Pärnu

 • Pärnu, Viro
 • Pärnu, Viro
 • Pärnu, Viro
 • Pärnu, Viro

Pärnun sääennuste

to 25.5.

Mahdollisia sadekuuroja
17°C | 8°C
6 m/s

pe 26.5.

Puolipilvistä
19°C | 7°C
5 m/s

la 27.5.

Enimmäkseen pilvistä
16°C | 8°C
4 m/s

su 28.5.

Puolipilvistä
18°C | 12°C
5 m/s

ma 29.5.

Mahdollisia sadekuuroja
18°C | 9°C
6 m/s

ti 30.5.

Puolipilvistä
17°C | 8°C
4 m/s

ke 31.5.

Puolipilvistä
18°C | 8°C
5 m/s

Valmismatkoja Pärnuun

Seuraavat matkatoimistot järjestävät Pärnun valmismatkoja:

Matkakohteita Pärnun lähellä

Suosittuja hotelleja Pärnussa

 • kohtuullinen hotelli, mutta pieniä puutteita

  Hotelli: Kurgo Villa

  Olimme Kurgo villassa heinäkuussa 2016. Lasten leikkipaikka oli hyvä ja piha hoidettu ja aidattu. Erittäin suurena miinuksena kuitenkin uima-allas, jonka vesi oli täysin vihreää, leväkerroksen peittämää ja uimakelvotonta. Valitsimme hotellin juuri ulko-altaan vuoksi, mutta sitä ei voinut käyttää ollenkaan. Respa sanoi, että allasvesi oli uimakelpoista, mutta hotellin johto myönsi veden olevan keväistä ja uimakelvotonta. Lupasivat tehdä asialle jotain, mutta eivät saaneet tehtyä kuitenkaan vedelle mitään kuuden päivän aikana. Aamuisin altaan portaille käytiin laittamassa aurinkotuoli esteeksi, jonka joku siirsi päivän aikana pois ja jotkut hullut siinä jopa uivat. Aamiainen oli ihan ok, joskin pientä vaihtelua olisi kaivannut esim. leipävalikoimaan, tarjolla oli vain paahtoleipää ja virolaista "ruisleipää". Muuten emme ravintolan palveluita käyttäneet. Huone oli hieman epäsiisti, edellisen asukkaan sukat olivat jääneet lattialle. Olimme...  Lisää...

  Olimme Kurgo villassa heinäkuussa 2016. Lasten leikkipaikka oli hyvä ja piha hoidettu ja aidattu. Erittäin suurena miinuksena kuitenkin uima-allas, jonka vesi oli täysin vihreää, leväkerroksen peittämää ja uimakelvotonta. Valitsimme hotellin juuri ulko-altaan vuoksi, mutta sitä ei voinut käyttää ollenkaan. Respa sanoi, että allasvesi oli uimakelpoista, mutta hotellin johto myönsi veden olevan keväistä ja uimakelvotonta. Lupasivat tehdä asialle jotain, mutta eivät saaneet tehtyä kuitenkaan vedelle mitään kuuden päivän aikana. Aamuisin altaan portaille käytiin laittamassa aurinkotuoli esteeksi, jonka joku siirsi päivän aikana pois ja jotkut hullut siinä jopa uivat. Aamiainen oli ihan ok, joskin pientä vaihtelua olisi kaivannut esim. leipävalikoimaan, tarjolla oli vain paahtoleipää ja virolaista "ruisleipää". Muuten emme ravintolan palveluita käyttäneet. Huone oli hieman epäsiisti, edellisen asukkaan sukat olivat jääneet lattialle. Olimme piharakennuksessa, sijainti sinänsä oli loistava. Kuumimmilla helteillä varmaankin tukalan kuuma, mutta 20 asteen keleillä vielä ihan siedettävä. Huonetta ei siivottu koko aikana, ainoastaan pyyhkeet vaihdettiin tarvittaessa. Lapset nukkuivat patjoilla lattialla, josta pieni miinus. Sijainti oli loistava ja Pärnun parhaaseen pizzeriaan, Stefaniin, vain parinsadan metrin matka. En kuitenkaan suosittele paikkaa, jos valitsee hotellin uima-altaan perusteella. Me emme siinä pystyneet uimaan.

  Kohde: Pärnu, Viro Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 12.08.16 Kategoria: Pärnun hotellit
 • Ulkoiset puitteet kunnossa, mutta...

  Hotelli: Kurgo Villa

  Hotelli oli ulkoisesti hyvässä kunnossa, mutta palveluissa oli toivomisen varaa. Puhtaiden pyyhkeiden saanti tökki koko ajan, niitä piti käydä pyytämässä respasta. Lattialle kertyi hiekkaa, koska kynnysmattoa ei ollut, lattiaa ei siivottu koko aikana. Vuoteita ei sijattu. Henkilökunta näytti koostuvan enimmäkseen koulutytöistä. Aamupala oli hyvä.

  Kohde: Pärnu, Viro Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 21.07.16 Kategoria: Pärnun hotellit
 • Steffani, viihtyisä, kelvollinen

  Piristävä poikkeus kalliiden laihdutusruokapaikkojen joukossa on Steffani, Nikolai 24. Alkuruoaksi otimme tonnikalasalaatin jaettavaksi meille kahdelle - ja jaettavaa riitti! Jaoimme myös pitsan - ja siinäkin riitti jakamista. Annokset siis runsaat ja maukkaat. Myös talon viini oli kelvollista ja kohtuuhintaista. Ehdottomasti suositeltava varsinkin, jos on nälkä. Hyttyset olivat ainoa pikku riesa tässä terassilla.

  Kohde: Pärnu, Viro Lähettäjä: JeppeT
  Lisätty: 23.06.16 Kategoria: Pärnun ravintolat ja baarit
 • kallista laihdutusruokaa / Hea maa ja Supelsaksad

  Ravintola Hea Maa oli saanut hyviä mainintoja joillakin nettisivuilla, niin kokeilimme sitä. Sijainti on sisäpihalla komeassa vanhassa rakennuksessa, sisustus siihen hyvin sopiva. Otimme pääruoaksi kalaa hernepyreellä - muusiin oli saatu vihreä väri herneillä. Valitettavan pieni annos oli, vaikka hinta ei ollut pieni. Suosittelemme laihduttajille. Toinen laihduttajille sopiva olisi Supelsaksad, Nikolaikadulla Supel.-kadun kulmassa. Talo on kaunis, piha pöytineen samoin. Kivoja yksityiskohtia on loputtomasti. Ruoka oli hyvää: Miten sipulikeitosta tai piimäkeitosta saakin niin maukkaan! Ongelmana ainoastaan pienenpieni kalorimäärä, joka ei oikein riitä miehille. Pääruokalista oli hyvin vaatimaton sekä pituudeltaan että annosten laadun suhteen, joten emme illastaneet täällä. Suosittelemme vain laihduttajille.

  Kohde: Pärnu, Viro Lähettäjä: JeppeT
  Lisätty: 23.06.16 Kategoria: Pärnun ravintolat ja baarit
 • lupaa paljon, antaa vähän

  Hotelli: Estonia Resort Spa

  Hotelli Estonia Resort Spa lupailee kaikenlaista, mutta toteutus on heikko. Hotelli on tosin remontoitu vuosi sitten, mutta tärkeitä yksityiskohtia on jäänyt puuttumaan. Huoneessa ei ole jääkaappia, ei kunnollista nojatuolia, ei vetolaatikoita pikkutavaran säilytykseen. Komeron hyllyt eivät sovi pikkutavaralle. Jääkaappi olisi tarpeen. Wc on hyvin pieni. Lisäksi huoneessa mönki muurahaisia, kaikkialla. Pienenpieni vedenkeitin sekä kaksi kahvikuppia huoneesta löytyy, ja wifi toimii. Valitsimme tämän hotellin kylpylän takia, kun lupailtiin mm aamu-uintimahdollisuutta. Ainoa uintikelvollinen 20 m allas oli pilattu löhöilypömpeleillä ja -altailla sekä portailla, niin että missään ei mahtunut uimaan. Yksi saunoista antoi hyvät, kosteat löylyt. Allasbaarissa ei ollut henkilökuntaa niinä kertoina, jolloin olimme kylpemässä. Aamiainen tapahtuu hienon näköisissä puitteissa. Valitettavasti puitteet eivät riitä. Mielestäni...  Lisää...

  Hotelli Estonia Resort Spa lupailee kaikenlaista, mutta toteutus on heikko. Hotelli on tosin remontoitu vuosi sitten, mutta tärkeitä yksityiskohtia on jäänyt puuttumaan. Huoneessa ei ole jääkaappia, ei kunnollista nojatuolia, ei vetolaatikoita pikkutavaran säilytykseen. Komeron hyllyt eivät sovi pikkutavaralle. Jääkaappi olisi tarpeen. Wc on hyvin pieni. Lisäksi huoneessa mönki muurahaisia, kaikkialla. Pienenpieni vedenkeitin sekä kaksi kahvikuppia huoneesta löytyy, ja wifi toimii. Valitsimme tämän hotellin kylpylän takia, kun lupailtiin mm aamu-uintimahdollisuutta. Ainoa uintikelvollinen 20 m allas oli pilattu löhöilypömpeleillä ja -altailla sekä portailla, niin että missään ei mahtunut uimaan. Yksi saunoista antoi hyvät, kosteat löylyt. Allasbaarissa ei ollut henkilökuntaa niinä kertoina, jolloin olimme kylpemässä. Aamiainen tapahtuu hienon näköisissä puitteissa. Valitettavasti puitteet eivät riitä. Mielestäni kahviautomaatista pitäisi joka hetki saada kahveja, jopa eri laatuja. Pienellä odotuksella sain peruskahvia, lattenappi ei antanut mitään, kun kukaan ei ehtinyt huoltaa konetta. Juoma-automaatillakin oli ongelmia. Vedessä ja mehussa oli ruskeita paakkuja, likakökköjä. Välillä siihen ilmestyi lappu EI TÖÖTÄ. Samppanjaa oli tarjolla joka aamu, mutta se nyt vain ei maistunut. Tallelokero sijaitsee muuten vastaanoton vieressä. Hotellin sijainti on aika hyvä, rannan ja keskustan puolivälissä, kumpaankin melko lyhyt kävely.

  Kohde: Pärnu, Viro Lähettäjä: JeppeT
  Lisätty: 23.06.16 Kategoria: Pärnun hotellit

 

Oletko käynyt Pärnussa?Kirjoita omista kokemuksistasi Pärnussa! Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.
Pärnun matkakuvat
Vieras    18.08.2014

 

Oletko menossa Pärnuun?Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

JeppeT

Kohde: Pärnu
Ajankohta: Kesäkuu 2016
Kommentti: köyhän suomalaisen etelänkohde on viro, mutta pärnussa on kyllä jo turistihinnat
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

Heeri

Kohde: Pärnu
Ajankohta: Toukokuu 2015
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

Heeri

Kohde: Pärnu
Ajankohta: Kesäkuu 2014
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

helmi66

Kohde: Pärnu
Ajankohta: Tammikuu 2012
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

Edith

Kohde: Pärnu
Ajankohta: Elokuu, 2008
Kommentti: kaunista mutta sää ei oikein suosinut, niinpä jäi rantakävelyksi, ei meressä uintia
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

 

Oletko vieraillut Pärnussa?Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Pärnusta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Viro
Englanninkielinen nimi: Pärnu
Tunnetaan myös nimellä: Pernau
Etäisyys Helsingistä: 201 km
Lentoaika-arvio:[1] 0h 40min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikaero Suomeen: Ei tiedossa.

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +372
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Viro
Suomen suurlähetystö Virossa
Viron suurlähetystö
Ulkoasiainministeriön matkustustiedote: Viro
Englanninkielinen Wikipedia: Pärnu
Suomenkielinen Wikipedia: Pärnu
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Pärnu
Pieni hetki, sivua ladataan.