Go Hotel Shnelli

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Huoneita 124

ma-ku    15.12.2008    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2008 | Hotelli: Go Hotel Shnelli

Hotelli tarjoaa kohtuullisen hintatason, modernin majoituksen ja maisemat joko Tallinnan Vanhaan kaupunkiin tai rautatieasemalle ja merelle.

Jos etsitte kohdetta, josta tutustua kaupungin hurmaaviin keskiaikaisiin kujiin ja rakennuksiin, on hotelli silloin teille ideaalisti sijoittunut. Hotelli on myös paratiisi vieraille, jotka ovat kiinnostuneita junista. Junien ystävät voivat varata huoneen, josta on maisema ratakiskoille mutta myöskin nauttia hotellin matkailuteemasta, joka koristaa hotellin käytäviä.

Arvosana hotellille:

Mukava hotelli hyvällä sijainnilla

Cherry67    29.07.2009    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2009 | Hotelli: Go Hotel Shnelli

Hotelli sijaitsee aivan vanhan kaupungin muurin tuntumassa. Satamasta matkaa noin 2,5 km (tarkistettu taksin mittarilla).

Hotellissa ystävällinen palvelu. Huoneen voi valita joko kaupungin tai rautatien puoleta, ensin mainittu 10 € kalliimpi. Maisema hissi kerroksiin, näkymä kaupungin puolelle.

Huoneissa ei ole minibaaria. Hotellin ravintola, samoin kuin kauneushoitola/kampaamo, sijaitsee liikekeskuksen puolella, mutta sisäkautta pääsee käytäviä pitkin kulkemaan oikein näppärästi. Aulassa on kahvila, internet on maksullinen.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.