Maaliskuu, 2010

Turkka

Kohde: Frankfurt
Ajankohta: Joulukuu 30, 2009 - Tammikuu 02, 2010
Kommentti: Uusi Vuosi poissa kotoa

matkailuavartaa-motto

Kohde: Frankfurt
Ajankohta: Lokakuu 05, 2009

maailmanmatkaaja

Kohde: Frankfurt
Ajankohta: Tammikuu 29, 2009

valperi

Kohde: Frankfurt
Ajankohta: Huhtikuu, 2008
Kommentti: pikainen pistäytyminen, yhden yön yli. Ei edes ollut tarkoitus jäädä yöksi, mutta kun Euroopan lentoliikenne oli niin sekaisin ettei muutakaan voinut. Lentokentän Inter City hotelli tuli pelastukseksi, yllättävän rauhallinen vaikka sijaitseekin moottoritien vieressä (jatkuvaa rekkaliikennettä) ja lentokentän välittömässä läheisyydessä.

Irish

Kohde: Frankfurt
Ajankohta: Huhtikuu, 2008

kuusama

Kohde: Frankfurt
Ajankohta: 2008

jalli57

Kohde: Frankfurt
Ajankohta: Toukokuu, 2004
Kommentti: OK
Pieni hetki, sivua ladataan.