Avanti Village huoneistohotelli

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Mukava paikka

Vieras    02.06.2017    Pafoksen hotellit    Pafos
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2017 | Hotelli: Avanti Village huoneistohotelli

Huoneistohotelli sijaitsee parin kilometrin päässä satama-alueesta. Bussilla on helppo liikkua ja busseihin voi ostaa kertalippujen lisäksi päivä- tai viikkolippuja. Rannat Pafoksella ei ole kovin hyvät, mutta rantakatua kiva kävellä. Matkanvarrella on kahviloita, kioskeja jne.

Hotellista tykkäsimme kovasti. Alue on melko suuri ja siinä on useita pieniä rakennuksia. Yhdessä talossa on aina neljä huoneistoa. Kaksi yläkerrassa ja kaksi alakerrassa. Meillä oli tilava ja perussiisti kaksio yläkerrassa. Keittonurkasta löytyi kaikki tarvittava. Allasalue on suuri ja aurinkopetejä on riittävästi. Vaikka ihmisiä oli paljon, niin aina löytyi paikat kolmelle. Allas syvenee loivasti toisesta päästä, lisäksi on erillinen lastenallas, jossa menee ns. lazy river.

Aamiaista sai hotellin omassa ulkoravintolassa (katto on, mutta ei seiniä), ja samasta paikasta sai lounasaikaan annoksia. Illallisbuffet on viereisessä Avanti hotellissa, noin parinsadan metrin päässä. Ruoka oli erittäin hyvää kaikissa edellä mainituissa paikoissa. Allasbaarissa kohtuullisen edullinen hintataso ja juoman voi nauttia myös altaassa. Lapsille on kiva leikkipaikka, jossa katos suojaamassa auringolta. Myös sisäleikkipaikka ja sisäallas, mutta meillä ei niille ollut tarvetta.

Heti hotellin ulkopuolella on muutamia ravintoloita ja supermarket, kaikki kohtuuhintaisia. Me harvoin matkustamme samaan hotelliin uudelleen, mutta tähän voisin mennä.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.