Kuvaus: | Kreikkalaista ruokaa&juomaa |
Käyttäjä: | julu11 |
Lisätty: | 01.08.2008 |
Kommentit
Aikojen alussa terästivät ja sitten porukka rupes vaatiin sitä pihkalla terästettyä viiniä...ja hyvää on.
Tämä on viininasiantuntujoiden väite ja pitävät myös Retsinaa siten pilkkanaan, samoin Kreikkalaista keittiötä ei oikein arvosteta maailman suurten joukossa. Tosi on, että Retsina on vain Kreikkalainen erikoisuus ja alkujaan on tehty em menetelmällä eli\"huononmakuista viiniä on parannettu erityisellä vain Kreikasta saatavalla pihkalla\". Samoin pihkaa on käytetty viiniastian reunojen tilkkeeksi...ja siitä maku. Mausta pidettiin ja sitten sitä lisätään viiniin. Oma suuni sanoo, että jääkaappikylmä retsina erinäiset kreikkalaiset mezet ja ruuat sopivat kyllä suomalaiseen makuun ja suuhun kuin \"hunaja makeiseen\". Kiitos kommentistasi.
Miks vaan kreikkalaiset tekee retsinaa? Hyvä retsina on hyvää. Mutta tule mieleen ajatus että terästääkö ne pihkalla sen huonolaatuisn viinin vai mistäon kysymys?