Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Pohjolan Matka

Pohjolan Matka logo
  • Keskittynyt kylpylälomiin ja risteilyihin.
  • Liittymäkuljetuksia ympäri Suomea.
  • Toimistoja seuraavissa kaupungeissa: Kajaanissa, Iisalmessa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Kiteellä, Joensuussa ja Lappeenrannassa

Pohjolan Matka: Kokemuksia

Kerro kokemuksistasi!

Oletko ollut matkalla, jonka Pohjolan Matka on järjestänyt? Suosittelisitko tätä matkatoimistoa muille? Kerro kokemuksistasi!

Voit kertoa esimerkiksi matkajärjestelyjen toimivuudesta, opaspalveluista, matkatoimiston järjestämistä retkistä ja asiakaspalvelusta.

Helena 47
23.08.2020 klo 09:29

Ei voi olla totta! En usko noita valittajia. Meillä on ollut aina ystävällinen kuljettaja ja ammattitaitoinen. Matka on ollut turvallinen luotetun kuljettajan matkassa. Esim viikko Viimsin kylpylässä oli loistavasti järjestetty ja kuljettaja oli aktiivisesti mukana. Matkat ovat sujuneet joustavasti, aikataulun mukaan. Kuljettaja Markku saa ison kiitoksen matkan onnistumisesta. Muutkin kuljettajat ovat olleet ystävällisiä ja asiantuntevia kertoessaan matkakohteista. Meille ei ole koskaan osunut kohdalle huono matka!!!!!!

Arvosana matkatoimistolle:
Iliman aikojjaan Iisalmi
09.07.2019 klo 09:29

Hyvä ja ystävällinen kuski Tallinna 6-7.7.19 kiitos

Arvosana matkatoimistolle:
koivupuu55
20.11.2018 klo 11:49

Unohtu äsköisestä kommentista arvosana matkatoimistolle kun olin taas liian hätähinen.

Arvosana matkatoimistolle:
koivupuu55
20.11.2018 klo 11:48

Olin 18.11-19.11 erään ryhmän matkalla Tallinnassa. Matka oli aivan mahtava. Kuski oli aivan ihana, auttavainen, ystävällinen eikä hermo pettänyt kertaakaan koko matkan aikana. Koko ryhmä (29) oli aivan ihastuksissaan. Kuskin nimi oli Erno, sellainen nuorehko henkilö. Ammattitaito oli huippuluokkaa. Todella tyytyväisiä olimme kaikki.

Tyytyväinen matkaaja
19.10.2018 klo 22:03

Olimme Jyväskylän Ikääntyvien yliopiston järjestämällä Pietarin matkalla 15-18. 10 -18. Matka oli täysin onnistunut. Kuljettajamme Pekka tunsi paikat ja tiet Pietarissakin ja näin täydensi myös oppaamme tietoja. Matkanteko oli turvallista niin suurkaupungin ruuhkissa kuin pimeässä ajokin. Aikataulut pitivät. Muutkin osanottajat tuntuivat tyytyväisiltä. Kiitos vielä Pekallekin.

Arvosana matkatoimistolle:
Pariskunta oulusta
12.08.2018 klo 10:09

Käynyt kymmenkunta kertaa ja aina hyvät kuljettajat ja homma on toiminut

Vieras
23.05.2018 klo 22:22

Olimme seniorihammaslääkäreiden matkalla huhtikuussa Split-Venetsia Trieste.Matka oli täysin epäonnistunut. On vaikea miettiä mistä aloittaisi. Jaksamisen ja viihtyvyyden kannalta lähestulkoon kaikki meni pieleen. Tyhjänpäivästä odottamista esim Splitissä ennen laivaan menoa. Ei matkatavaroita hyttiin,joten ei mahdollisuutta vaihtaa vaatteitakaan. Splitissä yksi kohde jonka opas olisi voinut selostta suomeksi. iäkkäät ihmiset ovat usein lukeneet saksan. Laivan päivällinen aika surkea ja aamiaisesta ei voi puhuakaan. Kahvi ja croissant. San Marinon kautta Venetsiaan sellaisella aikataululla että vaatteiden vaihtaminen ennen ruokailuun menoa mahdotonta. Täytyy ihmetellä miksi lento Splitiin ylipäätään. Todennäköisesti halpa. Venetsiassa ravintola ei ollut saanut ollenkaan tilausta, neljällekymmenelle ihmiselle laitettiin nopeasti ruoka josta ymmärtääkseni pääruoka puuttui kokonaan. Yhtään ainoaa herkullista päivällista emme saaneet. Onneksi Venetsiassa ja Triestessä hotellien aamiaiset olivat hyvät. Siitä kiitos. Ryhmässä monille tuli jaksamisvaikeuksia huonosti suunnitellusta ohjelmASTA JOHTUEN. Kotimatkalle ei sitten lähdetty vielä Triestestäkään vaan Ljublijanasta. Oppaan käytös olisi voinut olla tahdikkaampaa iäkkäitä ihmisiä kohtaan. Venetsiassa onneksi nähtiin mielenkiintoisia kohteita. Ja sää oli, koko matkan erinomainen. nÄMÄ TERVEISET jAANA tARVAISELLE JOKA ON ILMEISESTI MATKAN SUUNNITTELIJA. Moni tuumasi ettei koskaan enää Phjolan Matkalle.

Arvosana matkatoimistolle:
markku999
24.03.2018 klo 15:53

KUSKI OLI TOSI ÄKÄNEN JA UHKASI JÄTTÄÄ TIENVARRELLE JOS EI KERETÄ JUURI TIETTYYN AIKAAN PERILLE!!!

Matkailevat Sisarukset !
10.05.2015 klo 00:10

Olimme Pohjolan Matkalla HollanninKeukenhofin kukkapuutarhaan 20-27.-4-2015 ja matka tosi onnistunut kaikinpuolin opas Riitta todella hyvä ja tietäväinen samoin autonkuljettaja Kari ystävällinen ja ammattitaitoinen hienomatka ja hyvät muistot jäivät. Kiitos heille matkalla olleet, Sisarukset.

Arvosana matkatoimistolle:
Jorma
02.04.2015 klo 19:23

Asiakaspalvelu ei mitenkään ystävällistä. Ei tullut vastausta jos jotain kysyi! Reissu oli muuten hyvä. Mennessä kuski ystävällinen ja auttavainen, mutta tullessa eri kuski. Oli kuin myrskynmerkki! Toivottavasti ei satu vastaan. Eikä oltu huppelissa ! Oltiin selvinpäin !!

Arvosana matkatoimistolle:
koivupuu
29.06.2014 klo 17:03

Olemme olleet naapurin rouvan kanssa 6 kertaa Tallinnassa Pohjolan Matkan kuljetuksella täältä Padasjoelta ja joka kerta olemme olleet tyytyväisiä sekä matkatoimiston että kuljettajien palveluun. Ja 3 viikon kuluttua olemme jälleen lähdössä.

Arvosana matkatoimistolle:
banaani
24.02.2014 klo 16:12

Lauantaina matkustin ko.firman bussilla. Kuski aukoi päätään siitä kuinka nousin 50m \"väärästä paikasta kyytiin\". Olipa suuri vaiva ottaa matkustaja samalla oven avauksella kyytiin kun nousi siihen itsekkin rahtikuorman purettuaan. Kuski myös kaahasi kuin raivohullu ja tööttäili muulle liikenteelle.

Kuski syrjäseudun linjalle
26.09.2013 klo 10:40

Ihmetyttää kummastuttaa kummaa kulkujaa,kun Padasjoella Linja-auto pysähtyy tientoiselle puolen kahville,(kuski saa varmaankin ilmaiset kahvit?) ja uudet matkalaiset lähtee kyytiin tien toiselta puolen ABC aseman pihalta, onko kuskille niin tärkeää ilmaiset kahvit että pitää ajaa ensin kahville toiselle puolen tietä, ja sitten koukata ylimääräinen lenkki toisen huoltamon kautta ottaakseen kyytiläiset kyytiin. Kuski ei muuten ajanut metriäkään ylimääräisiä lenkkejä auttaakseen matkalaista tavaroitten saamiseksi lähemmäksi kotia,vaikka matkaa ei olisi kertynyt kuin muutama satametriä,ajassa se ei olisi edes minuuttia vienyt enempää, näin huonoa palvelua antaa yksi kuski autossa 433.

Arvosana matkatoimistolle:
Mummeli ja Vaari Kouvolasta
06.08.2013 klo 21:43

Vuonojen Norja 15.7-21.7 kiertomatkalla eka kerran tämän matkatoimiston järjestämänä oli aivan \"napakymppi\" reissu. Oli hyvä, uusi bussi ja kuski, joka todella tunsi reitit, vaikka oli tiet serpentiiniä ajoittain. Opas Astrid ansaitsee aivan erityis maininnan. Joka tilanteessa apunamme ja tuntemus kohteissa lähes täydellistä. Suosittelen Pohjolan Matkaa ainakin tämä kokemuksen nojalla. Ensi kesänä aiomme matkata Saksaan, mikäli matkoja on tarjolla, tai ehkäpä Lofooteille.

Arvosana matkatoimistolle:
Äiti
27.07.2013 klo 01:10

Oulusta pohjolan matkalla oli meillä kauhu kuski.Kirjoitteli tekstiviestejä koko ajan ja teki vaarallisia ohituksia.Monet eivät huomanneet kun olivat ottaneet hapanta,mutta meillä oli kauhun minuutit.Joten mietin kyllä oliko kuski ottanut jotain kun tie urat vinkui välillä kun kuski ajoi niin laitaan.

Pilasi Tallinnan matkan.
16.07.2013 klo 14:10

Kuskit todella töykeitä TALLINNAN reissuilla,olisko aika vaihtaa asiakaspalveluhenkisiä ihmisiä ratin taakse.?

Pariskunta keskisuomesta
16.07.2013 klo 14:05

Matka Tallinnaan 8.7-9.7 -2013 oli muuten mukava,mutta Linja-auto kuski pilasi matka tunnelman.Hänelle ei käynyt mikään, se ei ollut asiakas ystävällinen.Esim:Tallinnassa D-laiturissa oleva kuski ei suvainnut ottamaan matkatavaroita autoon,kun ei ollut työaika alkanut. Klo:oli 11 ja puoli tuntia oli aikaa matkatavaroita luovuttaa,kuski oli paikalla, mutta ei sen vertaa jaksanut nousta ylös,että olisi sivu oven aikaussut. tämä vain pieni esim.monta muutakin epämukavaa seikkaa ilmeni matkalla muilta kyydissä olleilta,joita en tässä ala kertoileen, mutta näinkin pieni seikka kuin KUSKI,voi pilata matka tunnelman.. En voi KIITOSTA antaa auton 433 kuskille,jos sulla oli huono päivä?? Jää seuraavalla reissulla vaikka \"sairaslomalle,et pilaa muitten matka fiilistä.

Sputnik
30.06.2012 klo 01:12

Pari kertaa perheenä (2 aikuista, 1 varhaisteini) käyty Ruotsissa. Kolmårdenin reissu ihan OK, kiirettä piti. Bussi mukana ja kuskit ystävällisiä sekä ammattitaitoisia. Suosittelen.

Arvosana matkatoimistolle:
nappe
01.05.2012 klo 13:12

Muutama kerta Viron matkoista riittää näillä busseilla. Kuskit on äkäsiä ja v*ttumaisia, aikataulut aivan kummallisia Tallinnan päässä, jos minuuttikin etuajassa (vaikkei ketään tarvis ottaa matkan varrelta siis kyytiin) niin pysähtyy bussi johonkin kämäselle pysäkille, ei puhu/infoa mitään matkan aikana. Lisäksi viittaan tuohon edelliseen kommenttiin, ei ole oikein toimiva ratkaisu että esim risteily+hotellimatkoilta palatessa ei voi jättää matkatavaroita/ostoksia bussiin paluuristeilyn ajaksi vaan joutuu niitä raahaamaan laivassa. Miksi siis varata pohjolan matkat kun matkapojilta esim löytyy matkatavara kuljetus sekä osaavampi henkilökunta(omien kokemuksien perusteella siis..).. ;)

Arvosana matkatoimistolle:
Jandian matkaajat
10.01.2012 klo 19:13

Kiitokset Joensuun toimiston tytöille erittäin miellyttävästä ja asiantuntevasta palvelusta.

Se ämmä
19.09.2010 klo 16:00

Olen ollut Pohjolan Matkoilla usein, viimeksi teatteriretkellä. Ei kerrottu, että kyseessä on eläkeläiryhmä ja ryhmä voi tehdä muutoksia aikatauluissa, esim aikaistaa paluun lähtöä. Törkeää. Kuljettajat ovat olleet erittäin mukavia, usein jos on ryhmänvetäjiä, niin vika on niissä, jos matkan viihtyvyys kärsii. Edellisellä kerralla oli vika, että olin yksin matkustava ja minun olisi pitänyt antaa paikkani pariskunnalle. Tilalle olisin saanut käytävä paikan perältä, keneltäkään muulta ei edes kysytty haluaisiko he antaa paikkansa, yleensä mksan vielä korkeamman hinnan kuin muut. Matkatoimisto ja kuljettaja ovat toimineet.

Arvosana matkatoimistolle:
Jorma
04.09.2010 klo 16:41

Useilla matkoilla Virossa. Aina on kaikki toiminut erinomaisesti. Taaskin olen lähdössä ja nimenomaan Pohjolan Matkojen kyydillä. Monesti on matkustajien kanssa kuski tarvinnut pitkää pinnaa, eikä koskaan ole pinna katkennut.

Arvosana matkatoimistolle:
justus
30.03.2010 klo 06:20

Tämän toimiston kautta olen tehnyt Viron matkoja, ja ne ovat onnistuneet loistavasti. On hienoa että bussi kiertää maakunnissakin, koska kaikki paljon matkustavat eivät asu pääkallopaikalla. Asiakaspalvelu on asiantuntevaa ja kiitettävää. Kiitos Pohjolan Matka. Asioin kanssanne jatkossakin. Kylpylälomien merkeissä palataan.

Arvosana matkatoimistolle:
risteilijä
21.02.2010 klo 16:01

joensuun ja helsingin välillä liian monta taukoa lähtöaika myöhemmäksi

Arvosana matkatoimistolle:
Saarenmaahan ihastunut
29.07.2009 klo 11:11

Kokemuksia Oopperajuhlamatkasta Kuressaareen. Menomatkalla kuljettaja oli tietämätön matkatavarakuljetuksesta, joka kuului matkan hintaan. Sekaannusta järjestelyissä. Majoitukseen varatun hotellin Tahulan huoneet olivat osittain surkeassa kunnossa. Ikkunat eivät mene kiinni kunnolla. Ovea on vaikea saada lukkoon. Jotakin syöpäläisiä ja ja karvamatoja löytyi myös huoneista. Homevaurioitakin oli joissakin huoneissa. Palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Oppaan toiminta oli paikoin sähläystä. Matkasuunnitelmat vaihtuivat. Matkalaisten tarpeita ( wc, kahvipaussit) ei huomioitu riittävästi. Kuljettaja, joka meillä oli koko ajan mukana oli erinmainen, taitava, palvelualtis, rauhallinen. Oopperaesitykset ja niiden järjestelyt olivat tasokkaat.

Arvosana matkatoimistolle:
SiljaLine5
22.06.2009 klo 21:55

Kuski meillä oli kans kyllä vähä töykee. Välillä, jos kysy jotain, ei saanut vastausta, vaikka kuski kyllä kuuli. Todella harmittavaa toimiston osalta.

Arvosana matkatoimistolle:
kiitos
21.06.2009 klo 20:58

Olimme Joensuusta Tukholmaan risteilyllä nyt kesäkuussa ja kuskimme Harri oli erittäin asiantunteva ja huolehti porukasta, että kaikki olivat mukana kyydissä taukojenkin jälkeen jne. Ei voi antaa kuin kiitosta hänelle ammattitaidosta.

nyt riitti
14.06.2009 klo 18:42

Jotkut kuskit ovat Hoo MOILASIA !

sussssu
24.03.2009 klo 23:34

Bussit toimii, jotkut kuskit melko äkäsiä..

peipi
17.01.2009 klo 21:38

Muutaman kerran olen ollut bussimatkalla Viroon Pohjolan matkan matkoilla. Ei mikään mukava matka sillä bussi risteilee ympäri Suomea ja kerää matkustajia täpötäyteen. Bussin matka kestää myös ikuisuuden että pääsee satamaan. Matkatoimisto ei edes ota bussia mukaan laivaan joten kaikki tavarat joutuu itse raahaaman laivaan ja takaisin. Paluumatkalla voi olla myös aivan toinen bussi ja eri matkustajat joten paikkaakaan ei voi varata.

Kokemuksia matkatoimistosta: Pohjolan Matka


Arvosana matkatoimistolle:

Nimimerkkisi:

Vierailijoiden tulee vastata allaolevaan kysymykseen spämmin välttämiseksi.
Liity Napsuun, niin sinun ei tarvitse vastata näihin kysymyksiin enää.Pieni hetki, sivua ladataan.