Maxorata Beach

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Maxorata beach, kiva ja rauhallinen hotelli

Prinsessa    04.07.2018    Fuerteventuran hotellit    Fuerteventura
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2017 | Hotelli: Maxorata Beach

Asuimme joulukuussa 2017 Maxorata Beach hotellissa Corralejossa. Meillä oli kuuden hengen (4 aik + 2 lasta) porukalle iso kaksikerroksinen kolmio. Alakerrassa oli keittiö, olohuone ja ruokailutila, WC+suihkukaappi ja parveke. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, jossa toisessa oli vaatehuone ja toisessa parveke. Yläkerrassa oli myös iso kylpyhuone, jossa oli WC. Alakerran olohuoneen sohva oli levitettävä, jossa meidän porukasta kaksi aikuista nukkui. Olkkarissa oli myös iso telkkari ja pyykinkuivausteline.

Huoneisto oli siisti ja tilava. Keittiössä oli aika vähän kokkailuun sopivia ruuanlaittovälineitä, mutta lautasia ja mukeje yms oli riittävästi. Olisi pitänyt ostaa vaikka yksi paistinlasta ja kauha, niin olisi ollut kivempi laittaa ruokaa. Mutta menihän tuo veitsellä ja lusikallakin =)

Yläkerran kylpyhuoneessa oli liukuikkuna, jonka toinen lasi puuttui kokonaan. Kävimme mainitsemassa tästä respassa, että ikkuna korjattaisiin, mutta lupauksista huolimatta ikkunaa ei korjattu viikon aikana. Eikä se kyllä sitten juuri häirinnytkään =) Toimipahan tuuletus!

Siivous toimi ihan ok ja lakanatkin vaihdettiin muutaman kerran loman aikana. Tiskit piti itse tiskata.

Uima-altaan vesi oli aivan jäätävän kylmää! Ja toisin kuin yhdessä hotellin esittelykuvassa on, niin aikuisten altaan päädyssä ei ole puoliympyrän muotoista lastenallasta. Tämä oli vähän pettymys. Lastenallas sijaitsi vähän erillään ihan toisessa päässä uima-allasbaaria, ja oli pieni, matala ja karheapohjainen allas. Uima-allasalueella oli päivittäin porukkaa, mutta tuoleja ei tarvinnut varailla ja hyvin mahduttiin joka kerta.

Uima-allasbaarista sai smoothieita, jädeä, juomia ja pientä syömistä. Sekä respassa että allasbaarissa henkilökunta ja palvelu oli ystävällistä.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.