Aventours

Aventours logo
  • Matkapaketteja rantalomakohteisiin.
  • Paljon lähtöjä maakuntakentiltä.
  • Osa pohjoismaista Aventura-matkanjärjestäjäkonsernia.

Aventours: Kokemuksia

Kerro kokemuksistasi!

Oletko ollut matkalla, jonka Aventours on järjestänyt? Suosittelisitko tätä matkatoimistoa muille? Kerro kokemuksistasi!

Voit kertoa esimerkiksi matkajärjestelyjen toimivuudesta, opaspalveluista, matkatoimiston järjestämistä retkistä ja asiakaspalvelusta.

Paljon matkustanut
04.11.2023 klo 17:16

Olimme matkalla Rovaniemi - Kos, lähtö klo 10.00, perjantaina 21.10.
Mukava matkatunnelma lentokentällä, onpa ihanaa lähteä aurinkoon ja lämpöön.
Koneeseen, ja sitten pörrättiin kiitoradalla - ja sitten pörrättiin kiitoradalla… vähitellen kone ohjattiin sivuun. No, mitäs nyt, ihmeteltiin?
Joo, jotain pientä ongelmaa… Kaksi tuntia istuttiin koneessa kentällä, oli vaihdettava jokin osa.
Viimein lähdettiin. Oli ahdistavaa, mikähän osa? Päästäänkö perille.
Niiden kahden tunnin jälkeen meni vielä melkein kaksi tuntia, ennen kuin lentoemännät huomasivat, että täällähän on asiakkaita. Vilistivät yhden kerran siitä ohi, ottivat kuitenkin tilauksia. Ja siinäpä se oli. Ei saanut enää mitään, he poistuivat verhojen taakse. Mutta olihan heillä hienot, samanlaiset nutturat!


Takaisin tullessamme sama lentoyhtiö tietenkin. No, jo tuttua, tietenkin lähtö myöhästyi lähes kaksi tuntia.
Kuitenkin tyytyväisinä koneeseen, olihan kiva loma, ja ehkäpä vaikka pienen viinipullon voisi tilata kotimatkalla.
Siinä taas istuttiin ja istuttiin. Joskus parin tunnin päästä lentoemännät havahtuivat kirjojensa äärestä.
No, siis onko täällä taas asiakkaita!
No, he olivat toki varustautuneet hyvin: nyt palvellaan matkustajia!
Kyllä todella. Tarjolla oli vettä pahvimukista. Eikä maksanut mitään!
Yksi koneen loppupäässä istunut matkustaja kertoi, että vesi oli maistunut homeiselta. Siellä istuneet olivat käyneet kaatamassa vedet vessaan.

Lentoyhtiö ENTERAIR, puolalainen.
Olen sitä mieltä, että Aventoursin olisi syytä vaihtaa lentoyhtiöitä.

Arvosana matkatoimistolle:
Tyytymätön matkailija
15.10.2023 klo 10:42

Aivan sysi yhtiö. Kerran tehty matka yhtiön kanssa, jäi viimeiseksi kerraksi. Oppaat odottivat tullessa kentällä ja saimme ohjelappusen kohteesta. Opas kävi puhumassa bussissa,mutta lähti pois ja matkustajat jäivät kuskin kanssa oman onnensa nojaan. Paluupäivä suomeen oli farssi. Järjetöntä sekoilua. Bussin oli tarkoitus saapua klo 14.10 hotellille, mutta sinne tuli vain yksi bussi. Tarvittiin kaksi, koska matkustajia oli paljon. Joten menimme ensimmäisen bussin kyytiin. Kun olimme päässeet istumaan, selvisi että meidän pitäisi poistua bussista. Sitten ei yhtäkkiä tarvinnutkaan. Se bussi, jolla meidän olisi pitänyt oikeasti mennä, saapui hotellille klo 14.30. jotkut olivat saaneet viestin, että bussi tulee puolelta ja jotkut kymmentäyli. Lentokentälle päästessä oppaat olivat siellä vastassa, joka on mielestäni ihan turhaa. Ois ehkä pitänyt olla ohjeistamassa asiakkaita siellä busseilla, eikä seisomassa hymyillen kansio kainalossa kentällä. Joo, eipä tarvi käyttää uudestaan tämän yhtiön palveluita.

Arvosana matkatoimistolle:
Reissuun
23.08.2023 klo 21:22

Rodoksella käytiin Aventoursin lomalennoilla. Täysin moitteetta kaikki sujuu paitsi lennot oli myöhässä pari tuntia molempiin suuntiin mennessä.

Arvosana matkatoimistolle:
Seinäjoki ok
24.02.2023 klo 10:03

Olin ystäväni kanssa viime syksynä Rhodoksella. Lähdimme matkalle siistä syystä, että lähtö oli omalta kotikentältä - Seinäjoelta. Olimme hieman ennakkoluuloisia matkan suhteen, koska emme tienneet mitään ko matkatoimistosta. Ennen lähtöä otin selvää asioista niin paljon kuin mahdollista. Ennakkoluulot olivat ihan TURHIA. Alusta loppuun matka sujui erittäin hyvin. Lennot olivat ihan ok, vaikka tarjottavat loppuivat kesken. Takaisin tullessa osasimme jo varautua! Paikanpäällä ei ollut mitään moittimista. Aikataulut toimivat ja oppailta sai apua mikäli sitä tarvitsi. Olen jo suositellut ko matkatoimistoa muillekin tuttavilleni.

Arvosana matkatoimistolle:

Kokemuksia matkatoimistosta: Aventours


Arvosana matkatoimistolle:

Nimimerkkisi:

Vierailijoiden tulee vastata allaolevaan kysymykseen spämmin välttämiseksi.
Liity Napsuun, niin sinun ei tarvitse vastata näihin kysymyksiin enää.Pieni hetki, sivua ladataan.