Omat matkat - Costa Blanca:Sivu 3

Käynyt Costa Blancassa

Oletko sinä käynyt Costa Blancassa? Ilmoita siitä muille!

espanja

Kohde: Torrevieja
Ajankohta: Helmikuu 20, 2009 - Maaliskuu 20, 2009
Kommentti: Ei vielä kommentoitavaa. Jos kellä on vinkkejä matkaan olisimme kiitollisia. ENSIKERTALAISIA!!

Arnipoppa

Kohde: Torrevieja
Ajankohta: Marraskuu 14, 2008
Kommentti: Olen lähdössä kuukaudeksi Campoamoreen. Se on Torreviejasta n. 20 kilometrin päässä Espanjan kaakkoisrannikolla. Ystäväni on vuokrannut sieltä asunnon koko talveksi ja menen hänen vieraakseen. En ole pahemmin ulkomailla matkustanut, joten tottakai jännittää. Ystävällenikin matka on vasta toinen. Hän oli viime vuonna 6 viikkoa ja innostui nyt lähtemään koko talveksi pois pimeää ja kylmää pakoon. Odotan innolla matkaa sillä olen vain kaksi kertaa ollut pakettimatkoilla Kanarialla ja Turkissa. Tämä on varmaan ihan toista kuin turistipaikat. Kait?

Arnipoppa

Kohde: Torrevieja
Ajankohta: Marraskuu 14, 2008 - Joulukuu 12, 2008
Kommentti: Sain ensimmäiset videokamerakuvat Skypen kautta matkakaveriltani. Hän meni kaksi viikkoa aiemmin vuokraamaansa kämppään Campoamoreen. Yhdestoista kerros ja mahtavat maisemat merelle! Ainoa miinus oli parvekkeen puute, olohuoneen ikkunat ovat lähes lattiaan asti ja liukuvat sivuun avaten seinän koko asuntoon. Ihana päivällä mutta vaikea illalla ja yöllä kun on kylmä ja haluaisi polttaa tupakan. Ulos on mentävä, sanoi kumppanini koska hän ei polta. Saa nähdä miten sujuu. Ilma on kuitenkin siellä päivisin lämmin (+20 astetta) ja se lämmittää asunnonkin. Ainakin vielä. Saa sitten nähdä miten on joulukuussa. Odotan stressivapaata syyslomaa (mahtavaa, koko kuukausi) ja matkoja Torreviejaan, Alicanteen ym. Palaan asiaan kokemuksien kera tännekin.

saripee

Kohde: Torrevieja
Ajankohta: Syyskuu 07, 2008 - Syyskuu 14, 2008
Kommentti: olemme taas lähdössä torreen, ihanaan paratisiin. olemme käyneet siellä kolme kertaa aieminkin. viimeksi huhtikuussa.paikan ilmasto, rento meiniki ja edulliset markkinat ja ostos mahdollisuudet saavat sinne aina palamaan. voisin kuvitella joskus viettäväni siellä talvet ja kesät suomessa. meillä on siellä aina auto vuokralla ja kuljemme paljon ympäriinsä kenkätehtaasta eläinsafariin asti. mahdollisuuksia on vaikka kuinka paljon. hintataso on niin paljon suomea alhaisempi että ihan hirvitää tällä ostaa yhtään mitään.... kaikki joukolla torreviejaan. SUOSITTELEN.

hiippari

Kohde: Torrevieja
Ajankohta: Heinäkuu, 2008
Kommentti: Oli ihana loma Torreviejassa.Uusitaan 2009.

ibiza

Kohde: Torrevieja
Ajankohta: Heinäkuu 15, 1980
Kommentti: Innolla taas odotan heinäkuussa tapahtuvaa matkaa, pääsee taas toiseen kotiin lomalle :)
Pieni hetki, sivua ladataan.