Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Saga Matkat

Saga Matkat logo
  • Keskittynyt Baltian maihin ja kylpylälomiin.
  • Järjestää myös F1-matkoja ja kaupunkilomamatkoja Eurooppaan.
  • Toimistoja seuraavissa kaupungeissa: Helsinki

Saga Matkat: Kokemuksia

Kerro kokemuksistasi!

Oletko ollut matkalla, jonka Saga Matkat on järjestänyt? Suosittelisitko tätä matkatoimistoa muille? Kerro kokemuksistasi!

Voit kertoa esimerkiksi matkajärjestelyjen toimivuudesta, opaspalveluista, matkatoimiston järjestämistä retkistä ja asiakaspalvelusta.

Matkavirkailija
04.07.2014 klo 13:58

Liityntäbussejen ei pitäisi pysähtyä missä sattuu. Nykyään ainakin bussipysäkit ovat tarkasti ilmoitettu eikä pysähtymisiä pitäisi tapahtua missä sattuu.

Memmariini
17.06.2012 klo 19:55

Olimme Saga Matkojen Kesäinen Berliini-reissulla ja voin suositella!Ennen matkaa tuli hotellimuutos,mistä matkatoimisto oli heti meihin yhteydessä. Saksan päässä alkuperäinen hotelli oli ylibuukattu.Ryhmämme majoitettiin alkuperäistä tasokkaampaan hotelliin. Berliinissä meillä oli todella asiansa osaava opas,joka piti meistä hyvää huolta.Matkaohjelma oli erittäin runsas ja siihen oli valikoitu hyvät kohteet.Ensimmäistä kertaa olimme reissussa tämän matkatoimiston kautta,mutta emme taatusti viimeistä kertaa.Hinta-laatusuhde oli kohdallaan.

Arvosana matkatoimistolle:
Mari
06.08.2011 klo 20:03

Jos tuon matkatoimiston kautta lähtee esim. Pariisiin tai Lontooseen niin pääseekö kohteessa bussilla hotellille ja takaisin kentälle kun on kotiin paluun aika?

Saga-Matkoihin tyytyväinen
13.01.2010 klo 09:52

Saga-Matkoista; Kyllä, olen ollut monesti ko.matkatoimiston järjestämillä matkoilla ja voin kertoa, että joka kerta matka on onnistunut. Pääasiassa olen käynyt Viron-kylpylämatkoilla eri puolilla; useamman kerran Saarenmaalla ja Haapsalussa, Tallinnassa. Kaikki on toiminut erittäin hyvin. En sitten osaa sanoa onko ko. järjestämät matkat kalliimpia, mutta jos ovat niin eivät ainakaan paljoa. Kaikki järjestelyt on kuitenkin sitten toimineetkin kunnolla. Sitten minkä olen mielestäni huomannut, etteivät ole ns. tusinamatkoja. Niissä tuntuu jotenkin matkanteko yksilöllisemmältä. En osaa oikein tarkemmin selittää mitä tarkoitan, mutta siltä on tuntunut. Yksi asia minkä tahtoisin tässä vielä mainita, että olen saanut jo kystä kyllin näistä liityntäkuljetuksista ja siitä ruljanssista mitä siihen liittyy, kun jokaista pitää kuskata aina melkein kotiportille saakka. Kyllä se matkanteko kestää.........en koskaan ota liityntäkuljetusta enää! En sitten tiedä toimivatko kuljettajat vastoin ohjeita, jos kuuntelevat jokaisen matkaavan toiveita tästä mihin haluavat kyydistä jäädä. Kuitenkin, paikkahan on aina määrätty mistä kyytiin noustaan ja poiskin jäädään. Eikö näin pitäisi olla?

Arvosana matkatoimistolle:

Kokemuksia matkatoimistosta: Saga Matkat


Arvosana matkatoimistolle:

Nimimerkkisi:

Vierailijoiden tulee vastata allaolevaan kysymykseen spämmin välttämiseksi.
Liity Napsuun, niin sinun ei tarvitse vastata näihin kysymyksiin enää.Pieni hetki, sivua ladataan.