Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Australia:Sivu 3

Käynyt Australiassa

Oletko sinä käynyt Australiassa? Ilmoita siitä muille!

jem

Kohde: Adelaide
Ajankohta: Syyskuu 13, 2006 - Joulukuu 10, 2006
Kommentti: Olen kuullut monien ajattelevan(myös paikallisten), että Adelaidessa ei ole mitään ihmeellistä nähtävää tai koettavaa..itse löysin iloa pienistä asioista..kaupunkina mielestäni kaunis ja avara..Harbour Town oli kiva keidas lentokentän lähellä ostosten tekoon ja meren läheisyys oli ihana. Kuumaa siellä oli joulukuun aikoihin, 40astetta varjossa..mutta ilmastointi on keksitty:)

-Mares-

Kohde: Tasmania
Ajankohta: 2006

Greetta

Kohde: Tasmania
Ajankohta: Lokakuu, 2002 - Huhtikuu, 2003
Kommentti: Devonportissa, Hobartissa ja ympäri Tasmaniaa.

Lea

Kohde: Brisbane
Ajankohta: Heinäkuu 26, 2002 - Heinäkuu 24, 2003
Kommentti: Mahtava vuosi

WishFly

Kohde: Melbourne
Ajankohta: Helmikuu, 2002 - Maaliskuu, 2002
Kommentti: Aivan upeat vaihtelevat nähtävyydet. On suurkaupunkeja ja on erämaata. Luonnonpuistoja ja vaikka mitä. Lennot olivat vähän rasittavia, mutta siihenkin tottuu, nimittäin nukkumaan lentokoneessa. Kävin Melbournen lisäksi Alice Sprinksissä, Ulurussa (Ayers Rockissa) ja Darwinissa. Mieleen painuvimmat retket olivat Melbournessa veneretki Phillipsin lahden pikkupingviinejä katsomassa pimeässä (valonheittäjien valossa) ja matka oli aika myrskyinen pienelle paatille. Toinen mukava kokemus oli Kakadun luonnonpuistoon tehty retki.

parmir

Kohde: Canberra
Ajankohta: Tammikuu 04, 2002 - Tammikuu 05, 2002
Kommentti: Pääkaupungiksi tehty pieni kaupunki. Ei juurikaan näkemistä verrattuna Sidneyhyn. Kelit oli hienot.

parmir

Kohde: Sydney
Ajankohta: Tammikuu 02, 2002 - Tammikuu 04, 2002
Kommentti: Tosi siisti kaupunki ja paljon nähtävää esim. perinteinen oopperatalo ja sen vieressä oleva silta, josta ilotulitteet ammutaan.

parmir

Kohde: Melbourne
Ajankohta: Tammikuu 01, 2002 - Tammikuu 02, 2002
Kommentti: Paikalliset sanoivat, että täällä sataa joka päivä ja niin myös meidän siellä ollessa. En pitänyt kaupungista, tuli sellainen taehdaskaupunki mieleen. Kylmäkin oli sateen lisäksi.

parmir

Kohde: Brisbane
Ajankohta: Joulukuu 20, 2001 - Joulukuu 28, 2001
Kommentti: Aivan ihana substrooppinen ilmasto. Tosi hyvä hengittää. Gold coast aivan ihana ranta. Sinnepä kun pääsisi joskus asumaan. Asunnot halpoja, vaikka niitä ei tietenkään saa ostaa kuin Australian kansalaiset. Vesipuisto oli aikuisellekin hyvä kokemus. Siellä näki mitä eksoottisimpia eläimiä.

parmir

Kohde: Adelaide
Ajankohta: Joulukuu 12, 2001 - Tammikuu 17, 2002
Kommentti: Tavanomainen miljoona kaupunki. Vasemmanpuoleinen liikenne tuotti ongelmia. Siisti kaupunki ja ystävälliset ihmiset. Hintataso sama kuin suomessa
Pieni hetki, sivua ladataan.