Pafos

 • Pafos, Kypros
 • Pafos, Kypros
 • Pafos, Kypros
 • Pafos, Kypros
 • Pafos, Kypros

Pafoksen sääennuste

to 25.5.

Puolipilvistä
23°C | 14°C
4 m/s

pe 26.5.

Pilvetöntä
24°C | 16°C
5 m/s

la 27.5.

Pilvetöntä
26°C | 16°C
4 m/s

su 28.5.

Pilvetöntä
26°C | 17°C
5 m/s

ma 29.5.

Pilvetöntä
26°C | 17°C
4 m/s

ti 30.5.

Puolipilvistä
26°C | 17°C
5 m/s

ke 31.5.

Pilvetöntä
24°C | 17°C
7 m/s
Lisää valmismatkoja Pafokselle

Matkakohteita Pafoksen lähellä

Suosittuja hotelleja Pafoksella

 • Takapihan kaatopaikka

  Hotelli: Anemi

  Vietimme tyttären kanssa viikon Pafoksella Anemi-nimisessä hotellissa. Matkan järjesti Aurinkomatkat. Matka kaikkineen meni ihan hyvin..paitsi että! Saavuttuamme Hotelli Anemiin, oli järkytys nähdä huoneen terassin maisemat. Huone oli suuntaan, mihin ei tietenkään paistanut aurinko missään vaiheessa päivä. Terassin edessä ja sivuolla oli ränsistynyt paikallinen kerrostalo noin 5-10 metrin päässä terassin kaiteesta. Terassin kaiteen toiselle puolelle oli kasattu jotain viemäriputken pätkiä ja kuutiollinen sementtijätettä. Myös hotellin kolme roskapönttöä haisi aivan terssimme tuntumassa, siis rottien unelma-asuinaluetta. Lisäksi terassin edustalla rehotti hoitamatonta pusikkoa ja maassa kaikenlaista roskajätettä ym.Näky oli siis järkyttävä! Päätin mennä valittamaan asiasta heti kättelyssä respaan ja saimmekin huoneen hotelin toiselta puolelta, mihin paistoi aurinko ihanasti klo 16 eteenpäin iltaan asti. Mutta, että voi olla huoneiden tasolla ja...  Lisää...

  Vietimme tyttären kanssa viikon Pafoksella Anemi-nimisessä hotellissa. Matkan järjesti Aurinkomatkat. Matka kaikkineen meni ihan hyvin..paitsi että! Saavuttuamme Hotelli Anemiin, oli järkytys nähdä huoneen terassin maisemat. Huone oli suuntaan, mihin ei tietenkään paistanut aurinko missään vaiheessa päivä. Terassin edessä ja sivuolla oli ränsistynyt paikallinen kerrostalo noin 5-10 metrin päässä terassin kaiteesta. Terassin kaiteen toiselle puolelle oli kasattu jotain viemäriputken pätkiä ja kuutiollinen sementtijätettä. Myös hotellin kolme roskapönttöä haisi aivan terssimme tuntumassa, siis rottien unelma-asuinaluetta. Lisäksi terassin edustalla rehotti hoitamatonta pusikkoa ja maassa kaikenlaista roskajätettä ym.Näky oli siis järkyttävä! Päätin mennä valittamaan asiasta heti kättelyssä respaan ja saimmekin huoneen hotelin toiselta puolelta, mihin paistoi aurinko ihanasti klo 16 eteenpäin iltaan asti. Mutta, että voi olla huoneiden tasolla ja ennenkaikkea sijainnilla hotellissa eroa, hinta kuitenkin sama molemmissa. Kaikenkaikkiaan hoteli muuten oli siisti 3+ tähden arvoinen. Hotellin ympäristössä paljon tyhjilleen jääneitä ja ränsistyneitä liikekiinteistöjä. Näkymä ei ollut siis senkään puolesta silmiä hivelevä, mutta kun siitä käveli hieman eteenpäin niin alkoi kirkas meri jo näkyäkin ja maisemat muuttuivat positiivisemmaksi.

  Kohde: Pafos, Kypros Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 28.09.16 Kategoria: Pafoksen hotellit
 • lapsiystävällinen hotelli rannalla

  Hotelli: Kefalos beach village

  Hotelli sijaitsee pikkuisen syrjässä sekä Pafoksen satamasta että vanhasta kaupungista, ja se onkin mielstäni ainut huono puoli. Itse hotellialue on siisti ja viihtyisä, kuin puutarha. Lapsille on leikkipaikka ja lisäksi on suuret nurmialueet, jolla voi esim. heitellä tai potkia palloa. Myös lastenallas löytyy, tosin huhtikuussa vesi oli melko viileää. Mutta se ei haitannut, sillä hotellissa on myös sisäuima-allas, jossa lämmintä vettä. Hotellissa myös ruokakauppa, josta sai mm. tuoreita sämpylöitä ja donitseja. Meillä oli puolihoito, ja pidimme siitä. Aamiainen oli joka aamu sama, mutta valikoima sen verran laaja, että halutessaan sai vaihtelua. Illallisella joka ilta eri teema, joten vaihtuvuutta oli. Myös allasbaarissa oli melko laaja valikoima ruokia ja juomia; munakkaita, hampurilaisia, lämpimiä leipiä, pitsaa, salaatteja, moussakaa, pihvejä jne. Yllätyimme myös allasbaarin edullista tasoa, sillä olen pitänyt Kyprosta kalliinpana kuin Suomi....  Lisää...

  Hotelli sijaitsee pikkuisen syrjässä sekä Pafoksen satamasta että vanhasta kaupungista, ja se onkin mielstäni ainut huono puoli. Itse hotellialue on siisti ja viihtyisä, kuin puutarha. Lapsille on leikkipaikka ja lisäksi on suuret nurmialueet, jolla voi esim. heitellä tai potkia palloa. Myös lastenallas löytyy, tosin huhtikuussa vesi oli melko viileää. Mutta se ei haitannut, sillä hotellissa on myös sisäuima-allas, jossa lämmintä vettä. Hotellissa myös ruokakauppa, josta sai mm. tuoreita sämpylöitä ja donitseja. Meillä oli puolihoito, ja pidimme siitä. Aamiainen oli joka aamu sama, mutta valikoima sen verran laaja, että halutessaan sai vaihtelua. Illallisella joka ilta eri teema, joten vaihtuvuutta oli. Myös allasbaarissa oli melko laaja valikoima ruokia ja juomia; munakkaita, hampurilaisia, lämpimiä leipiä, pitsaa, salaatteja, moussakaa, pihvejä jne. Yllätyimme myös allasbaarin edullista tasoa, sillä olen pitänyt Kyprosta kalliinpana kuin Suomi. Muutaman sadan metrin päästä löytyi kyllä myös muita ravintoloita. (ja mäkkäri n. 500 m päästä ;) ) Bussipysäkille oli n. 500 m, ja jos siihen jaksaa kävellä, niin ei se sijaintikaan sitten enää huonolta tunnu. Bussilla pääsi helposti satamaan, vanhaan kaupunkiin ja toiseen suuntaan Coral beachille. Kuninkaiden haudat on käytännössä hotellin vieressä ja toisella puolella on ne mosaiikki lattiat. Tosin sinne alueelle sisäänpääsy on sataman puolelta. Viimeinen plussa vielä siitä, että joka paikassa kaikki puhuivat hyvää ja selkeää englantia.

  Kohde: Pafos, Kypros Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 27.04.14 Kategoria: Pafoksen hotellit
 • tavallinen tai jotain muuta

  Hotelli: dionysos

  olimme pafoksella viikon lomalla. mieleen jäi disko jumputus yö kolmeen asti ja rakennusmiesten työ ääniä. kolme yötä oli valtava jumputus lähistön diskosta, taidettiin molemmat ottaa pään särkyy pillereitä. esitteessä ei kerrottu että hotellilla tehdään uutta kerrosta. yllätys oli melkoinen. hotellin aamiainen oli monipuolinen mutta johtajan silmien alla otit lautaselle aamiaista ja kulhot oli vain puolillaan ettei asiakkaat ottaisi runsaasti pekonia, munia ym. hotelli oli hyvällä paikalla. kävelymatkan päässä kaikki. linja-autolla pääsi hyvin ja matka maksoi1€. matka oli aina päätepyskille, meni sitten hyvälle uimarannalle tai ylä pafokseen. kyproksen raha kriisi ei näkynyt kohteessa millään lailla.

  Kohde: Pafos, Kypros Lähettäjä: kevätkimalainen
  Lisätty: 07.04.13 Kategoria: Pafoksen hotellit
 • Matkanjärjestäjät

  Tammikuussa 2013. Alma Tour (Dominatravel) ja Hispania ovat menneet konkursiin (2011 ja 2012), joten eivät enää järjestä matkoja Pafokselle, mutta Aurinkomatkat järjestää edelleen.

  Kohde: Pafos, Kypros Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 07.01.13 Kategoria: Pafoksen muita vinkkejä
 • Luksusta ja tavallista tarjottavaa

  Hotelli: Aliathon Holiday Village huone 309

  24.3. saavuimme määränpäähän aikataulussa nopea lento, matka hot. myös nopea ( ylellisyyttä). Matkalaukut kannettiin huoneistoon. Huoneisto ihana, siisti , kaksi parveketta aamu- ja ilta-aurinkoon. Kukat eivät kukkineet viellä parvekkeen kaiteella (harmi). Näköala oliivi ja appelsiinipuut, tuulen henkäys toi limepuun kukkien tuoksun pervekkeelle. Illat ja yöt olivat viileitä huoneessa lämmitys. Tilaa riittää myös useammalle henkilölle. Tähän aikaan vuodesta alueen useat ravintolat eivät olleet auki. Rantabulevardi mukava kävellä ja katsella sitä paljon mainostettua merimaisemaa. Katsottiin kaikki "rauniot" ja tykästyttiin sataman elämään. Ruoka aina hyvää, paitsi yleensä kalaruuat. Hintataso vaihteli, valkoisista liinoista ja näköalasta saa maksaa enemmän. Palaamme sinne varmaankin lähiaikoina kun meri on lämmin.

  Kohde: Pafos, Kypros Lähettäjä: Vieras
  Lisätty: 23.04.10 Kategoria: Pafoksen hotellit

 

Oletko käynyt Pafoksella?Kirjoita omista kokemuksistasi Pafoksella! Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

 

Oletko menossa Pafokselle?Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Lomaileva

Kohde: Pafos
Ajankohta: Lokakuu 19, 2011 - Lokakuu 26, 2011
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

aholta

Kohde: Pafos
Ajankohta: Lokakuu 03, 2012 - Lokakuu 10, 2012
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

kirsisuominen

Kohde: Pafos
Ajankohta: Elokuu 10, 2013 - Syyskuu 16, 2013
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

fireman

Kohde: Pafos
Ajankohta: Maaliskuu 24, 2013
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

MikaEs

Kohde: Pafos
Ajankohta: 2010
Matkakuvat:
Matkakokemuksia:

 

Oletko vieraillut Pafoksella?Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Pafoksesta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Kypros
Englanninkielinen nimi: Pafos
Tunnetaan myös nimellä: Paphos, Paphus
Etäisyys Helsingistä: 2878 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 50min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikaero Suomeen: Ei tiedossa.

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: G  
Jännite ja taajuus: 240 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +357
Yleinen hätänumero: 112 tai 199
Ambulanssi: 112 tai 199
Palokunta: 112 tai 199
Poliisi: 112 tai 199

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Kypros
Suomen suurlähetystö Kyproksella
Kyproksen suurlähetystö
Ulkoasiainministeriön matkustustiedote: Kypros
Englanninkielinen Wikipedia: Pafos
Suomenkielinen Wikipedia: Pafos
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Pafos
Pieni hetki, sivua ladataan.