Titiuu: Omat matkat

Titiuu

nainen
Liittynyt: 19. helmikuuta, 2009

Tulevat matkat

Titiuu ei ole lisännyt yhtään tulevaa matkaa.

Menneet matkat

  • Pärnu
    Lähtö: Toukokuu, 2009
    Paluu: Kesäkuu, 2009
    Lähdemme kesälomalle Pärnuun. Matkustamme omalla autolla ja asumme vuokravälitysfirman kautta vuokratussa asunnossa. Odotamme jo kesää kovasti!
  • Riika
    Lähtö: Marraskuu, 2008
    Paluu: Marraskuu, 2008
    Karkumatka arjesta kahdestaan mieheni kanssa, ilman lapsia. Riika on kaunis kaupunki, mukavia ravintoloita ja ostoksia. Sopivan lähellä ja sopivan romanttinen tämäntyyppiseen karkumatkaan.
  • Kuressaare
    Lähtö: Elokuu, 2008
    Paluu: Elokuu, 2008
    Pärnusta ajoimme omalla autolla kolmeksi yöksi Saarenmaalle, Kuressaareen. Pieni, sievä, rauhallinen kaupunki. Linnahotellin kahden huoneen sviitti oli kiva lapsiperheelle.
  • Pärnu
    Lähtö: Heinäkuu, 2008
    Paluu: Elokuu, 2008
    Viikko Rannahotellissa Pärnussa, todellinen rantaloma auringossa!
  • Riika
    Lähtö: Syyskuu, 2007
    Paluu: Syyskuu, 2007
    Romanttinen reissu puolison kanssa ilman lapsia, harvinaista herkkua. Riian vanha kaupunki on ihana paikka kävellä käsi kädessä ja käydä syömässä romanttisesti.
  • Pärnu
    Lähtö: Kesäkuu, 2007
    Paluu: Kesäkuu, 2007
    Mukava perheloma Kurgo Villassa.
  • Pärnu
    Lähtö: Elokuu, 2006
    Paluu: Elokuu, 2006
    Perheloma Strand hotellissa. Sadepäivinä pelasti hotellin allasosasto, pieni eikä vesiliukumäkiä, mutta pienet lapset pääsevät mukavasti polskimaan ja aikuisetkin "lillumaan" vedessä tarpeeksi. :-)
  • Tallinna
    Lähtö: Toukokuu, 2005
    Paluu: Toukokuu, 2005
    Leppoisalla asenteella tehty perhelomamatka Tallinnaan ollessani pitkälti raskaana kolmatta lasta. Käytiin eläintarhassa ym. ja oli mukavaa, kesäinen sää ja hotelli Wana Viru keskeisellä paikalla vanhassa kaupungissa täydensivät loman onnistumista.
  • Tallinna
    Lähtö: Helmikuu, 2005
    Paluu: Helmikuu, 2005
    Kahdestaan miehen kanssa karkumatkalla, hotelli Domina Cityssä. Hotelli on hyvä romanttiselle lomalle, hyvällä paikalla ja viehättävä vanha rakennus.
  • Afitos
    Lähtö: Syyskuu, 2001
    Paluu: Syyskuu, 2001
    Pikalähtöreissu Kreikkaan viikoksi silloin 11-vuotiaan veljeni ja 1-vuotiaan tyttäreni kanssa. Kohde oli hyvä meidän porukalle, pieni rauhallinen kreikkalaiskylä. Kauden viimeinen lomaviikko, joten paikka oli sitäkin rauhallisempi. Oli aivan ihanaa ja tunnelmallista, paikallisten myymälöiden ja ravintoloiden henkilökunta muisti jo tuloa seuraavana päivänä lasten nimet ja huuteli heille nimeltä, että JASSU! Aamuisin haimme leipomosta tuoreita leivonnaisia ja päivisin menimme pienille mukulakivirannoille pulikoimaan. Olimme Aurinkomatkojen reissussa, ja matkanjärjestäjän retket olivat kiinnostavia mm. lähiseudun kiertoajelu viinitilakäynteineen ym. ja erityisen hyvä oli laivaristeily luostarivaltio Athoksen rannikkoa pitkin.
  • Kathmandun Laakso
    Lähtö: Elokuu, 1998
    Paluu: Marraskuu, 1998
    Kolmen kuukauden reissu Nepaliin, työharjoittelu Katmandussa sairaalassa. Matkan aikana käytiin monessa paikassa Katmandun laakson alueella sekä Pokharassa ja Chitwanin kansallispuistossa. Matkat teimme Aeroflotilla Moskovan kautta, edullinen ja ihan ok matkustustapa.
  • Tallinna
    Lähtö: Maaliskuu, 1998
    Paluu: Maaliskuu, 1998
    Useita risteily- ja yhden yön hotellireissuja olen Tallinnaan tehnyt, mutta tämä on se pisin reissuni! Olin hiukan yli 3 viikkoa Tallinnassa, työharjoittelussa lastensairaalassa. Vanha kaupunki ja muutakin Tallinnaa tuli koluttua, mm. osastonhoitajan komennosta terveydenhoitomuseo vanhassa kaupungissa. Se onkin ihan kiinnostava paikka, ja oli ainakin silloin vielä ilmainen! Tällä reissulla tutustuttiin todenteolla julkiseen liikenteeseen, kun ajettiin töihin ja vapaa-ajalla. Tallinnassa on hyvä julkisen liikenteen verkosto, ja se on suhteellisen helppo käyttää. Lippuja kannattaa ostaa usean päivän lippu, niin voi ajella vapaasti miettimättä maksua kulkuneuvossa.
  • Barcelona
    Lähtö: Lokakuu, 1997
    Paluu: Lokakuu, 1997
    "Naisten lomaviikko" äitini kanssa. Asuimme Ramblasin varrella, istuimme katukahviloissa ja äitinikin ihastui kaupunkiin, kannatti yllyttää hänet lähtemään! Kävimme matkanjärjestäjän retkellä Montserratin luostarissa ja Torresin viinitilalla, todella hyvä retki. Luostari on jännittävällä paikalla vuorenseinämällä, korkeanpaikankammoinen äitini oli melko hysteerinen bussissa matkalla luostariin ja luostarista pois... Kävimme paikallisjunalla rantakaupunki Sitgesissä, tunnelma oli hyvin jännittävä ja erikoinen, kesäkaupungin hiljennyttyä syksyyn. Kävimme jossain museossa Sitgesissä, joku vanha talo, josta jäi mieleen todella hyvä ja innostunut opas. Opimme mm. jouluhalko-tarinan, kuinka lapset joulukuussa "syöttävät" huovan alla olevaa halkoa keittiössä - ja sitten jouluna mätkivät halkoa kepeillä saadakseen kiitokseksi herkuista lahjoja. :-) Barcelona on ihana kaupunki!
  • Pariisi
    Lähtö: Kesäkuu, 1994
    Paluu: Elokuu, 1994
    Työreissu Ranskaan eli kesätyö Pariisin Disneylandissa, silloin Euro Disney. Asuin Marne-la-Valleessa huvipuiston lähellä, josta oli suora paikallisjunalinja Pariisiin. Pariisissa käytiin monta kertaa eri paikoissa. Ikimuistoisia ovat mm. itsenäisyyspäivän ilotulitus 14.7. ja Gare D'Orsayn museo sekä Versaillesin linna. Tietysti parasta reissussa oli työpaikkani eli Disneyland. Hulvattoman hauska paikka, laitteilla jaksoi ajella harva se päivä kolmen kuukauden ajan.
  • Dublin
    Lähtö: Heinäkuu, 1992
    Paluu: Heinäkuu, 1992
    Toinen interrail-reissu. Alkumatkasta Irlantiin, jossa pysähdykset Dublin - Galway - Cork. Todella viehättävä maa ja ystävälliset ihmiset! Irlannista melko lailla suoraa putkea Espanjaan, jossa taas majoitumme tuttavien asunnolla Fuengirolassa. Sieltä teimme retken mm. Sevillan maailmannäyttelyyn kesän helle-ennätystä hipovana päivänä. Fuengirolasta matkustimme jokuseksi päiväksi Barcelonaan taas tuttavan luo, olimme Barcelonassa olympialaisten avajaisten aikaan, tunnelma oli korkealla! Barcelonasta kotiin Euroopan läpi. Matkalla pysähdyimme Kielin lähellä maatilalle, jossa reilikaverini oli aiemmin ollut kesätöissä.
  • Fuengirola
    Lähtö: Heinäkuu, 1991
    Paluu: Heinäkuu, 1991
    Interrail-reissu ystäni kanssa. Reitti Ruotsi - Tanska - Saksa - Ranska (Pariisissa pysähdys) - Espanja, jossa asuimme muutamia viikkoja tuttavien asunnolla Fuengirolasta. Fuengirolasta matkustimme muutamaksi yöksi Barcelonaan, ja siitä kotiinpäin Euroopan läpi.
Pieni hetki, sivua ladataan.