Swissotel Tallinn

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Hyvätasoinen hotelli lähellä vanhaa kaupunkia

maria    21.06.2010    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2010 | Hotelli: Swissotel Tallinn

Swissotel Tallinn sijaitsee hyvällä paikalla Tallinnan keskustassa. Satamasta hotellille on n. 1,5km. Yövyimme sviitissä, joka oli kauniisti sisustettu ja kaikinpuolin siisti.

Hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitsee ravintola Horisont, josta on upeat näkymät. Ylimmässä kerroksessa on myös aivan loistava baari, josta saa erittäin maukkaita drinkkejä! Ravintolaa emme ehtineet testaamaan, mutta olemme kuuleet siitä paljon hyvää. Joten ensi kerralla täytyy siellä käydä.

Hotellissa on myös kylpyläosasto, jonka (yhdessä ja ainoassa) uima-altaassa on melko kylmää vettä, sauna ei ole (suomalaisiin standardeihin nähden) hääppönen ja höyrysaunakin aika perussettiä. Mutta siisteys korvaa nuokin puutteet.

Sviiteissä yöpyvät pääsevät käyttämään exclusive loungea, jossa tarjoillaan lounasta, päivällistä ja drinkkejä ilmaiseksi. Tosin ruokavaihtoehdot olivat melko vaatimattomat ja drinkit piti käydä oma-aloitteisesti tekemässä. Tämä oli yllättävää siksi, että kyseessä kuitenkin on viiden tähden hotelli. Hotellin buffetaamiainen oli aivan loistava, se on tarjolla Cafe Swiss -ravintolassa, 8 kerroksessa.

Arvosana hotellille:


Oma matka

  • Tallinna
    Lähtö: Huhtikuu 09, 2010
    Paluu: Huhtikuu 11, 2010
Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.