Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Espanja:Sivu 45

Käynyt Espanjassa

Oletko sinä käynyt Espanjassa? Ilmoita siitä muille!

MallO

Kohde: Benalmadena
Ajankohta: Kesäkuu 25, 2008 - Heinäkuu 10, 2008
Kommentti: Tuttu ja turvallinen aurinkorannikko.

Marika86

Kohde: Fuengirola
Ajankohta: Kesäkuu 23, 2008 - Heinäkuu 17, 2008

nenna

Kohde: Madrid
Ajankohta: Kesäkuu 20, 2008 - Elokuu 10, 2008

SannaMaria

Kohde: Nerja
Ajankohta: Kesäkuu 18, 2008
Kommentti: Nerjassa on tullut käytyä jo monta kertaa. Olen jälleen koneessa kesäkuussa ja tällä kertaa kolme viikkoa. Paikkana mitä parhain koska hyvää ruokaa ja rauhaa sekä loistavat mahdolisuudet matkustella ympäsiinsä. Olen ollut sekä Aurinkomatkojan valmismatkoilla että ottanut lennot ja hommannut asunnon itse. Espanjaa on hyvä osata edes hieman sillä kaikki eivät suostu ymmästämään esim englantia vaikka silläkin toki pärjää. Suomalaisia asuu Nerjassa talvella jonkin verran ja englantilaisia liikaa. Muuten pystynyt pitämään puolensa edes jotenkin autenttisena espanjalaisena kaupunkina. Suosittelen lämpimästi tutustumaan! Poikani kanssa käymme myös aina tervehtimässä donkey sanctuaryssa löytöeläimiä, viemässä ruokaa sekä tietysti lenkittämässä koiria.

Anna-

Kohde: Palma Nova
Ajankohta: Kesäkuu 13, 2008 - Kesäkuu 20, 2008

Aloet

Kohde: Barcelona
Ajankohta: Kesäkuu 10, 2008 - Kesäkuu 17, 2008

hector10

Kohde: Ibiza
Ajankohta: Kesäkuu, 2008
Kommentti: Take Off Sant Antonio Hotelli Sanfora

mussu

Kohde: Novo Sancti Petri
Ajankohta: Toukokuu 23, 2008 - Toukokuu 29, 2008
Kommentti: Alueella ei kovin paljon ollut mielestäni aktiviteettejä, mutta emme niitä edes kaivanneet, koska halusimme vain olla ja nauttia lomasta. Gibraltar oli upea paikka. Vuokrasimme auton ja ajelimme vuoristossa. Suosittelen valkoisten kylien reitin varrella yöpymistä. Teillä oli myös paljon pyöräilijöitä, joten uskoisin sen olevan pyöräilyharrastajien suosiossa. " koko perheen retkikohde ovat” valasmatkat”. Gibraltarin salmen kautta ui läpi vuoden kymmeniä erilaisia valaslajeja, isoja ja pieniä. Veneretkillä käydään katsomassa näitä merten jättiläisiä. Valasretkiä järjestetään pääasiassa Tarifasta käsin, mutta niitä välitetään rannikon kaikissa kohteissa. AUTON vuokraaminen muutamaksi päiväksi kannattaa. Kaikkialta rannikon alueelta saa paikallisista matkailutoimistoista karttoja joissa on eri teemoilla nimettyjä reittejä. ” Ruta de Toros” Alue on Espanjan tärkein taisteluhärkien kasvatusalue. Reitti kiertää pitkin isoja härkätiloja. Toinen reitti on ”Ruta de Jeres” sherrykierros, kohteina Jerez de la Frontera, Puerto de Santa Maria ja San Lucar de Barramedda. Kolmio, jonka sisällä valmistetaan käytännössä maailman kaikki sherryt. Kolmas reitti on ” Ruta de Pueblos blancos” valkoisten kylien reitti. Maakunta on täynnä uskomattoman kauniita pääasiassa maurivallan aikana perustettuja pieniä valkoisia kyliä, joissa elämä jatkuu samaa uneliasta rataansa kuin viimeiset sadat vuodet, mikään ei ole muuttunut." Hevosihmisiä suosittelen käymään Jerezissä kuninkaallisen ratsastuskoulun näytöksessä. Cadiz ja Rota jättivät minut vähän kylmäksi. Rannikon tasaisen laakea ja mitään sanomaton luonto ei tehnyt vaikutusta samalla tavalla kuin vuoristo ja Gibraltar. Toki nautin suunnattomasti Atlantin tyrskyistä ja silloin toukokuun viimeisenä viikonloppuna me kyllä uimme paljon meressä. Hotellimme Novo Sancti Petrissä oli muistaakseni Sol Sancti Petri ja olimme tyytyväisiä hotellin aamupalaan ja uima altaaseen, uima allasta ei oltu lämmitetty joten kylmä vesi siinä oli. Lasten kanssa voi alueelle mennä, siellä oli turvallista ja aika lapsiystävällinen paikka se oli. Mitään aktiviteettejä tai vesipuistojuttuja siellä ei ollut. Mielestäni paikka sopii pienten lasten (0-2v) kanssa matkustaville oikein hyvin. Bilepaikkojakin oli turha alueelta etsiä. Parhaimpia tapaksia söimme valkoisten kylien reitillä ja parasta pizzaa sai paikallisesta italialaisesta pitseriasta, jonka nimi on juuri nyt vähän hukassa.

lasseee

Kohde: Barcelona
Ajankohta: Toukokuu 20, 2008 - Toukokuu 28, 2008
Kommentti: Vähän reilu viikon reissu Barcelonaan, jossa kyllä viihtyy. Itselleni kolmas kerta kun vietän Barcelonassa viikon, tullut vietettyä myös viikonloppujakin kaupungissa. Todella viihtyisä, hyvä yhdistelmä ranta- ja kaupunkilomasta.

maria

Kohde: Gran Canaria
Ajankohta: Toukokuu 07, 2008 - Toukokuu 21, 2008
Kommentti: Pariksi viikoksi perheen kanssa, siskoa moikkaamaan. Odotan innolla.
Matkakokemuksia:
Pieni hetki, sivua ladataan.