Omat matkat - Playa del Ingles:Sivu 4

Käynyt Playa del Inglesissä

Oletko sinä käynyt Playa del Inglesissä? Ilmoita siitä muille!

Nallepuh

Kohde: Playa del Ingles
Ajankohta: Tammikuu 29, 2009 - Helmikuu, 2009
Kommentti: auringon toivossa, pääsee edes viikoksi irtautumaan työstä..

matleena

Kohde: Playa del Ingles
Ajankohta: Tammikuu 01, 2009 - Tammikuu 08, 2009
Kommentti: Ihanaa lähteä talven keskeltä lämpöön. Odotan sitä aurinkoa ja lämpöä, sillä viime vuonna tammikuussa Teneriffalla oli vain kova tuuli ja pilvistä, vaikka lämmin onneksi oli.♠ Matkalta palattu ja mukava reissu oli !

alli60

Kohde: Playa del Ingles
Ajankohta: Joulukuu 07, 2008 - Joulukuu 18, 2008
Kommentti: Olimme ensimmäistä kertaa joulukuussa Inglesissä ja ilmat olivat vähän epävakaiset. Illat olivat välillä tosi viileitä ja tuuli välillä niin kovati ettei viitsitty mennä ollenkaan rannalle. Oli tosin ihan mukaviakin päiväiä ja lämpö kohosi ihan kivasti. Olen ennen ollut vähän aikaisemmin eli marraskuussa ja silloin oli lämpimämpää. Oli kuitenkin jotenkin koomista kun minulla oli hihaton pusero sekä caprit sekä sandaalit jalassa ja paikalliset kulkivat pitkävartisissa saappaissa sekä villatakeissa joissa oli karvakaulukset.

aiaiai

Kohde: Playa del Ingles
Ajankohta: Lokakuu, 2008
Kommentti: Turisteja ja hotelleja täynnä oleva kaupuni, mutta lokakuussa ei vielä tugokseen asti. Halpoja ruokapikkoja. Kauppakeskuksissa paljon leikkivälineitä lapsille, jos vain euron kolikot piisas. Liikenne tosi mukavaa ja rauhallista. Autoilijat kohteliaita, tienylitys helppoa. Ruokakaupoissa hyvät valikoimat ja ystävälliset myyjät. Ravintoloiden kiinniottajat vähän häiritsivät.

peikko

Kohde: Playa del Ingles
Ajankohta: Toukokuu, 2008

Juhis

Kohde: Playa del Ingles
Ajankohta: Maaliskuu 22, 2008 - Maaliskuu 28, 2008
Kommentti: Näillä mennään, eikä mikään muutu!

r4nd0m

Kohde: Playa del Ingles
Ajankohta: Maaliskuu 07, 2008 - Maaliskuu 15, 2008
Kommentti: Mukava matka kanarialle!!!:D

SLAP

Kohde: Playa del Ingles
Ajankohta: Maaliskuu 05, 2008 - Maaliskuu 12, 2008
Kommentti: Teimme toisen ulkomaanmatkan Gran Canarian Play del Inglesiin. Hotelli Villa Santa Ana oli erittäin hyvä ja meille sopiva. Paljon oli katseltavaa ja ilmat suosivat koko loman ajan

tarska

Kohde: Playa del Ingles
Ajankohta: Maaliskuu, 2008
Kommentti: oli hyvä matka.yllättävän edullista ja paljon tekemistä

Antoniina_

Kohde: Playa del Ingles
Ajankohta: Tammikuu 19, 2008 - Tammikuu 26, 2008
Kommentti: Playa Del Ingles yllätti minut jo ensimmäisellä kerralla kun kävin siellä vuonna 2007. Mutta vuosi 2008 oli vielä parempi. Inglesissä on paljon hyviä ravintoloita (esimerkiksi La Piazza rannassa, Roma Ristorante) sekä paljon hyviä ostosmahdollisuuksia (kauppakeskus Yumbo). Suosittelen kaikille Ciao Ciao nimistä jäätelöbaaria, joka sijaitsee Inglesin rannassa. Sen kyllä tunnistaa, jos menee rantaan. Kannattaa käydä. Tunnelma ihan huipussa aina iltaisin ja todella hyvää ohjelmaa on luvassa joka ilta ;)
Pieni hetki, sivua ladataan.