Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Helin Matkat

Helin Matkat logo
  • Erikoistunut yksilöllisesti suunniteltuihin kaukomatkoihin.
  • Perustettu vuonna 1984.
  • Toimistoja seuraavissa kaupungeissa: Helsinki, Jyväskylä

Helin Matkat: Kokemuksia

Kerro kokemuksistasi!

Oletko ollut matkalla, jonka Helin Matkat on järjestänyt? Suosittelisitko tätä matkatoimistoa muille? Kerro kokemuksistasi!

Voit kertoa esimerkiksi matkajärjestelyjen toimivuudesta, opaspalveluista, matkatoimiston järjestämistä retkistä ja asiakaspalvelusta.

Paljon matkustava
16.07.2021 klo 16:21

En ole kertaakaan päässyt siihen asti, että voisin kertoa itse matkan kokeuksista, kun koko matkasta ei tule mitään. Kerran aiemmin pyysin tarjousta ja kun lopulta san vastauken, matka oli kauan kauan sitten suunniteltu ja varattu toisne matkatoimiston kautta. Nyt taas sama juttu. Pyysin tarjousta 8 päivää sitten ja sellainen luvattiin. Kului 6 päivää ilman että kuului mitään, kysyin uudestan ja sanottiin, että ko. hö tulee huomenna töihin. No se tuli ja meni ja nyt siis 8 pivää ilman mitään ilmoitusta, onko koko tatjousta koskaan tulossakaan. Kaksi muuta matkatoimistoa antoivat vastaavan tarjouksensa samana päivänä. Ymmärrän, jos kiirettä, mutta jo 8 päivään j jo yhden kyselyn jälkeen ei voida mitään lyhytäkään vistiä laittaa, että kyllä tarjous on tulossa, niin ei kyllä kuulosta siltä, että heillä on mitään mielenkiintoa matkaa kohtaan. Kyseessä olisi kuitenkin ollut kalliimman uoleinen kaukomatka, joten ihmettelen enkä yritä jatkoss enää tätä matkatoimistoa käyttää.

Arja
22.01.2017 klo 19:20

Olemme käyttäneet Helin Matkojen palveluita useasti, sekä perheen kanssa, että pariskuntana matkustaen. Kohteina Malesia, Karibian risteilyt, Pohjois-Amerikka ja Mauritius. Kaikki järjestelyt ovat aina toimineet kellon tarkasti ja sovitusti. Palautteeseen on suhtauduttu asiallisesti. Tosin suurin osa palautteesta on ollut positiivista. Kaikki matkat on räätälöity täysin henkilökohtaisten mieltymystemme mukaan. Hotellit aina laadukkaita ja hyvällä maulla valittuja. Tänä päivänä hyvä henkilökohtainen palvelu on minulle tärkeää ja vaikuttaa matkatoimiston valintaan. Olen myös kilpailuttanut matkakohteitamme eikä Helin Matkojen hinnoittelu missään tapauksessa ole ylihinnoiteltua vaikka tottakai räätälöity matka hiukan seuramatkoja kalliimpi onkin. Tulen jatkossakin käyttämään Helin Matkojen palveluita

Arvosana matkatoimistolle:
Tiara
29.09.2014 klo 08:06

Suosittelen lämpimästi Helin Matkoja. Olimme aviomieheni kanssa kierroksella Kapkaupunki, Sydney, Auckland, Tahiti, Bora Bora, Los Angeles. Luvatut lentokenttäkuljetukset hoidettiin kuten pitikin, Papeetella saimme heti lentokentälle saavuttuamme paikallisiin kuljetuksiin liittyvät lisävoucherit ja tiesimme koko ajan niiden aikataulut. Neljän viikon ja 58 tunnin lentokoneessa istumisen aikana kaikki järjestelyt toimivat. Mieheni juhlapäivä oli huomioitu koko matkan ajan loistavasti, mistä olemme todella tyytyväisiä. Itselläni oli kolme vuotta sitten vastaava juhlapäivä, jonka vietimme Australiassa, mutta kansainvälinen Suomessa toimiva matkatoimisto ei ottanut asiaa millään tavoin huomioon. Tästä lähtien tilaamme vastaavat matkamme vain Helin Matkoilta.

Lea / Helin Matkat
11.09.2014 klo 13:40

Hei Susanna! Olen todella pahoillani kuullessani matkakokemuksistasi. Toivoisin, että olisit suoraan yhteydessä minuun, niin voisimme selvittää tämän asian. Mitä tahansa matkalla tapahtuukaan, niin ympärivuorokautinen hätänumeromme on asiakkaidemme käytettävissä. Lentojen viivästymiselle emme sinällään valitettavasti mitään voi, mutta lentoyhtiön velvollisuutena on auttaa matkustajat määränpäähän, ja myös me autamme järjestelyissä. Korvaamme toki kaikki puhelinkulut, joita asiakkaalle koituu, mikäli matkajärjestelyissä on ongelmia. Selvittäisimme mielellämme asian, joten olethan yhteydessä. Ystävällisin terveisin Lea Simpanen, toimitusjohtaja, Helin Matkat (yhteystietoni löydät nettisivuiltamme)

Susanna
12.06.2014 klo 16:06

Hei! Täällä myös pariskunta, jolle jäi erittäin huono maku Helin Matkojen toiminnasta. Matkustimme kaukokohteeseen Karibialle, jonka vuoksi luulimme valitsevamme luotettavan ja kokeneen matkanjärjestäjän, joilta saamme tarvittaessa apua ja tukea kohteeseen. Näin ei kuitenkaan ollut. Matkanjärjestäjä mainosti \"Paikallista agenttia\" sekä suullisesti että kirjallisesti, mutta kun kohteesta soitimme Suomeen asiasta oli yllätys melkoinen - tällä saarella ei kuulemma paikallista agenttia olekaan! Menivät hyvin vaikeaksi, kun näytimme nämä kirjalliset mainonnat agentista ja hänen käytettävyydestä kyseisellä saarella. Lisäksi apua ei tullut lentojen kanssa (kun lähdöt viivästyivät ja vaihdoille ei ehditty) - me itse soittelimme eri maiden kentille ja jonotimme palvelutiskeille ja hoidimme itsemme takaisin Suomeen. Tässä vain pari esimerkkiä. Tokihan Helin Matkan henkilökunta rupatteli puhelimessa pitkiä pätkiä, mutta ilman minkäänlaista apua - pesivät kätensä aivan kaikesta. Ison puhelinlaskun saimme näistä keskusteluista, ja kyllähän matkan hinnastakin vedetään pahasti välistä! Emme missään nimessä suosittele Helin Matkoja - 30 vuotta aktiivisesti matkustaneina ei mistään muusta matkatoimistosta ole tullut negatiivista sanottavaa.

kauas pois
18.02.2014 klo 09:04

Valitse joku muu matkanjärjestäjä. yhteydenotot viipyvät, matkasta annetut tiedot eivät pidä paikkaansa, asiakkaaseen suhtaudutaan ylimielisesti ja alentuvasti. Pahinta on, jos et voi luottaa matkanjärjestäjään

Matkaaja
08.02.2014 klo 21:42

En missään tapauksessa voi suositella. Vetäytyvät vastuusta juuri niin kuin joku muukin tuolla kirjoitti. Ammattitaito ei todellakaan ole sillä tasolla kuin väittävät. Virheitä tulee, aivan merkittäviä virheitä.

Tyytyväiset matkailijat
03.02.2013 klo 19:26

Olimme Helin Matkoilla Mauritiuksella 17.11 - 8.12.12. Ensimmäisen viikon vietimme saaren kaakkoisosassa Blue Bay´ssa ja kaksi viikkoa saaren länsiosassa Flic -en-Flac´ssa. Mennessä oli koneenvaihto Heathrowissa ja tulomatkalla Pariisissa. Kaikki toimi kuten oli sovittukin. Liitäntäkuljetukset Mauritiuksella lentokentän ja hotellien välillä sujui mutkattomasti paikallisen Mautourcon kautta. Kuljettajat olivat ystävällisiä ja kertoivat nähtävyyksistä matkan varrella. Toisella meistä on keliakia ja Helin Matkoilta varmistivat hotelleista etukäteen, että he pystyvät tarjoamaan gluteenitonta ruokaa. Molemmissa hotelleissa sekä Finnairin ja Air Mauritius -lennoilla mennen - tullen huolehdittiin erinomaisesti gluteenittomuus. Kohteissamme (Chante Au Vent ja Hotelli Hilton) suurin osa ruoista oli gluteenittomia. Henkilökunta oli tarkkana gluteenittomuuden suhteen.Lämpimät kiitokset Helin Matkoille hyvästä matkan suunnittelusta ja matkanjärjestelystä sekä ystävällisestä palvelusta! Matkamme oli erittäin onnistunut!

Arvosana matkatoimistolle:
TR
05.06.2012 klo 22:10

Helin matkat järkkäsi meille matkan Singaporeen ja Balille. Kaiken kaikkiaan matka oli elämämme paras. Emme olisi ikinä itse keksineet mennä Amediin, joka on upea paikka. Opaskirjamme ei sitä osannut hehkuttaa. Hienot vedenalaiset maisemat alkoivat suoraan hotellin edustalta. Rannalla oli enemmän paikallisia kuin turisteja ja ihmiset olivat todella ystävällisiä. Pieniä kömmähdyksiä Helin matkojen taholta tuli. Ensinnäkin meille pienten lasten (9 kk ja 3 v) kanssa matkustaville tarjottiin ensin erittäin pitkää lentoa Lontoon ja Hong Kongin kautta, ja saimme itse ehdottaa nopeampaa reittiä Singaporen kautta. Liput luvattiin 2 vk ennen matkaa, mutta ne tulivat myöhässä aiheuttaen turhaa epäilyä Helin matkojen luotettavuudesta. Kolmanneksi kysyessämme adapterin tarpeesta meille suositeltiin sellaisen hankkimista, vaikka Balilla käy samanlainen pistoke kuin Suomessakin. Asia selvisi nopeasti googlettamalla. Pieniä asioita, mutta juuri tällaisten juttujen takia halusimme räätälöidyn valmismatkan, että joku tietäisi ja olisi miettinyt tuollaiset jutut. Kolme neljästä meille järkätystä hotellista oli vähintäänkin hyviä ellei erinomaisia. Yksi, Rama Phala Ubudissa taas sellainen, ettei sitä voi suositella kenellekään. Mielestäni Helin matkat on kelpo vaihtoehto kun haluaa laadukkaalle kaukomatkalle itselle aiemmin tuntemattomaan maahan eikä halua ottaa riskiä huonoista kohde/hotellivalinnoista.

Arvosana matkatoimistolle:
Rouva 2009
04.09.2010 klo 15:47

Laitoin palautetta tuonne Mr Traveliin kun vertasin siellä Helin Matkojen ja Mr Travelin palveluita. Tässä samasta palautetta teille: Vähän säätämisen maku jäi - siis Mr Travelista! En matkalle asti päässyt heidän kauttaan mutta tarjousta pyysin muiden ohella. Mr Travelin tarjousta jouduin odottelemaan pisimpään (yli viikon!) Kun soitin tarjouksen perään jouduin taas odottelemaan vastausta aika kauan soittoni jälkeen. Ja jotenkin minua palvellut myyjä oli aika kyllästyneen oloinen elämäänsä puhelimessa. tuli sellainen olo että \"anteeksi kun soitan teille...\" Otin matkan sitten Helin Matkoilta jossa hinta oli melko samoissa mutta sain vastaukset nopeammin ja koin että minua tosiaan palveltiin - ei mennyt kun päivä kun olin tarjousta pyytänyt ja minulle soitettiin sieltä ja haastateltiin perusteellisesti mitä matkalta haluan! Kyseessä oli häämatkamme joten halusimme panostaa siihen ja koin että Helin Matkoilla myös he halusivat panostaa meidän matkaamme. Hyvä ja onnistunut matka olikin! Mr Travelistä jäi mieleen aika välinpitämätön asenne asiakasta kohtaan.

Arvosana matkatoimistolle:
namastee
27.04.2010 klo 09:11

Aivan loistavaa palvelua ja ihana matka Intiaan, Keralaan! Kaikki toimi hyvin sekä matkaa varatessa että kohteessa. Saimme asiantuntevaa palvelua virkailijalta ja vältimme häsläämisen itse. Intia oli tosi erilainen kokemus. Suurkiitokset aivan loistavasta matkasta!!

Arvosana matkatoimistolle:
Aina lähtökuopassa
11.04.2010 klo 17:02

Suosittelen! Räätälöivät meille matkan kuukauden varoitusajalla Malediiveille ja minä kerkesin välissä itse sekoilemaan ja muuttelemaan suunnitelmia pariinkin otteeseen! Helin matkat piti asiat hoidossa ja järjestyksessä. Ottivat huomioon meidän toiveemme erittäin hyvin eivätkä hermostuneet kun minä vekslasin ja jätin kaiken viime tippaan. S U O S I T T E L E N erittäin erittäin lämpimästi!

Arvosana matkatoimistolle:
En suosittele
30.08.2009 klo 14:27

En voi suositella Helin Matkoja. Tädit väsäävät kukkasin koristeltuja vaaleanpunaisia voucher-papereita niin tohkeissaan, että olennaiseen keskittyminen unohtuu. Jo alkuvaiheessa varauksen tehtyämme meinasimme jäädä sittenkin ilman lentoa Helin Matkojen virkailijan virheen vuoksi. Tämän seurauksena jouduimme muuttamaan matkasuunnitelmaamme, jotta pääsimme matkaan. Matkalla määränpäähän lensimme ensin Atlantin yli, jonka jälkeen meillä piti olla 2h vaihto toiseen koneeseen ja lopulliseen kohteeseen. Saimme keskellä yötä täysin vieraassa paikassa huomata, että meillä ei tätä jatkolentoa ollut, koska Helin Matkat ei ollut maksanut laskua. Ostimme itse liput jatkolennolle, jouduimme tosin odottamaan 5h koneen lähtöä, koska suunniteltu lento oli täynnä. Tätä soppaa sitten selvitettiin Helin Matkojen kanssa, johon heidän reagointiaikansa oli varsin pitkä. Halusin kannattaa suomalaista yrittäjyyttä ja siksi matkan heidän kauttaan alunperin varasin. Mutta ensi kerralla käytän "oikeaa" matkatoimistoa, jotka osaavat asiansa.

Arvosana matkatoimistolle:
Perhe Keski-Suomesta
20.07.2009 klo 23:30

Olimme heidän järjestämällään matkalla. Kun tuli hankaluuksia paluulennon kanssa (sykloni sulki lentokentän), matkatoimisto pyrki vetäytymään vastuustaan. Jäi huono maku. Toimii hyvin kun matkalla ei tule yllätyksiä.

SiljaLine5
20.07.2009 klo 23:16

Hyvää palvelua yms.

Neljää kertaa Helin matkalla tähän mennessä
22.02.2009 klo 10:15

Kirkkaasti paras matkatoimisto Suomessa

Arvosana matkatoimistolle:

Kokemuksia matkatoimistosta: Helin Matkat


Arvosana matkatoimistolle:

Nimimerkkisi:

Vierailijoiden tulee vastata allaolevaan kysymykseen spämmin välttämiseksi.
Liity Napsuun, niin sinun ei tarvitse vastata näihin kysymyksiin enää.Pieni hetki, sivua ladataan.