Tallinna

 • Tallinna, Viro
 • Tallinna, Viro
 • Tallinna, Viro
 • Tallinna, Viro
 • Tallinna, Viro
 • Tallinna, Viro
 • Tallinna, Viro
 • Tallinna, Viro

Tallinnan artikkelit

10 vinkkiä: Tallinnaa ristiin rastiin

Entistä useampi suomalainen matkaaja löytää nykyään myös Tallinnan modernin ja trendikkään puolen. Kaupunki on kehittynyt huimasti uudelleen itsenäistymisensä jälkeen eli reilun 20-vuoden aikana. Suomen kieltä puhuvat enää vanhemmat ihmiset. Nuorten kanssa tulee hyvin toimeen englannilla. Palvelu on parantunut aivan eri tasolle, kun kommunismin jälkeisessä Tallinnassa. Lue lisää...

Tallinnan sääennuste

ma 24.4.

Lumisadetta
8°C | 1°C
4 m/s

ti 25.4.

Mahdollisia sadekuuroja
8°C | 1°C
6 m/s

ke 26.4.

Lumisadetta
5°C | -1°C
8 m/s

to 27.4.

Puolipilvistä
8°C | -1°C
3 m/s

pe 28.4.

Pilvetöntä
9°C | 2°C
4 m/s

la 29.4.

Mahdollisia sadekuuroja
7°C | 1°C
5 m/s

su 30.4.

Puolipilvistä
9°C | 2°C
5 m/s
Lisää valmismatkoja Tallinnaan

Matkakohteita Tallinnan lähellä

Suosittuja hotelleja Tallinnassa

 • Huijaavat rahasi

  Hotelli: PK Ilmarine Hotel

  Olen yöpynyt hotellissa viimeisen kolmenvuoden aikana noin sata yötä mutta tämän vuoden alusta siellä on tapahtunut jotain mistä olen tehnyt poliisille tutkintapyynnön. Varasin hotelliin työmatkaani varten 2 huonetta ja bookingista tuli asiallisesti varausvahvistus jonka jälkeen hotelli ilmarine ilmoitti ettei luottokorttini kelpaa ja pyysivät antamaan toisen numeron johon ilmoitin ettei ole muuta korttia ja maksan paikanpäällä niinkuin kymmeniä kertoja ennenkin edellisen myyntihenkilön ollessa vielä hotellin palveluksessa. Minulle ilmoitettiin että ei käy joten ilmoitin että perutaan sitten varaus ja sieltä tuli vastaus tellimus tyhistatud joten varasin toisen hotellin johon liikekumppanin menimme meni pari päivää kun selasin tilitietojani niin yllätyksekseni hotell ilmarine oli varastanut tililtäni 94€ siis samalta tililtä minkä he olivat edellisenä päivänä hylänneet en tiedä miten tämä oli ko päivänä mahdollista ja tiedusteltuani asiaa he...  Lisää...

  Olen yöpynyt hotellissa viimeisen kolmenvuoden aikana noin sata yötä mutta tämän vuoden alusta siellä on tapahtunut jotain mistä olen tehnyt poliisille tutkintapyynnön. Varasin hotelliin työmatkaani varten 2 huonetta ja bookingista tuli asiallisesti varausvahvistus jonka jälkeen hotelli ilmarine ilmoitti ettei luottokorttini kelpaa ja pyysivät antamaan toisen numeron johon ilmoitin ettei ole muuta korttia ja maksan paikanpäällä niinkuin kymmeniä kertoja ennenkin edellisen myyntihenkilön ollessa vielä hotellin palveluksessa. Minulle ilmoitettiin että ei käy joten ilmoitin että perutaan sitten varaus ja sieltä tuli vastaus tellimus tyhistatud joten varasin toisen hotellin johon liikekumppanin menimme meni pari päivää kun selasin tilitietojani niin yllätyksekseni hotell ilmarine oli varastanut tililtäni 94€ siis samalta tililtä minkä he olivat edellisenä päivänä hylänneet en tiedä miten tämä oli ko päivänä mahdollista ja tiedusteltuani asiaa he vastasivat todella töykeästi että maksu veloitettiin kun emme saapuneet paikalle. Tästä syystä en suosittele missään tapauksessa hotelli ilmarista kenellekään ennen kuin hotelli saa kitkettyä epärehellisyyden pois hotellistaan. Jotain hyvääkin seurasi asiasta eli löysimme erittäin hyvän hotellin jossa sa ma hintaluokka paremmalla aamupalalla tästä kerron myöhemmin lisää kun seurailemme tilannetta olemmehan liiketuttavieni kanssa yli 200 huonetta vuodessa varanneet. Onnea vaan hotelli ilmariselle valitsemallaan tiellä me emme siellä enään yövy.

  Kohde: Tallinna, Viro Lähettäjä: hanskimm
  Lisätty: 15.02.17 Kategoria: Tallinnan hotellit
 • Mukava hotelli hyvällä paikalla

  Hotelli: L'Ermitage Hotel

  Kaksi yötä tuli vietettyä tässä hotellissa. Hotelli oli siisti ja tyylikäs. Hotellin ravintolan ruoat olivat erittäin hyviä, suosittelen käymään! Saimme sisäpihan puolelta huoneen ja huone oli ihanan hiljainen. Käytäviltäkään ei kuulunut ääniä, joten kerrankin voin kehua äänieristystä hotellissa. Huoneet olivat yksinkertaiset, siistit ja tyylikkäät. Hotellin aamiainen oli perus kamaa, ei mitään erikoisuuksia ja nälkä lähti. Voin suositella tätä hotellia hyvillä mielin :)

  Kohde: Tallinna, Viro Lähettäjä: ViidakonMursu
  Lisätty: 09.09.16 Kategoria: Tallinnan hotellit
 • hotellihirvitys

  Hotelli: L'Ermitage Hotel

  Eipä ole koskaan tullut eteen näin huonoa hotellia, mistähän nuo 4 tähteä ovat tulleet . Ensin tv oli rikki ja huoneen vaihto, koska halusimme nähdä olympialaisia. Sitten illalliselle hotellin ravintolaan, ruoka oli hyvää, muuta jälkiruoaksi tilaamiamme Irish coffeita emme saanet koska wichky loppu, tämä tullaan ilmoittamaan n. 30 min. kuluttua. No se ilta siinä, seuraavana iltana menemme aulabaariin ja tilaamme gin tonicit, meille tuodaan lonkerot vaikka tiskillä on mainos juuri ko. drinkistä. Seuraavana päivänä päätämme syödä hotellin mainostaman lehtipihvilounaan, jota ei sitten kuitenkaan ollut saatavilla. Ravintolaan tuli myös oheisen mainoksen houkuttelemana 8 henkinen suomalaisryhmä, joista 6 sai ruoan ja 2:lle muulle ilmoitettiin, että ruoka on loppu, tilatkaa listalta. Vielä se, että henkilökunta oli aivan avutonta, eivät osanneet sanoa mihinkään mitään, ottivat sentään vaatimuksestani lounastarjousmainoksen pois seinältä. Enpä ole...  Lisää...

  Eipä ole koskaan tullut eteen näin huonoa hotellia, mistähän nuo 4 tähteä ovat tulleet . Ensin tv oli rikki ja huoneen vaihto, koska halusimme nähdä olympialaisia. Sitten illalliselle hotellin ravintolaan, ruoka oli hyvää, muuta jälkiruoaksi tilaamiamme Irish coffeita emme saanet koska wichky loppu, tämä tullaan ilmoittamaan n. 30 min. kuluttua. No se ilta siinä, seuraavana iltana menemme aulabaariin ja tilaamme gin tonicit, meille tuodaan lonkerot vaikka tiskillä on mainos juuri ko. drinkistä. Seuraavana päivänä päätämme syödä hotellin mainostaman lehtipihvilounaan, jota ei sitten kuitenkaan ollut saatavilla. Ravintolaan tuli myös oheisen mainoksen houkuttelemana 8 henkinen suomalaisryhmä, joista 6 sai ruoan ja 2:lle muulle ilmoitettiin, että ruoka on loppu, tilatkaa listalta. Vielä se, että henkilökunta oli aivan avutonta, eivät osanneet sanoa mihinkään mitään, ottivat sentään vaatimuksestani lounastarjousmainoksen pois seinältä. Enpä ole lukuisilla ulkomaanmatkoillani moiseen hotelliin vielä törmännyt.

  Kohde: Tallinna, Viro Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 07.08.16 Kategoria: Tallinnan hotellit
 • Three Crowns Residents, huijausta?

  Hotelli: en muista

  Etenkin "perhelomalaiset" varokaa kyseistä hotellia. Kaksi yötä oli hinnoiteltu 120 euroa, mutta tulivat maksamaan 255 euroa, eli Hiltonin hinta pelkästä roskasta. Varasimme varausautomaatin mukaisesti 2 aik ja 1 lapsi huoneen. Hotelli ei kuitenkaan tunne sellaista varaustyyppiä. Huoneeseen ei mahtunut lisäsänkyä, joten piti ottaa yksi ylimääräinen huone lisähintaan +60 euroa.Pienemmän huoneen leveys oli 180cm, isompi hieman leveämpi. Seuraavana päivänä oli kaupungilta palatessamme isompi huone tyhjennetty tavaroistamme ja siivottu, mutta avain silti toimi lukkoon ja yllätys yllätys, kassalokerosta, joka oli irtonainen, löytyi onneksi passimme ja rahamme sekä matkalippumme. Huone oli buukattu jo uudelleen, ja uudet asiakkaat joutuivat siirtymään toiseen huoneeseen, jota he kuuluvasti myös haukkuivat seuraavana päivänä. Piti siis taas maksaa +75 euroa, jotta saimme käyttää jo kertaalleen maksettua huonetta vielä yhden yön. Ison huoneen kylppäriin tuli...  Lisää...

  Etenkin "perhelomalaiset" varokaa kyseistä hotellia. Kaksi yötä oli hinnoiteltu 120 euroa, mutta tulivat maksamaan 255 euroa, eli Hiltonin hinta pelkästä roskasta. Varasimme varausautomaatin mukaisesti 2 aik ja 1 lapsi huoneen. Hotelli ei kuitenkaan tunne sellaista varaustyyppiä. Huoneeseen ei mahtunut lisäsänkyä, joten piti ottaa yksi ylimääräinen huone lisähintaan +60 euroa.Pienemmän huoneen leveys oli 180cm, isompi hieman leveämpi. Seuraavana päivänä oli kaupungilta palatessamme isompi huone tyhjennetty tavaroistamme ja siivottu, mutta avain silti toimi lukkoon ja yllätys yllätys, kassalokerosta, joka oli irtonainen, löytyi onneksi passimme ja rahamme sekä matkalippumme. Huone oli buukattu jo uudelleen, ja uudet asiakkaat joutuivat siirtymään toiseen huoneeseen, jota he kuuluvasti myös haukkuivat seuraavana päivänä. Piti siis taas maksaa +75 euroa, jotta saimme käyttää jo kertaalleen maksettua huonetta vielä yhden yön. Ison huoneen kylppäriin tuli vain kylmä vesi ja huoneet olivat ahtauden lisäksi tunkkaisia ja kuumia. Henkilökunnan käytös oli asiakkaita kohtaan halveeraavaa ja tuli mieleen venäläinen mafiarahastus. Emme olleet ainoita, joille oli käynyt samalla tavalla. (ps. hotelli olisi järjestänyt ns. perhehuoneen saman ketjun toisesta hotellista, ja siellä huone sijaitsi yökerhon päällä, kerho on auki klo 05 saakka, eli huh huijaa... Mitä opimme, kannattaa muidenkin kokemustemme perusteella Virossa valita hotelli, joiden omistussuhteessa ei ole mukana itänaapurin kansalaisia.

  Kohde: Tallinna, Viro Lähettäjä: Matti60
  Lisätty: 18.07.16 Kategoria: Tallinnan hotellit
 • Kauneus salonki Vanilla Sky

  Tämän päiväinen kokemus oli järkyttävä! Pyysin ombre -tyylisiä hiuksia Tummanruskea pohja, johonka sitten luonnollisesti laitetaan vaaleita raitoja paljon. Itsellä on punertavat hiukset, jossa tyvikasvua ehkä 5cm. Arvioivat hinnan 90e ja lopputuloksena sain punertaviin tyvikasvuisiin hiuksiin vain pari vaaleaa raitaa! Ja tästä maksoin 90 euroa. Tykkään näistä hiuksista, mutta alkujärkytys oli suuri, eikä nämä vastaa lähellekään sitä mitä pyysin! Olen erittäin pettynyt.

  Kohde: Tallinna, Viro Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 01.07.16 Kategoria: Tallinnan muita vinkkejä

 

Oletko käynyt Tallinnassa?Kirjoita omista kokemuksistasi Tallinnassa! Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

 

Oletko menossa Tallinnaan?Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

ViidakonMursu

Kohde: Tallinna
Ajankohta: Elokuu 24, 2016 - Elokuu 26, 2016
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

Vinsku

Kohde: Tallinna
Ajankohta: Heinäkuu 20, 2016 - Heinäkuu 23, 2016
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

ViidakonMursu

Kohde: Tallinna
Ajankohta: Syyskuu 04, 2015 - Syyskuu 06, 2015
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

jumppis

Kohde: Tallinna
Ajankohta: Huhtikuu 08, 2015
Kommentti: Eckerö Linen Finlandialla päivä Tallinnassa risteily.
Matkakuvat:
Erään hotellin edessä.
Teletornista
Matkakokemuksia:

Heeri

Kohde: Tallinna
Ajankohta: Joulukuu 2014
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

 

Oletko vieraillut Tallinnassa?Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Tallinnasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Viro
Englanninkielinen nimi: Tallinn
Etäisyys Helsingistä: 83 km
Lentoaika-arvio:[1] 0h 30min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikaero Suomeen: Ei tiedossa.

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +372
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Viro
Suomen suurlähetystö Virossa
Viron suurlähetystö
Ulkoasiainministeriön matkustustiedote: Viro
Englanninkielinen Wikipedia: Tallinna
Suomenkielinen Wikipedia: Tallinna
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Tallinna
Pieni hetki, sivua ladataan.