Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Intia-keskus

Intia-keskus logo
  • Keskittynyt Intian matkoihin.
  • Toiminut yli 30 vuotta.
  • Välittää myös maailmanympärimatkoja.
  • Toimistoja seuraavissa kaupungeissa: Helsinki

Intia-keskus: Kokemuksia

Kerro kokemuksistasi!

Oletko ollut matkalla, jonka Intia-keskus on järjestänyt? Suosittelisitko tätä matkatoimistoa muille? Kerro kokemuksistasi!

Voit kertoa esimerkiksi matkajärjestelyjen toimivuudesta, opaspalveluista, matkatoimiston järjestämistä retkistä ja asiakaspalvelusta.

Risto
18.06.2021 klo 00:49

Ensimmäinen matka Intiakeskuksen kautta noin 30 vuotta sitten. Kamalaa säätöä ja loistavaa palvelua !

Arvosana matkatoimistolle:
Leena
15.02.2020 klo 09:45

Kaikki aina toiminut hyvin. Sri Lanka. New York-Costa Riga-Nyc (hotellit itse) ja Hua Hin. Kaikki kiitos Rajille.

Arvosana matkatoimistolle:
Merita
24.09.2019 klo 14:42

Todella tyytyväinen ollut tähän mennessä!

Matkustelija
24.09.2019 klo 14:41

Matkustelen todella paljon ja ostan yleensä lentoni aina Intia-Keskukselta. Ei mitään moitittavaa palvelussa! Erittäin ystävällinen mies aina vastassa. En tiedä miksi yrityksellä on huono maine, mutta kannattaa kokeilla niin huomaa, ettei ole huono vaihtoehto lippujen ostoon sekä matkojen suunnitteluun. Mies antoi riittävästi tietoa ja vastasi kaikkiin kysymyksiini hyvin. Hinnat tosin vaihtuvat hyvin nopeasti, mutta se on kaikkialla eli kannattaa muistaa, että hinnat ovat voimassa ainoastaan sillä hetkellä, jos ei varaa silloin lentoja niin ei kannatta yllättyä jos hinta nousee!

Arvosana matkatoimistolle:
Reppumies
15.02.2017 klo 22:56

Olen vakio asiakas!

Arvosana matkatoimistolle:
Anni
28.01.2016 klo 17:31

Olen käyttänyt Intia keskusta pariin kolme kertaa. Kaikki on toiminut loistavasti. Toimistossa hyvä palvelu. Liput ovat tulleet oikealla nimellä ja ajoissa. Lennot aikatauluissa ja hyvä palvelu. Suosittelen. Itse tulen käyttämään Intia Keskusta edelleenkin.

Arvosana matkatoimistolle:
K L
06.08.2015 klo 17:26

Matkatoimisto ei varaa matkoja ennakkoon seuraavaksi kaudeksi. Siis annetut hinnat pitävät paikkansa vain varaushetkellä - jo seuraavalla haulla matkan hinta voi olla toinen. Jos asiakas antaa nimen, sen pitää olla niin kuin passissa on merkitty. Kaikki matkatoimistot ja lentoyhtiöt veloittavat joko koko lennon tai muutosmaksun tai et pääse matkalle ollenkaan !

Arvosana matkatoimistolle:
kari eka
06.08.2015 klo 12:39

Kävin Kolkatalla - pieni kauneusleikkaus ( 2x )

Arvosana matkatoimistolle:
2.Aik.Matka Aasiaan
05.03.2013 klo 21:45

Matkat tehty. Itselle jäi varsin positiivinen kuva yrityksestä joskin maine on mitä on. Matka oli niinkun kuului, palvelu oli suht asiallista, hitusen parantimisen varaa, mutta sanotaan heti että parempaa kun aurinkomatkoilla,finnmatkoilla,tjäreborilla ymjne. 6lennosta kuudella oli toivotut ikkunapaikat, vaikka tätähän ei voi toisaalta varmistaa ilman lisämaksua. Käytän myös joskus tulevaisuudessakin kyseistä toimistoa, riippuen paljon kohteesta mutta takuulla siis tulen toimistoa käyttämään ennemmin tai myöhemmin. Tämä kaikki hoitui pelkästään sähköpostilla, joskis useampi posti. Ilman yhräkään puhelin soittoa tai paikalla käymättä, tässä on opittavaa suuremmilla matkatoimistoilla.

2.Aik.Matka Aasiaan
10.10.2012 klo 12:28

Ite varasin Thaimaaseen lennot jouluksi, laitan siitä vaikka tännekin palautetta kun matka on tehty. Pienellä jännityksellä matkaa ootellaan, varsin tietonen olen putiikin maineesta. Muutamia poimintoja tähän mennessä. Kaikki ihan ok -Palveluakin saa kun osaa pyytää, ekaan tarjoukseen pelkkä hinta mutta aikataulua pyytämällä se ilmesty sähköpostiin. Ekassa muuttu verot jolloin vaihdettiin halvempaan vaihtoehtoon lennot, jossa ollaan nytten pysytty. Verot voi todellakin pomppia jos lentoja ei välittömästi maksa. Ite silti seuraan tarkkaan miten lentohinta muuttuu esim supersaverilla,seat24,kilroy ymym. Tähän mennessä kaikki on hyvin. Palvelua saa esim enemmän kun aurinkomatkoilla ja finnmatkoilla. Viestittely hoituu sähköpostilla nopeasti ja helposti samaa ei voi sanoa muista toimistoista. Lopullinen arvostelu kun matka on ohitse.

Arvosana matkatoimistolle:
Mie vaan
02.10.2012 klo 22:18

http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/arkisto2011/verkkolehti-2-2011/intiakeskus-karajaoikeuteen http://www.kuluttajavirasto.fi/Page/62d8151c-ad82-46b0-9242-eb2d04aa9cea.aspx?groupId=a81c456d-1f85-4aeb-af05-7ab3ad80f256&announcementId=27035b8d-8984-4849-8efc-fc82b553db89 Hinnat pomppii verot nousee, bensanhinta nousee. Vaikka kaikilla muilla toimistolla hinta pysyy samana tai jopa laskee. Silti tää lafka väittää että verot on noussu. Ihme toimintaa, miten saa ees toimia. Tää on Suomi ja täälä noudatetaan Suomen lakia eikä minkään Intian lakia.

Anonyymi
29.12.2010 klo 21:20

Pelkkää huonoa kokoemusta kyseisestä matkatoimistosta. En voi suositella kellekään. Liput tulivat väärillä nimillä, eikä virheitä suostuttu oikaisemaan kuin maksua vastaan. Varausmaksujen jälkeen lentolippujen hinnat "alkoivat yllättäen nousta" ja useaan otteeseen täytyi maksaa lisämaksuja ennen kuin liput vihdoin toimitettiin, edelleenä väärillä nimillä. En voi käsittää, kuinka tällainen matkatoimisto voi toimia Suomessa joutumatta edes kuluttajaviraston mustalle listalle. Ymmärrän, että huijaamista ja rahan kiskomista tapahtuu usein kyseisen matkatoimiston kohdemaissa, mutta tätä toimistoa pitää varoa jo kotimaassa, niin uskomattomalta kun se tuntuukin.

onttopohjaoy
25.04.2009 klo 01:32

He tekivät vielä kymmenen vuotta sitten matkan uudelleen, siellä riittää kuulema katsomista.

Arvosana matkatoimistolle:
onttopohjaoy
25.04.2009 klo 01:29

Intiassa en itse päässyt käymään työesteiden yllättyksellisyydestä johtuen, mutta annoin matkani siskoni perhelle ja heidän matkansa oli ollut tosieksoottinen kokemus.

Arvosana matkatoimistolle:

Kokemuksia matkatoimistosta: Intia-keskus


Arvosana matkatoimistolle:

Nimimerkkisi:

Vierailijoiden tulee vastata allaolevaan kysymykseen spämmin välttämiseksi.
Liity Napsuun, niin sinun ei tarvitse vastata näihin kysymyksiin enää.Pieni hetki, sivua ladataan.