Matkapojat

Matkapojat logo
  • Lähinnä Baltian matkoja ja risteilyjä järjestävä matkatoimisto.
  • Erikoisuutena urheilumatkat, mm. F1-matkat.
  • Toimistoja seuraavissa kaupungeissa: Helsinki, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Pori, Rauma, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa

Matkapojat: Kokemuksia

Kerro kokemuksistasi!

Oletko ollut matkalla, jonka Matkapojat on järjestänyt? Suosittelisitko tätä matkatoimistoa muille? Kerro kokemuksistasi!

Voit kertoa esimerkiksi matkajärjestelyjen toimivuudesta, opaspalveluista, matkatoimiston järjestämistä retkistä ja asiakaspalvelusta.

Matkaaja
09.03.2024 klo 15:46

Todella tympeä virkailija, no oli niin boheemi että ei tämmöisellä voi muuta odottaakaan. Seuraava matka suoraa laivayhtiöltä. Lisäksi kuullut että johto ei käsittele henkilöstöä tasapuolisesti. Hävetkää.

Arvosana matkatoimistolle:
Jalmari
19.02.2024 klo 14:57

Ridoksen matka sujui ok kaikinpuolin, matkapoikien matkavaraus hoidettiin netiss le toineen, ei fyysistä kontaktia henkilökuntaan. Kohteesta löytyi matkapoikien opas joka vastaili kysymyksiimme ja saatiin opastusta.

Arvosana matkatoimistolle:
Selvinpäin reissaaja
12.12.2022 klo 14:50

Ihan vain kommenttina Juhon (19.9.2011) viestin perusteella: jos näillä reissuilla on humalaisia EI KIITOS! Mitä hemmetin älyä matkustella humalassa?

JaaKoo
26.05.2022 klo 17:10

Alkuperäinen matka peruuntui koronan vuoksi ja saimme matkan hinnan suuruisen lahjakortin. Nyt myyntipalvelu ei vaivaudu vastaamaan sähköposteihin, kun sillä kortilla pitäisi varata matka. En tämän jälkeen käytä ko. firman palveluita.

Arvosana matkatoimistolle:
Ms
11.05.2022 klo 05:00

Matka peruuntui, rahoja ei tilillä näy. Asiakaspalvelu ei viesteihin vastaa

Arvosana matkatoimistolle:
Rahat takas
20.05.2020 klo 21:05

Korona epidemian peruttiin matka,mutta ei vaan rahoka näy tilillä.Loppu tämän firman käyttö tähän,vaikka aikaisemmin ei ole ollut valittamista.

Arvosana matkatoimistolle:
Ensi kesänä uudelleen
17.11.2019 klo 23:43

Tallinna 11.-12.7.2019.

Matkan varaus sujui vaivattomasti ja nopeasti.

Bussimatka Tampereelta Helsinkiin vietettiin miellyttävän ja kohteliaan bussikuljettajan seurassa. Laivalla nautimme etukäteen Matkapoikien kautta varaamamme buffee aterian.

Matkatavarat tulivat hienosti bussin mukana Tallinnaan ja bussi kuljetti meidät hotelliimme. Hotelli oli loistava. Hyvä palvelu ja sijainti aivan vanhan kaupungin kupeessa.

Paluumatka bussilla takaisin Tampereelle sujuvasti.

Täydellinen matka! Kiitos Matkapoikien henkilöstölle ja loistaville Lauhamon bussikuskeille!!

Arvosana matkatoimistolle:
Närkästynyt
06.09.2018 klo 22:31

Pärnu 19 - 23.8.2018. Tulomatkalla opas kertoi,että voimme laittaa matkalaukun bussiin klo 13.15 sillä laiva lähti vasta klo 17 ja oli hyvää aikaa käydä esim. Vanhassa kaupungissa. Kuski ei kuitenkaan huolinut laukkuja vaan sanoi,että hänellä alkaa tauko.Tulkaa klo 14.30. Eikö hänellä ollut taukoa koko laivamatka ja mihin sitä lähdet matkalaukun kanssa.Tunnin päästä on tultava tuomaan laukkuja, ei siinä kauas voi lähteä.Olen aina ennen käynyt Ikaalisten matkoilla ja kaikki on toiminut moitteettomasti. Tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun käytin Matkapoikia.Ei ajatella asiakkaita vaan tauolle pääsyä. Ei hyvää mainosta. Terv. Soili Heinvirta

Kuukkelikuu
02.01.2017 klo 20:38

Aikamoisia logistiikka ja opaspuutteita Riika matkalla. Eikä mitään vastausta palautteesta.

M.Volanen Varausno. 60506202
15.05.2016 klo 20:24

Matkapojat Lahjakortti EI TOIMI Huom! ketkä olette tämän matkalahjakortin jollekin tilanneet, tarkistakaa onko hän lahjakorttia koskaan edes saanut !! Tilasin tuoreelle vaimolleni matkapojilta hänelle huomenlahjaksi häitämme seuraavaksi aamuksi matkalahjakortin ja pikku vinkkinä sanoin että tarkkaile sähköpostiasi. Meni 5 päivää kun lähetin hänelle matkapojilta saamani vahvistuksen, koska matkapojilta ei tullut hänelle lahjakorttia. Matkapojilta kysyin miksi ei ollut tullut, he eivät tienneet syytä ? Vastasivat että \"sinun olisi heti pitänyt ottaa yhteyttä kun vaimo ei saanut lahjakorttia\" Kyllä osasivat tyriä huomenlahjan kunnolla. Kuvitelkaa tilanne että olette tilanneet jollekin lahjakortin, eikä hän teitä ole koskaan kiittänyt? Onko hän edes saanut sitä?? Miinus 10 tähteä

hämäläinen
02.10.2015 klo 17:19

moi haluaisin toivoisin että ei kukaan käyttäisi matkapoikien minkäänlaista palvelua,koska näin hämeessä asuvana joudun käyttämään näitä ns. bussi- liikennettä päästäkseni edes helsinkiin ja en nyt jaksa edes kertoa kuinka matkapojat huonosti matkansa mm viroon hoitaa ja kyseiseen asiaan iityen voin mainita että tein reklamaation matkapojille,koska minusta ja perheestäni ei huolehdittu ja bussin wc oli ana siis aina todella törkeässä kunnossa ym ym ja nyt kyseessä olevasta vireillä olevasta reklaamatiosta jonka tein kesäkuun alussa 2015 ja tänään 2.10.2015 kyselin että olisinkohan saanut kenties vastausta edellä mainittuun reklaan, niin vastaillaan taas jotain ympäripyöreitä ja myös tässä ihmettelen miksi matkapoien autot pääsee viron tullista niin että siellä voit kuskille vaikka minkä \"pussin \"jonka kuski kiltisti heittää ruumaan ja tällä matkapojat vielä mainostaa,itse ainakin en enää koskaan käytä enkä suosittelis kenellekkään matkapikein toimistoa,koska kyllähän se nyt jotain firmasta kertoo kun ei edes vastata reklamaatioon, vaikka laki vaatii.syvästi pettynyt matkapoikein yritysym muuhun toimintaan.

eini
10.08.2014 klo 19:11

ne reissut joilla olen ollut kaikki sujunut mallikkaasti.kuski oli petäjävedeltä,oikein leppoisa mies.terveiset jos on vielä töissä.

Arvosana matkatoimistolle:
Baltian reissaajat-2014
03.08.2014 klo 13:24

Olimme Baltian helmet matkalla=Riika, Vilna 29.8-2.9. 2014 ja pitkä matka Riikaan ja Vilnaan taittui jokseenkin mukavasti,kun ilmastointikin pelasi ok. Pysähdyksiä vain liian vähän ja kovin lyhyitä. Riian Scandic- hotelli hieno ja varsinkin aamiainen hyvä. Kylpyhuone vanhanaikainen ja ahdas verrattuna tilavaan huoneeseen.Hotellissa paljon palveluja:uima-allas, kuntosali jne. Vilnan hotell aivan uusi ja nykyaikainen, aamiainen tavanomainen. Viimeisen päivän aamiaispaketti oli kovin niukka ja leipien sisällä vain kanaa ja majoneesia, joka helteellä paha säilymään, ei mitään juotavaa. Varsinkin Riian opas oli asiantunteva ja kiertely oli 3 t, Vilnan opas kiirehti vähän liikaa, kun yritti mahduttaa 2 tuntiin liian monta nähtävyyttä. Kävelyä oli kummassakin kaupungissa paljon ja oli kiire.Voisi esitteessä varoittaa mukulakivikaduista. Kuljettaja asiallinen, ei ollut muuta opasta matkan aikana. Olisi ollut mielenkiintoista kuulla paikoista, joiden läpi ajettiin. Molemmista kaupungeista jäi paljon asioita näkemättä ja kokematta.Menemme uudestaan ehkä omatoimisesti ja lentäen, kun bussimatka vie liian paljon aikaa ja on rasittava, varsinkin kotimatka yli 600 km ja n. 10 t. yhtämittaisesti.

Arvosana matkatoimistolle:
Tinttu
20.02.2014 klo 13:51

Olimme perheen kanssa Tallinnassa 14.-15.2. Kuskille kiitos hyvästä palvelusta Tampereen reitillä. (en muista nimeä). Virkailijan vinkistä kävimme tutustumassa Lentosataman Titanic-näyttelyyn, joka oli näkemisen arvoinen. Sopi lapsille ja aikuisille. Tallink Spassa oli mukava kylpeä päivän päätteeksi.

Arvosana matkatoimistolle:
äiti lapssa kanssa
15.02.2014 klo 06:35

lähdimme tyttäreni matkalle Mikkelistä tänä aamuna. Hyvän huomenen toivotuken sijaan kuski alkoi ärhennellä ettemme olleet ilmoittaneet nimiämme hänelle. Valitettavasti näin ensikertalaisena en tiennyt toimintatapaa. Olemme olleet matkalla jo pitkään eikä minkäänlaista kuskin esittelyä saatikkka tervetulotoivotusta....

Arvosana matkatoimistolle:
pettynyt
14.01.2014 klo 07:21

Matkapoikien reissuilla käynyt 2 kertaa, eikä niistä mitään valittamista. Mutta nyt päättivät pirulaiset perua bussikuljetuksen. Ihan kivasti tehty, kun oli oikeasti todella tärkeä syy reissuun, ei mikään hupimatka. Hyvä että sai virkailijalta puristettua pahoittelun puhelimessa kun sanoin että ollaan koko poppoo otettu jo töistä lomat ja Tukholman puolella on jo kaikki järjestelyt tehty. Ei minkäänlaista hyvitystä, ei yhtään mitään. Yritti vielä että pidettäis heidän kautta hytit kuitenkin. No joo, varmasti, kun laivayhtiön kautta ne hytit sai alle puolella siitä hinnasta mitä he pyysivät. Ei siihen oikeasti tarvitsis paljoa että saisivat asiakkaat vähän leppymään. Joku drinkkilippu tai aamiainen, mutta ei. Ei yhtään mitään, just ja just jonkun nyrpeän aspan pahoittelu. Käsittämätöntä.

Arvosana matkatoimistolle:
Vieras
13.01.2014 klo 16:30

Minua harmitti suunnattomasti yksi yö laivalla ja kaksi tukholman keskustassa.Piti olla ihana rentouttava loma viettäen äidin syntymäpäiviä.Matka meni aivan pilalle,koska matkalaukkuni hävisi linja-autossa jonkun toisen mukaan joka jäi aikaisemmin pois. Matkapoikiin soittaessani.. olisin toivonut Johannalta,matkan myyjältä edes sanoja...voi kun ikävä juttu tai olen pahoillani Olit vain ylimielinen puhelimessa jäi paha mieli.

Jarza
01.07.2013 klo 09:03

Useammin oltu tallinnanreissulla ja hienosti on mennyt. Matkapojat ja Seppo kuskina aivan yliveto yhdistelmä.Suosittelen kaikille.

tupu45
10.06.2013 klo 12:43

Nettisivulta tehdyt varaukset ei toimi

Arvosana matkatoimistolle:
Idiootit<3
19.11.2012 klo 13:52

Ei onnistu varaaminen, tehkää jotain ihmiset!!!!

Arvosana matkatoimistolle:
juho
19.09.2011 klo 14:30

-pyydän anteeksi bussin kuljettajalta,joka toi porukan isabellalta 17.9.2011 vammalaan olin humalassa ja arvostelin aivan turhaan kuljettajan toimintaa huittisissa SORI,Terveisin juho.

Arvosana matkatoimistolle:
Reissaaja
17.09.2011 klo 12:08

Meillä ainakin mahtava reissu suosittelen lämpimasti! :D

Arvosana matkatoimistolle:
Vähemmän höpsö
14.09.2011 klo 22:11

nimimerkki höpsö taitaa olla Matkapoikien leivissä, niin yksityiskohtaista mainosta tuli matkoista. Saahan sitä kaikkea yrittää mutta ei kannata pitää ihmisiä tyhminä.

Reijo Lappeenrannasta
26.08.2011 klo 13:10

Olen ollut vuosien varrella toistakymmentä kertaa Matkapoikien Lappeenrannan konttorin kautta hankitulla matkalla Virossa, Latviassa ym.,milloin yksin, milloin kaveriporukan kanssa. Joka ainut kerta järjestelyt toimivat pienintä yksityiskohtaa myöten loistavasti ! Joten kahta en vaihda: Matkapoikia ja .... Reijo Hannikainen Lappeenranta

Arvosana matkatoimistolle:
Maailman matkaaja
08.08.2011 klo 22:43

Olimme 4.8 2011 Riikan matkalla,Laiva lähti Helsingistä klo. 11.30 Katajanokalta Tallinnasta bussi lähti klo. n. 14.40 Riikaan matka kesti hotellille 6t. kaksi 30min pysähdystä bussin kuljettaja vaan sanoin 30min tauko.Hän ei laskennut eikä kysynyt että onko vierustoveri mukana..taas jatkettiin matkaa kuljettaja ei puhunut koko matkalla yhtään mitään ajo ajo...sit taas jokun ajan jälkeen taas huusi mikrofooniin 30min tauko ja sama kuin edelläkin toistu...pääsimme klo.n. 20.30 Tallinkk hotelliin siinä hän antoi matkatavaramme puhumati mitään... Onneksi osasimme englantia ja paljon matkustaneet osasimme itse kirjautua hotelliin..eli on oma toimi matka! sunnuntaina aamulla kotiin lähtöpäivä lukee matkapoikien lehtisessä aamiaisen jälkeen tapahtuu kotiinlähtö.. sunnuntaina hotellissa aamiainen tarjotaan klo. 7-11 eli mikä on silloin lähtöaika...????mutta kun luki tiedotetta niin sanottiin että Tallinnassa pitää olla viimeistään klo 14.00 niin siitä laskimme lähtöajan n.8.00 aamulla ois lähtö... kysyin hotellinhenkilökunnalta että onko heille kerrottu lähtöaikaa,EI OLLUT KERROTTU !! SOITIN MATKAPOIKIIN LAUANTAINA EI OLE HEILLÄ PUHELIN VASTAUSTA!! Ei muuta kuin 7aamulla aamiaiselle matkalaukut mukaan jätimme respaan. Auto tuli 8.20.. kotimatka jatkui 6t Tallinnaan yksi 30min pysähdyksellä..n.3t jää ostos aikaa Tallinnassa mutta sinulla on sitten matkalaukut mukana joudut vaihtamaan toiseen bussiin satamassa sama bussi lähtee uusien turistien kanssa Riikaan takaisin. ELI 4 PÄIVÄN MATKASTA MENEE BUSSISSA 1PÄIVÄ MENO MATKAAN JA 2PÄIVÄ KOTIMATKAAN ELI PERILLÄ RIIASSA OLET 2PVÄÄ. EN LÄHDE KOSKAAN MATKAPOIKIEN MATKALLE!!!!

Arvosana matkatoimistolle:
Sentteri
02.08.2011 klo 10:16

Nettivaraus lupaa paljon ulkomuodoltaan, mutta ei toimi. Varauksessa on mahdotonta päästä loppuun asti, vaikka hyväksyisit ne ehdot, joita varaus-ohjelma sinulle puoliväkisin ehdottaa. Toivottavasti paranee jatkossa.

Arvosana matkatoimistolle:
Levitän sanaa
20.07.2011 klo 17:52

Surkeaa!!! kertakaikkisen surkeaa toimintaa. Matka Tallinnaan oli varattu ja maksettu. Virkailija soitti vajaa vuorokausi ennen bookkausta, että meillä ei olekaan hotellia( 4* spa hotelli keskustasta). Hotelli??? oli tehnyt ylibookkauksia? No tilalle meille oli varattu maaseudulta 40km päässä Tallinnasta hotelli, jonne oli 1 x päivässä kuljetus, eli shoppailu-aikaa olisi ollut 2h ja iltamenot olisi voinut unohtaa...Virkailija mainosti uuden hotellin luonto-polkuja!!! Jos olisimme halunneet luonto-matkan, olisimme sen varmasti varanneet. Nyt oli tarkoitus kuitenkin olla KAUPUNKI lomalla.Ehdotimme, että varaisimme itse hotellin ja matkapojat maksaisivat yöpymisen.Tämä ei onnistunut, koska he eivat voi näin toimia. Koska emme maaseutu matkaa halunneet, peruimme koko matkan. Mitään hyvityksiä matkapojat eivät tehneet. Toivottavasti saamme edes rahat takaisin. EN SUOSITTELE!

Arvosana matkatoimistolle:
Paula Kunnas
03.07.2011 klo 21:16

Pärnu 23.06-2011- 26.06 -2011 Hotellimatka Valkoisessa talossa OK. Matkat ja kuljetukset myös. Rigan retkeen toivomus kaikkien matkalaisten mielestä enemmän aikaa Rigassa , ehtisi poiketa jossain kirkossa tai museossa. Voisiko sinne lähteä aikaisemmin aamulla tai olla perillä yötä. Kaupungissa olisi paljon katsottavaa.

Arvosana matkatoimistolle:
onnistunut reissu!
22.05.2011 klo 18:47

olin viime kesänä laivamatkalla Tukholmassa,matka meni hyvin!Erityiskiitos supermukavalle bussikuskille! :)

Meneeko hermot jo ennen matkaa...???
13.05.2011 klo 21:49

No ensimmäistä kertaa YRITÄN varata heidän kauttaan Tallinnan matkaa netein kautta mutta ei meinaa onnistua ei sitten millään...Saakohan puhelimitse varattua samaan hintaan jos netti-varaus ei toimi???Ei ole ainakaan omassa laitteessa vikaa...

M
04.04.2011 klo 09:48

Tallinaan Baltic Princessillä, erikois kiitokset Vuorelan bussikuskeille ;)

Arvosana matkatoimistolle:
reissaajat
01.02.2011 klo 20:45

Risteilyllä ollaan oltu henkilökunta ystävällistä ja homma toimi.

Arvosana matkatoimistolle:
artisti maksaa muualle
12.05.2010 klo 21:09

Matkapojat- sivuilla tehdyt varaukset voivat toimia... ja jos ei, niin sitten soittto maksulliseen numeroon asioiden selvittämiseksi. Satuin sitten kysymään hyvitystä kuluista... Ei, syy on internetin!!!... toisinsanoen syy ei ole niiden käyttämän varausohjelman vaan internetin ja internetissä kun on kaikkea muutakin kakkaa tarjolla... lisälaskua voi tulla ja artisti maksaa!!!

Arvosana matkatoimistolle:
justus
29.03.2010 klo 21:54

Risteilyjä olen tehnyt tämän matkatoimiston kautta, palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa. Monet matkamme ovat heidän kauttaan hyvin onnistuneet, joten kiitosta vain annan.

Arvosana matkatoimistolle:
:)
03.03.2010 klo 13:23

Risteilymatkalla bussikuljetus ja kuljettaja oli erittäin ystävällinen ja rauhallinen. Ennen matkaa palvelu toimistossa erittäin hyvää ja palvelualtista. Eli Matkapojista ei mitään negatiivista sanottavaa, positiivista sitäkin enemmän.

Arvosana matkatoimistolle:
Matkalainen
15.12.2009 klo 17:46

Olimme Tallinnan matkalla 12 --13.12.09 yli Tallinnaan menin Viking XPRS laivalla ja yövyimme Viru hotellissa. Meno matka sujui ongelmitta linja-auto kuski oli ystävällinen asiakaslähtöinen ei mitään valittamista. Kuski sanoi, että kun palatte huomenna eli 13.12 niin saatte laittaa ostokset A-terminaalin parkkipaikalla klo 14.30-15.30 välisenä aikana TIPUN keltaiseen linja-autoon jonka kyljessä lukee E. Rantanen. Kun seuraava päivä koitti ja saavuime A-terminaalin parkkipaikalle niin siellä ei tullut kuuloonkaa, että olisimme saanut laittaa ostoksiamme ja matkalaukkuja linja-auton kyytiin vaan ylimielinen kuski sanoi, että jos jää tilaa niin sitten saatte laukut tänne, että laitan ensin nämä omat maksavien asiakkaiteni laukut. Minäkin olin maksanut matkani!!! Seisoimme ainakin puoli tuntia räntäsateessa ja odotimme, että saisimme laittaa laukut linja-autoon. Sitten lähdimme vetään laukkuja terminaaliin. Yksi matkalasista kävi kysymässä ennen ajan umpeutumista saadanko laukut linja-autoon ja sitten lopuiksi saatiin ja silloinkin kuski ei tullut edes tavaroita auttamaan vaan kun saatiin laukut autoon niin tuli niitä ylimielisesti siellä heittelemään,että sai varoittaa ostosten rikki menosta. Teidän matkatoimostolla täytyy mennä tosi hyvin kun on varaa pitää noin ylimielistä ja epäystävällistä kuskia palkkalistoilla. En enää koskaa tule teidän matkatoimiston matkalle ja menetitte muutaman kymmenen asiakasta vielä minunkin lisäksi. Matkasta jäin paskanmaku suuhun. Mainoksessanne: Perusarvomme ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus, tämän pohjalta pyrimme palvelemaan asiakkaitamme laadukkaasti ja panostamaan voimakkaasti tuotteidemme, palvelujemme ja toimintatapojemme kehittämiseen. Ei kuuloakaan tästä!!

Savonlinnasta kyytiin
23.10.2009 klo 09:48

Matkapoikien risteilymatkojen bussinkuljettaja/matkaoppaille monelle suon kiitokset. Melkein jokainen on rauhallinen ja luotettava kuljettaja. Varsinkin täällä Savossa päin meininki on tosi lupsakkaa!!!! Poikkeuksiakin tietysti on, mutta eipä nuo kauan taida palkkalistoilla ollakkaann... Eli matkatoimistolla voisin antaa kolme tähteä ja näille kuljettajille useimmalle viisi.

määää
08.10.2009 klo 13:38

Heh heh, hyvin järjestetty risteily...Ei taida matkatoimistolla olla mitään tekemistä risteilyn kanssa, kunhan lähtevien nimet laittaa laivayhtiöön, siinä se :)

SiljaLine5
21.09.2009 klo 11:11

Tukholman risteily oli hyvä :D

Silja
04.08.2009 klo 15:33

Olin päivä Tukholmassa risteilyllä mieheni ja 4 lapseni kanssa. Matkaa varatessa matkatoimisto lupasi varata hyttimme lähekkäin. Todellisuus oli toista, hyttimme olivat täysin eri kerroksissa ja eripuolilla laivaa. Laittaessani palautetta asiasta, ei matkatoimistosta edes viitsitty palata asiaan. Alaarvoista palvelua sanon minä!

Arvosana matkatoimistolle:
okko.okko
27.07.2009 klo 18:37

Faktoista sen verran että Matkapojat on paljon muutakin kuin Baltian matkoja järjestävä matkatoimisto. Kesällä lapsiperheille suunnattu Riemuloma esite on täynnä kohteita joihin muut matkatoimistot eivät matkoja tee. Esim. bussimatkana Visby jossa kiertoajelut sekä keskustahotelli sekä kuljetus Kneibbyhyn. Skara Sommarland, Vimmerby ja Astrid Lindgrenin maailma, Lego 6:n pvän bussimatkana johon sisältyy myös Kööpenhamina tivoleineen ja aina keskusta hotellit. Kolmårdenin lähtöjä löytyykin sitten moneen eri makuun ja halutessaan voi viettää päivän myös Tukholmassa. Ihmiset tutustukaa. Olen jo vuosikaudet matkannut mukavien matkanjohtajien ja uusien bussien kyydissä Matkapoikien matkassa. Kaupunkilomat sekä Sembo esite tarjoaa myös paljon mielenkiintoisia matkoja.

Arvosana matkatoimistolle:
SiljaLine5
22.06.2009 klo 17:15

Olin laivalla turku-tukholma, ja palvelu oli hyvää :)

Arvosana matkatoimistolle:
SiljaLine5
21.06.2009 klo 21:40

Suosittelen ^^ :)

Arvosana matkatoimistolle:
SiljaLine5
21.06.2009 klo 21:40

hieno järjestely. Eikä niin kalliskaan. *****

SiljaLine5
21.06.2009 klo 20:41

Melkeimpä kaikkia matkatoimistoja on kokeiltu, ja kaikki hyviä. Hieman ollut vaikeuksia joidenkin kanssa. Matkapoikien- lomapaketilla olimme Virossa. Hyvää palvelua :)

Arvosana matkatoimistolle:
SiljaLine5
21.06.2009 klo 14:49

Risteily tukholmaa oli upea, ja hyvin hoidettu. kiitokset siitä.

Arvosana matkatoimistolle:
onttopohjaoy
06.04.2009 klo 16:56

Olin viime kesänä Ahvenanmaalla ja kaikki sujui Ok!

Arvosana matkatoimistolle:
Anonyymi
31.03.2009 klo 15:27

Tukholman risteily ok, homma hoituu bussikuljetukset jne. Suosittelen!

Arvosana matkatoimistolle:
C
03.02.2009 klo 13:13

Kerran oltu Viron matkalla. Kaikki meni hyvin ja liityntäkuljetukset Helsinkiin olivat myös hyvä juttu! ei tarvinnut junia tai muita busseja vahdata.

Kokemuksia matkatoimistosta: Matkapojat


Arvosana matkatoimistolle:

Nimimerkkisi:

Vierailijoiden tulee vastata allaolevaan kysymykseen spämmin välttämiseksi.
Liity Napsuun, niin sinun ei tarvitse vastata näihin kysymyksiin enää.Pieni hetki, sivua ladataan.